72 oskulder

9 Responses to 72 oskulder

  1. Jorma skriver:

    Hahaha….asbra:)!!!

  2. Robert Boström skriver:

    Haha, vilken humor!

  3. Elin skriver:

    Den var jättebra!!! Men tragiskt nog är ju ”livet före heaven” verkligheten för väldigt många kvinnor i världen, vilket är HELT SJUKT!

  4. Fredrik skriver:

    Klockrent! 🙂

  5. Frasse skriver:

    Den var kul! Är är en annan ganska kul på samma tema!

  6. artinfo skriver:

    Jag kan tyvärr inte se det där klippet, eftersom min dator är tre år gammal. Nedladdning av aktuell mjukvara tillåts inte. Inte förrän jag köper en ny dator av RÄTT märke.

    Det är ju lustigt, att så många svenskar utan att ens veta om det har RÄTT märke. Och nästan kryper ur skinnet, om någon har FEL märke. Diskussionen om brudöverlämnandet saknar det väsentligaste: I STOCKHOLMSOMRÅDET FINNS DEN TÄTASTE ANHOPNINGEN AV LESBISKA PRÄSTER I HELA SVERIGE. Detta är förklaringen till kvinnliga stockholmsprästers motvilja mot brudöverlämning. Detta är sanningen. Sanningen, som man inte får säga.

    Vad gäller Jesus själv, så är det tveksamt. om han ens var en av många kända sektbildare i sin samtid. Seriös forskning tyder på, att någon Jesus aldrig funnits över huvud taget. Denne sagogestalt uppstod gradvis efter hans påstådda död, varvid Paulus var den förste jesusskaparen. Sanningen får man inte säga.

    Gå på vattnet. Uppväck döda. Var GOD och RIKTIG.

  7. Möllis skriver:

    Mycket mycket roligt! Men sorgligt, stackars muslimflickor som är fast i detta hemska.

  8. Ludvig skriver:

    Sorgligt enligt mig.

    artinfo:
    Med en så ny dator som din ska det inte vara något problem – med rätt mjukvara förstås… ”Seriös forskning” är inte samma sak som ”humanisternas nyhetsbrev”.

Lämna en kommentar