Nu ska vi skrämma sossarna igen!

vansterspoket-mona.jpgIngen har kunnat undgå den rädsla, ja rent av skräck som florerar hos Socialdemokraterna över de förväntade framtida valframgångarna för Sverigedemokraterna. SD-fobin är påtaglig och utbredd. Den är också i mycket hög grad berättigad. De borde vara rädda, sossarna.

Mona Sahlin, och den snart avpolletterade partisekreteraren Marita Ulvskog må skrämmas med högerspöket och klasskamp in absurdum. Faktum kvarstår. Sverigedemokraterna är ett parti som främst attraherar de som har mest att förlora på en skenande massinvandring. De arbetslösa, lågutbildade och                                                          lågavlönade svenskarna.                                                                      Vänsterspöket?

Detta är naturligtvis den socialdemokratiska nomenklaturan mycket väl medveten om. Inte minst genom att studera våra broderpartier i andra länder framträder ett tydligt mönster.

Ett Sverigedemokraterna som närmar sig Dansk Folkepartis väljarstöd omöjliggör en socialdemokratisk regering utan sverigedemokratiskt inflytande, eller blocköverskridande väljarförakt. Hur hänger nu detta samman? Ponera att SD i ett framtida val, säg 2014, skulle nå 14 % i valet till riksdagen. Av denna 11 procentiga ökning från valet 2006 kommer förmodligen minst 2/3 att strömma över från (s). Även med dagens historiskt stora opinionsövertag för socialistsidan gentemot alliansen, skulle en sådan maktförskjutning omöjliggöra en socialdemokratisk regering utan stöd av minst ett borgerligt parti. På samma sätt som borgarna inte klara av att styra landet, inte ens med miljöpartiet stöd, utan antingen blocköverskridande samarbete eller SD-stöd.

I Strömsunds kommun, Jämtland, hade man fram till valet 2006 haft ett i stort sett obrutet socialdemokratiskt maktinnehav under större delen av 1900-talet. Vid valet 2006 bildades en koalition mellan borgarna, och det lokala partiet(rd). Strömsundsborna var trötta på korrupta, maktfullkomliga lokala sossepotentater. Under koalitionens första år sprack samarbetet, och sossarna har återigen visst inflytande på den lokala kommunpolitiken. Nu till det som borde skrämma (s).

Förra helgen var ett antal av oss sverigedemokrater i nybildade SD Jämtland/Härjedalen, och delade ut flygblad och SD-kuriren i centrala Strömsund. På det lokala torget mitt emellan ICA och Konsum tillbringade vi en del av lördagen. Våra farhågor när vi för första gången skulle prova detta förfarande i denna historiskt sett extremt röda kommun, var att ingen skulle våga ta något material, än mindre prata med oss sverigedemokrater. Men oj vad vi bedrog oss!  Mellan 30-40 % av de tillfrågade tackade ja och tog gärna emot vårt kampanjmaterial. Då började vi ändå alltid med att presentera oss som sverigedemokrater. Inga, och då menar jag absolut inga flygblad eller tidningar slängdes på marken eller i närliggande papperskorgar. Omkring 10-15% stannade och pratade med oss, varav flertalet var mycket positiva till att för första gången se oss i kommunen. Detta borde skrämma skiten ur sossarna. Inte bara i Strömsunds kommun. Det finns många Strömsund i Sverige.

Annonser

3 Responses to Nu ska vi skrämma sossarna igen!

 1. Tobbe skriver:

  Muhaha! Gott gott gott!! =0)

 2. Lars Svensson skriver:

  Det som gläder mig som SD-medlem är den glöd och entusiasm som kommer ur din
  övertygelse. Jag hoppas din önskan slår in. Emellertid vet jag att politik är något
  som ändrar sig väldigt snabbt. I norra Sverige där du bor ändrar sig saker och ting kanske inte lika snabbt som i Storstadsområdena. Vi har nu en borgerlig Alliansregering som är mycket hårt ansatt av urusla opinionsiffror. För oss Sverige-
  demokrater är det viktigt att agera som ett Nationalistiskt parti. Vi måste få med oss
  såväl f.d. Sossar som Moderater, Kd-anhängare, missnöjda FP- sympatisörer och
  Centerpartister som inte känner i gen sitt gamla fina bondeparti. Var inte blygsam,
  Vi har chansen att inom överskådlig tid bli ett av de tre största partierna i svensk
  politik. Stå på dig. Du är en sann och entusiastisk Sverigedemokrat.

 3. Möllis skriver:

  Bra jobbat pågar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: