“Utlänningar begår en femtedel av brotten i London”

_39711225_gun203.jpgMore than one crime in five in London is now committed by a foreign national, raising fresh fears over the impact of immigration.

Det skriver the Daily Telegraph idag. Och polisen i England gör något som svenska polisen borde göra; säga sanningen:

Criticism of the Government’s immigration policy intensified last week when Julie Spence, the Chief Constable of Cambridgeshire, revealed how the steady flow of Eastern European migrants with ”different standards” was placing a huge strain on her rural police force.

”When they arrive they think they can do the same thing as in the country that they came from,” she said. ”There were a lot of people who, because they used to carry knives for protection, they think they can carry knives here. And their attitudes to drink-driving are probably where we were 20 years ago.”

Last night, Mrs Spence’s comments drew support from officers across the country, suggesting that a link between immigration and crime is being made nationally.

Men verkligheten biter väl inte på multikultiförespråkarna? De har ju ett lager med floskler de brukar använda som undanflykt för empiriska bevis.

Annonser

13 Responses to “Utlänningar begår en femtedel av brotten i London”

 1. Knute skriver:

  Inte helt off-topic:

  Invandringen och multikulturen gynnas av EU. Hur ställer sig Sverigedemokraterna till EU:s konstitution/traktat som riksdagen tänker godkänna nästa månad?

  Det fanns (finns?) ju ett EU-kritiskt parti, Junilistan, som är specialister på grundlagsfrågor och sedan länge vill ha en folkomröstning om EU:s konstitution. Vart har de tagit vägen? De borde gå ihop med Sverigedemokraterna för att få inflytande.

 2. Toppaluan skriver:

  ”Invandringen och multikulturen gynnas av EU”

  Nej – invandringen och multikulturen gynnas av Sveriges riksdag i Stockholm.

 3. Kurtan skriver:

  Toppaluan,

  Nu är du ute och cyklar igen…
  -Nej – invandringen och multikulturen gynnas av Sveriges riksdag i Stockholm.

  Halvpoäng, vet du inte att EU-parasiterna och förrädarna I Bryssel har skrivit ett flertal avtal med muslimska länder om att EU förbinder sina medlemsländer att föra en generös invandring från dessa länder och underlätta för spridning av islam i europa utan krav på assimilering/integrering av dessa invandrare. Detta mot att de oljeproducerande länderna för tillfället ”förbinder” sig att leverera olja…..

  Den största europaförrädaren är EU självt, med hjälp av de indoktrinerade/parasiterande medlemsländernas PK-politiker…

  MVH

 4. Anders skriver:

  Finland är med i EU. Trots det har de alltid bedrivit en mycket restriktiv och ansvarsfull invandringspolitik. EU har inte tvingat Finland att öka invandringen om man bortser från arbetskraftsinvandringen från övriga EU/EES-länder. Denna arbetskraftsinvandring är dock inte särskilt omfattande. Dessutom är arbetskraftsinvandringen från EU/EES lönsam till skillnad från flyktinginvandringen.

  Nej, det är riksdagen som i första hand är boven inte EU. En EU-anpassning av Sveriges invandringspolitik skulle vara bra.

 5. Kurtan skriver:

  Anders,

  Du har delvis rätt anser jag. Medges är att Sveriges politiker helt har ”ballat” ur vad det gäller obefogad invandring. Du nämner Finland som har mycket restriktivare invandring än Sverige. Men de uppfyller FN rekommendationer vad gäller ”flyktingar”. Vi borde ha dem som förebild. Jag hör inga svenska politiker och journalister som kallar Finland för ”främlingfientliga” eller ”rasister”.

  Men vänta bara tills den nya (läs gamla) förkastade konstitutionen har gått igenom, då kommer Bryssel byråkraterna att tilldela kvoter (massiva) speciellt för de nordliga länderna med motiveringen att här är vi ännu relativt glestbefolkade jämfört med andra länder i EU…. Du har väl hört förslagen om att Europa bör ta in cirka 20 miljoner från nordafrika. Misstänker starkt att det kommer att bli en mycket högre siffra i realiteten….

  Det enda vettiga är att gå ur denna vansinnes stalinistiska konstruktion som kallas EU innan det är för sent. Du vet väl att Dhimmifelt avser att underteckna denna konstitution i november utan att fråga det svenska folket först samt i strid mot grundlagen….

  MVH

 6. Toppaluan skriver:

  Anders: Jag delar din uppfattning.

  Off-topic kan tyckas, men vid eftertanke icke. Om Sverigedemokraterna hade bedrivit en mindre konspiratorisk/nationalromantisk politik, så hade partiet sannolikt attraherat betydligt fler högutbildade, intelligenta, retoriskt skickliga personer att arbeta politiskt för SD och Sverige. Att plocka proteströster är enkelt. Halva befolkningen, inklusive undertecknad, vill dra i nödbromsen. Men, att sedermera överleva politiskt är svårt. Stugsittarkonservativ nationalromantik har ingen framtid, och är definitivt inte i Sveriges och det svenska folkets intresse. Ovan konstaterat betyder naturligtvis inte att den Europeiska unionen inte ska kritiseras, men det är smartare att styra unionen dit man vill, utan att insistera på sorti.

 7. Tore skriver:

  Det är EU som är boven i dramat! Hade vi ej varit med i EU, hade vi enklare kunnat styra invandringspolitiken. Hur kan annars personer bosatta utanför EU ha en sådan tillgång av transportmedel utan att kontrolleras. Dessutom är det EU som skrivit/avtalat med muslimska länder om invandring, trots deras relion som ej är anpassad till ländernas relion. Att vi i Sverige har och har haft en massa knäppgökar,
  som följt EU:s rekommendation kommer att vara svårt att rätta till, om inte svenska
  medborgare vaknar i tid…

  Regering tillsammans med den socialistiska ”degen”, kommer i Oktober att göra en
  STATSKUPP mot svenska folket. Om Sveriges grundlag skall ändras, krävs antingen en folkomröstning, eller 2 (två) riksdagsbeslut med ett riksdagsval emellan. De ”grisar” som idag styr Sverige kommer att strunta i detta, avseende det EU fördrag som nu föreligger. Jag är mycket förvånad, hur naiva en del människor beter
  sig, när nu fakta föreligger i detta. Agera för ett utträde, innan ni har förstört hela
  Sveriges framtid. Demonstrera, skriv, gör som AFA då de tydligt är straffbefriade, gör
  vad som helst, bara ni stoppar det som nu pågår, och som ni sannolikt får ångra i
  resten av ert liv…

 8. z999 skriver:

  Toppaluan:
  En länk in i verkligheten

  ”Om Sverigedemokraterna hade bedrivit en mindre konspiratorisk/nationalromantisk politik, så hade partiet sannolikt attraherat betydligt fler högutbildade, intelligenta, retoriskt skickliga personer att arbeta politiskt för SD och Sverige.”

  Det viktigaste är att de har rätt åsikter och delar SD’s värdegrund, om denna ska ändras genom att plocka bort nationalromantiken så är inte SD intressant för mig längre. Det skulle dessutom betyda ett så stort avståndstagande från allt man jobbat för ända sedan begynnelsen att det skulle vara som att börja om. Ett kännetecken för bedragare är att de är retoriskt skickliga och intelligenta.

  ”Att plocka proteströster är enkelt.”

  Ett talesätt som verkligen inte stämmer.

 9. Toppaluan skriver:

  God afton.

  Med all respekt. Inte ens Europas ”stormakter” kan hantera den nya verkligheten ensamma.

  Nya stormakter expanderar, ekonomiskt och militärt, exempelvis (invånare i antal miljoner inom parantes):

  Ryssland (141), Brasilien (190), Indonesien (234), Indien (1129) och Kina (1321), etc.

  Utan den Europeiska unionen (490) har Sverige (9) och Europa inte en chans i framtiden.

  Men det betyder (som sagt) naturligtvis inte att den Europeiska unionen inte ska kritiseras, men det är en annan sak. Ha det bra.

 10. Anders skriver:

  Tore,
  EU är knappast boven i dramat. Det är de 349 ledamöterna som sitter i riksdagen som har belsutat att bedriva EU:s mest liberala invandringspolitik. EU har inte tvingat Sverige att ta emot flest flyktingar per capita inom EU. Det är den svenska riksdagen som har beslutat det. Många EU-länder ville inrätta sk safe havens, så att flyktingarna får skydd men samtidigt inte tar sig in i EU. Sverige tillhörde ett av de länder som stoppade detta.

 11. Toppaluan skriver:

  Anders: exakt.

  Villfarelserna om EU inom Sverigedemokraterna (och bland stora delar av partiets anhängare) är beklagligtvis ofta helt osannolika.

  Stugsittarkonservatismen, konspirerandet och nationalromantiken inom SD är (paradoxalt nog) inte en politik i Sveriges intresse.

 12. Anders skriver:

  Tore,

  jag håller inte med dig. Läs t ex SvD idag:

  ”Han (Tobias Billström) ger ett exempel:

  –Vi tar emot 60 procent av de asylsökande som kommer från Irak till Europa. Av dem får 75 procent uppehållstillstånd. Jämför det med samtliga övriga europeiska länder.”

  Tobias Billström erkänner öppet att Sverige bedriver EU:s mest extrema och korkade invandringspolitik. Kom inte och säg att EU tvingar Sverige till detta. Det är Sveriges riksdag och regering som själva ligger bakom massinvandringen.

  http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_17152433.asp

 13. T.L. skriver:

  Det bästa skämtet hitills. Det är bara så roligt… För att det är så sorgligt och patetiskt.
  http://www.aftonbladet.se/debatt/article852990.ab

  ”I Sverige har nu tre asylsökande från södra och centrala Irak i strid med FNs flyktingkommissaries (UNHCR) rekommendationer fått avslag på sina asylansökningar och riskerar att utvisas.”

  För det första så har de inte blivit utvisade, dem riskerar bara att bli det.
  För det andra så rör det sig om tre stycken, som är en droppe i havet, med tanke på att vi tog in över 90 000 så kallade flyktingar förra året.
  Men tydligen så ska vi ta in alla som knackar på porten, det är ju skrattretande.

 14. Lars Flemström skriver:

  Toppaluan,

  Hur kan man välja signatur ”Toppaluan” om man är mot nationalromantiken?

  Nationalromantiken var den mest kreativa epoken i Sveriges kulturhistoria, med lysande prestationer inom alla kulturarter, bildkonst, musik, litteratur, arkitektur…

  Nationalromantiken var, i och för sig, internationell, men sökte sina motiv i det egna landets natur och kultur och ville skapa en specifik nationell kultur. Nationalromantiken var den första kulturströmning som erkände folkkulturen som kultur, men åstadkom även mästerverk inom den s k finkulturen. Verk från den tiden har ofta en strykande åtkomst hos antikhandlare och auktioner, där verk av våra mest kända nationalromantiker säljs för miljonbelopp…

  Svensk kultur är förvisso inte bara nationalromantik, utan även andra stilar. Sd:s framtid som politisk rörelse består i ett bejakande av all nationell kultur, även den experminentella och nyskapande, att vi har en kulturpolitik, som befriar våra yrkesmässiga konstskapare ur perversitetens tvångströja, som de har påtvingats av en vänsterdominerad kulturpolitik…

  Under nationalromantiken gjordes en enastående instas för bevarandet av både bonde- och herrgårdskulturen under den förindustriella tiden. Då grundades de nationella kulturinstitutionerna Nationalmuseum och Skansen, och i deras efterföljd länsmuseerna och hembygdsgårdarna, som är så viktiga för den svenska kulturella identiteten. Sverige var faktiskt först i världen med friluftsmuseerna, och svensk museiverksamhet under nationalromantiken står i dag förebild för nationella kulturinstitutioner i länder över hela världen.

  Men regeringen i landet där det började, Sverige, packar nu ner sitt kulturarv eller gömmer undan det , och ersätter det med ”mångkulturalism” och ”pedagogiska” skärmutställningar. Anslagen till hembygdsrörelsen ersätts med anslag till invandrares kulturföreningar, för att de ska bevara sin kultur.

  Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin uttrycker sig föraktfullt om svensk kultur, och t o m kulturellt obildade sd-politiker vill skära ner kulturanslagen. I stället för att formulera en nationell kulturpolik och återupprätta den svenska kulturen. Svensk kultur är ju inte bara ”vett och etikett” i tvättstugan, utan även konstnärligt skapande och museiverksamhet!

  Det är också i kulturen som svenskar möter invandrare, integration eller assimilation? Den svenska kulturen har i alla tider påverkats av utländska kulturinfluenser, men dessa har assimilerats och omformats i den svenska kulturen.

  Nationalromantiken är ett exempel på detta -en internationell kulturrörelse som fick sina specifika uttryck i varje land. Ni som åker tåg i Norrland – ta en titt på Vännäs stationshus. Eller ni som besöker Stockholm – passa på och beundra Engelbrektskyrkan! Båda är symboler för Sveriges frihet och egenart.

  Men med konstnärens frihet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: