Redaktion

Vill du skriva för sdblogg.se? Kontakta redaktionen och berätta vem du är. Om du har skrivit tidigare kan du med fördel bifoga dina alster eller skicka länkar till dem. Artiklar som publiceras på sdblogg representerar den enskilde skribentens åsikter och behöver alltså inte motsvara partiets hållning till punkt och pricka.

E-post: redaktion@sdblogg.se

Redaktionens gemensamt publicerade artiklar hittar du här.

Detta är den nuvarande redaktionen:

Den förbannade Sverigedemokraten, redaktör (artiklar)Linus
Linus, som han egentligen heter, är en glad kontorsråtta tillika familjefar som är allergisk mot politiska etiketter och den förenklade och fördomsfulla bild som dessa förmedlar. Det går dock för sig att kalla Linus nationalist, om man prompt måste ha en ideologisk titel att referera till.

Linus är kanske inte smartast i världen, men han är tillräckligt begåvad för att inse hur utopiskt, felaktigt och omöjligt det fungerande mångkulturella samhället är – både i teorin och i verkligheten. Och det som driver honom, och som gör honom så förbannad, är att så många tycks blunda för att det förhåller sig så.

Du når Den förbannade på linus@sdblogg.se.

Robert Boström (artiklar)

Robert Boström

Politisk sekreterare för Sverigedemokraterna i Örebro läns landsting och vice ordförande i Sverigedemokraterna i Örebro län. Studerar till gymnasielärare i samhällskunskap och engelska.

Demokrat, nationalist, socialkonservativ med Edmund Burke, Russel Kirk och Otto Von Bismarck som de stora politiska förebilderna. Kämpar för ett västerländskt, kulturkristet Sverige och vill se en demokratiskt och diskrimineringsfritt land, oavsett om det är män eller kvinnor, arbetare eller kapitalägare, svenskar eller invandrare.

Du når Robert på robert@sdblogg.se.

Johan Andersson (artiklar)img_8628-mod-2.jpg
Oroad medborgare som insett att vi måste göra något för att stoppa en alarmerande utveckling. En gemensam kultur och gemensamma värderingar behövs för att ett samhälle ska kunna vara bra, säkert och fritt. Vänsterns försök att gröpa ur de västerländska värderingarna, skydda terrorister och andra totalitära krafter i världen är början på en ny katastrof i likhet med andra världskriget.

Värdesätter Sverige och vill att det ska förbli det land som många idag vill invandra till. Fortsätter utvecklingen som den gör nu, kommer det bli ett land som man vill utvandra från.

Du når Johan på johan@sdblogg.se.

Andreas Ekström (artiklar)

Andreas EkströmAndreas är en tjugotreårig statsvetarstudent, tillika vice ordförande i Sverigedemokratisk Ungdom. Han bor för närvarande i Luleå men har sina rötter i Stockholm.

Han menar att det inte är ideologin som ska vara utgångspunkten för människans natur, utan att människans natur ska vara utgångspunkten för deologin.

Socialkonservatism (som nationalism är en naturlig del av) är den enda ideologi som fullt ut formar sig utefter hur människan är skapt och inte hur en del människor vill att människan ska vara skapt. Därmed blir Andreas kritiken mot socialism, mångkulturalism, fascism och liberalism naturlig då de förutsätter att människan är på ett sätt som hon ej är.

Du når Andreas på andreas@sdblogg.se.

Jens Leandersson (artiklar)

Jens LeanderssonJens är en familjefar som arbetar som politisk sekreterare då hans politiska hemvist inte ansågs passande för att fortsätta arbeta som lärare. Jens är utexaminerad ifrån Lunds universitet, humanistisk samhällsvetare. Politisk etikett är svår eftersom Jens både är värdekonservativ och frisinnad, fast med socialt ansvar. Alla politiska beslut fattas utifrån en ideologisk grund. Det är minst lika viktigt vilken utgångspunkt man har för att fatta beslut som vad beslutet blir, det är Jens uppfattning.

Du når Jens på jens@sdblogg.se.

Robsten (artiklar)

RobstenRobsten har blivit socialkonservativ på äldre dagar. Står någonstans i mitten när det gäller ekonomiska frågor. Avskyr politisk korrekthet och de antidemokratiska tendenser vi kan skönja i dagens politiska klimat. Är en aggressiv kritiker av dagens politiska nomenklatura. Tycker i övrigt om att träna, idka friluftsliv och att läsa om vår fantastiska historia.

Du når Robsten på robsten@sdblogg.se.

Frans (artiklar)

frasse.jpgFrans är en tvättäkta västgöte med en ingenjörsexamen i bagaget och verkar inom Sverigedemokraternas västdistrikt. Han önskar helst att han slapp syssla med någonting så självdestruktivt som politik, men med tanke på riksdagens dystra uppsjö av inkompetens och likgiltighet till det svenska så har politiken blivit ett kall. Politik har förvisso alltid varit ett intresse, men mer på lekmannanivå. Intresset för nationalekonomi har dock utmynnat i grundstudier i ämnet på Lunds universitet. Finns det någon som kan lugna Frans genom att trovärdigt berätta att man kan ha ett värdigt liv efter 30 så tar han gärna emot stöd för att mildra den tilltagande trettioårskrisen.

Du når Frans på frans@sdblogg.se.

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: