Motorsportintresserad?

Är du medlem i sverigedemokraterna samtidigt som du tycker att motorsport är bland det roligaste som finns? Kom och var med vid uppstarten av den nya intressegruppen sd-motor.

Sd-motor ska främst ha som syfte att lyfta upp motorsportens intressen och verka för att ge motorsporten en högre samhällsstatus. Här finns plats för alla sorter, om du så är intresserad av motorsport på två hjul, fyra hjul, medar, i luften eller på vatten. Om du är aktiv utövare eller åskådare spelar ingen roll.

Låter ovanstående intressant så skicka e-post till: josef.fransson@sverigedemokraterna.se

Ge meddelandet titeln ”sd-motor” och uppge gärna lite uppgifter om dig själv, såsom:

Namn:
Adress:
Ort:
Postnr:
Födelseår:
E-post:
Tel:
Mob:
Intresserad av: (Gren/Grenar)
Aktiv utövare: (Ja/Nej)
Övrigt:

Välkommen dit grus i munnen är helt i sin ordning

Annonser

5 Responses to Motorsportintresserad?

 1. Nisse skriver:

  Fattar faktiskt inte poängen med att starta en motorsektion. Helt onödigt, motorklubbar finns redan. Tycker inte heller sd ska profilera sig som ngt motorparti Lägg energin på politiken istället.

 2. Frans Johansson skriver:

  Nisse:
  I Sverige finns det otroligt många som har ett motorintresse i någon form som sitt allra största intresse. Sannolikt mer än en miljon! Vilket parti i riksdagen för alla dessa människors talan? Snarare är det väl så att motorsport allt för ofta beskrivs i negativa ordalag av samtliga PK-partier på Rosenbad.

  Motorsport smutsar ner och bidrar till växthuseffekten, säger säkerligen vissa… Men då borde man fråga sig hur motorerna i våra bilar hade sett ut det inte vore för motorsporten! Skulle dessa då varit lika effektiva och bensinsnåla? Jag tror inte det!

 3. Nisse skriver:

  Växthuseffekt vet jag inte, men smutsar ner o för oväsen o stör gör det ofta. Men fattar att vissa tycker det är kul, men inget som sd ska profilera sig inom.

 4. surkille skriver:

  Motorsport är kanon. Miljömuppar bör inte tas på allvar då hela debatten är så snedvriden. Läs Cool it en mycket bra bok angående det sk miljöhotet.

 5. Frans Johansson skriver:

  Nisse:
  Det var ord och inga visor! Berätta gärna mer om dina synpunkter på varför motorsport är ”inget som sd ska profilera sig inom”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: