Två krönikörer, ett rätt

istid.jpgSkillnaden mellan landets två största tabloider börjar stå alltmer klart. Idag publicerades i respektive tidning en krönika som i all sin tydlighet belyser Expressens trovärdighetsproblem. 

I ena ringhörnan har vi då Expressen, som representeras av Ann-Charlotte Marteus. I den andra ringhörnan finner vi Aftonbladets Nima Daryamadji. Skillnaden är inte bara 9 viktklasser, en amatör mot ett fullblodsproffs, en duva möt en hök. Skillnaden är så oändligt mycket större än så.

Marteus börjar sin krönika med att beklaga sig över den negativa respons hon fått för sitt förra, minst sagt ogenomtänkta alster. Sen tar hon fasta på det faktum att vissa invandrargrupper är överrepresenterade i våldsbrottsstatistiken. Inte minst när det gäller överfalls och gruppvåldtäkter. Så här säger ”journalisten”.

Innan invandringen till Sverige tog vid och inlandsisen låg som en brottsförebyggande åtgärd över hela Skandinavien, var våldtäckt ett ickeproblem. Så småningom började dock envetna typer invandra till Sverige och då började våldtäkterna. Men det är klart-vad annat är att vänta av första generationens invandrare? Under de senaste 14000 åren har våldtäkter förblivit ett problem i Skandinavien.

Nima å sin sida tar upp Sveriges hyckleri avseende Kosovo i artikeln ”Kosovos frihet och Sveriges hyckleri..

Det är som om en massa norrmän skulle flytta till Värmland, och kräva ett självständigt norskt Värmland.

Han berör även de albanska SS-truppernas mord på tiotusentals serber under andra världskriget. För det var ju så att nazityskland och islam gick hand i hand under andra världskriget. Förenade i sitt hat mot Judendomen. Numera samarbetar islam med kommunister och svensk socialdemokrati. Men hatet är detsamma (reds anmärkn)
Visst, Nima gör sig skyldig till den vanliga trosbekännelsen på pk-ismens altare.

Förstå mig rätt, jag avskyr nationalism, jorden tillhör alla och gränser är bara streck på kartan.

Men sen avslutar han med:

Jag anser dock att de som flyttar till ett nytt land bör hedra det och bli en del av det i stället för att ta över det.

Tyvärr finns Nimas krönika på Aftonbladets betaltjänst, eller i pappersupplagan. Därför kan jag ej länka till denna.

Annonser

4 Responses to Två krönikörer, ett rätt

 1. Gustafsson skriver:

  ”Det är som om en massa norrmän skulle flytta till Värmland, och kräva ett självständigt norskt Värmland.”

  Första stege är taget. De är här i tusental redan… Billiga hus och brännvin…. Det är bara separatismen som väntar på att blossa upp…

 2. Fri Info skriver:

  Ja vi får akta oss för de inflyttande norrmännen som gruppvåltar, kräver egna lagar och förbereder terroristdåd. Den norske kirke på Erstagatan i Stockholm är nog bara en fasad för en terroristcentral där dom i verkligheten tillverkar bombbälten. PK-iterna har ju sagt att vi har många fler norska brottslingar är arabiska så det måste väl vara sant 😉

  Marteus tal om inlandsisen var ju riktigt underhållande. Undrar hur många som ser människan som ett skämt efter det?

  Vågar man gissa att Nimas avsky till nationalism inte gäller serbisk nationalism? Det är ungefär som Kurdo Baksis dito avsky. Men Kurdistan ska minsan bli ett eget land med självbetämmande, jajjemensan, och den !#@%/&(# turk, iranier eller irakier som vågar sätta foten över gränsen ska vi skj**a, hä**a, spr***a, ha*sh**ga, spr***a upp och mata scha******a med hans inä***r 😉

  Jag körde lite självcensur så ni inte får tårar i ögonen av Kurdo Baksis varma hjärta och medmänsklighet 😉 😉

 3. rim skriver:

  Marteus börjar likna ett svårt psykfall. Hon saknar alla grundläggande argumentationstekniker. Nimas inlägg ar nästan alltid lysande även om han ogillar sd.
  Han blir också kallad husneger och liknande. Tom Västerbottens Folkblad hade för några dagar en ledare om SD som var ett saligt blaj blaj där Jimmies utseende kommenterades. VF ges ut i Umeå och där finns inte ens sd representerat. Ändå är de värda så mycket möda. Lustigt.

 4. Skånepåg skriver:

  Test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: