Vi tackar för inbjudan!

socialdemokraternas-kampanjloggo.jpgSocialdemokraterna samlades lördagen den 19/1 i Stockholm för att diskutera Sverigedemokraterna. I de artiklar som föregått detta möte har ledande socialdemokrater framfört att de nu minsann ”ska ta debatten”. Det hedrar socialdemokraterna att de slutligen väljer en demokratisk öppen debatt om de frågor som vi sverigedemokrater ser som avgörande för Sveriges framtid.  Vi tackar för inbjudan! 

Sossarnas Kampanjlogga?

Nu inväntar vi bara inbjudan från landets, länens och kommunernas ledande socialdemokrater. Vi förutsätter att debatten skall hållas inför publik, och även direktsändas antingen genom lokalradions försorg, via tv, eller över internet. Eftersom det är ni socialdemokrater som står för inbjudan får ni välja tid och plats. Önskvärt vore om vi får ett par veckors förvarning, då de flesta av oss förvärvsarbetar och behöver kunna ta ledigt från arbetet. Av rättviseskäl kan vi dela på ansvaret över vilka ämnen som skall debatteras. 50/50?

Vid tidigare tillfällen när socialdemokratin sagt sig vilja ”ta debatten” med Sverigedemokraterna har man fegat ur. Man har via ensidig information från sina fackliga företrädare ute på arbetsplatserna bedrivit ren propagandaverksamhet. Utan någon som helst möjlighet till debatt. På samma sätt har man vid många tillfällen använt det till stora delar skattefinansierade ABF för att sprida vänsterextrema organisationen EXPO:s snedvridna och politiskt färgade lögner om partiet jag företräder.

Nu är det tydligen slut på detta. Nu ska man äntligen ställa upp på debatt! Vi tackar för inbjudan. Säg bara till var och när, så kommer vi.

Ur wikipedia: En debatt är ett formaliserat och reglerat system för logisk argumentation där två eller fler parter försöker övertyga en grupp åhörare i en avgränsad fråga

Även du är välkommen att höra av dig om tid och plats, Jens Nilsson (s), Östersund.jens.jpg

Annonser

10 Responses to Vi tackar för inbjudan!

 1. Tobbe skriver:

  He he, lustigkurre- du vet väl vad ”ta debatten” innebär vid det här laget? =0) Men ditt saxade klipp ur Wikipedia var träffsäkert, det skulle fösas upp i trynet på varje självutnämnd propagandaminister.

  ”Debattmissbruket” handlar dock inte bara om en skev demokratisyn, jag tror mig också se ett fenomen som jag upplever som typiskt sosseaktigt skina igenom. Nämligen övertygelsen om att alla ”goda” människor innerst inne är sossar, även om de inte vet det själva. För sossarna har tydligen fullt monopol på humanism, solidaritet och allmän godhet. Därför behöver man inte respektera andra partier, för de består bara av genomonda människor och sossar som ännu inte sett ljuset och kommit över till Sahlins flock. Med tanke på partiets fullkomlighet är det tydligen helt riktigt att man har fullt monopol på all fackverksamhet? Behövs något annat parti alls?

 2. Fenrisulv skriver:

  Man klarade inte av att avfärda SD med tystnad och man kommer naturligtvis inte heller att klara av att avfärda SD via en debatt, det är en självklarhet. Att med känsloargument, floskler och rena lögner bemöta krassa fakta och statistiskt belagda uppgifter om hur invandringsvansinnet sätter hela Sveriges framtid som suverän nation på spel vinner inga debatter åt sossarna. Eller något annat parti heller, för den delen.

 3. Mia skriver:

  Hmpft…man kan ju inte skita i att bjuda in hedersgästerna. Vad högst ohyfsat.

 4. seven-11 shaolin skriver:

  De kan definitivt skita i att bjuda in hedersgästerna. Det är det de har gjort de senaste tio åren och media skiter definitivt i sitt lilla rättesnöre om att låta båda sidor komma till tals när det gäller de här frågorna.
  Här ska det debatteras OM, med en negativ infallsvinkel för att nå ut med en negativ bild, istället för MED. Även om sossarna använder sig av ord som ”fakta” och ”argument” så är de väl medvetna om att de kommer att bli slagna på fingrarna gång, efter gång, efter gång, när det kommer till de delarna.
  Det enda de har är makthunger, skygglappar och flumsnack.

 5. Krille skriver:

  Nu när S vill ta debatten, så skulle jag gärna vilja höra deras motivering till varför de ansåg att det var nödvändigt med Luciabeslutet 1989. Situationen är ju som bekant mycket värre idag. Om SD skulle gå ut med ett krav på införande av ett Luciabeslut 2. Hur skulle det då låta från (S) håll undrar jag. Jag menar om detta krav skulle komma från SD, så kan det ju inte bara avfärdas som främlingsfientligt, när det var (S) själva som tog detta beslut då de hade makten.

 6. Kvalle i Mossatresk skriver:

  Maktpolitikens upphovsman brukar man benämna Niccolé Machiavelli och i sitt mest betydande verk Il Principe (Fursten) beskriver han hur ändamålen helgar medlen. Ur kapitel 18: ”Alla människor, i synnerhet fursten som ju ej har några domare över sig, bedöms efter det resultat till vilket de lyckats komma. Om således fursten kan hålla sig själv och sitt rike vid makt, så skola medlen därtill alltid anses goda och prisvärda”.Socialdemokraterna och deras ”furstar” har alltid förstått sin Machiavelli. Det statsbärande partiet har fram till våra dagar satt politiken framför juridiken,med vilket menas att lagar inte gällt om stats/partinyttan krävt annat. Typ IB och SAS ”blå kort”.

  Helle Klein har klarsynt deklarerat följande: ”Dagens riksdagspartier är i hög grad förstatligade. I stället för att vara kanaler för folkviljan blir de utlöpare av statsmakten. De har upphört att vara sociala rörelser och förvandlats till kampanjmaskiner med valvinsten som bärande idé”. Här skapas en växande klyfta mellan styrande och styrda, och maktelitens bärande intresse blir att hålla utanförstående borta från makt och inflytande. Medlen blir demonisering av motparten och åkallan av ”grundläggande värden”. En enögd kamp mellan ”gott” och ”ont”.

  Nationalstaten uppstod (enligt Hobbes) genom att människan ville undkomma anarkin i naturtillståndet. Staten skulle beskydda och fick monopol på våld. I vår moderna tid minskar utifrån en utveckling bort ifrån de nämnda kriterierna statens legitimitet. Hoten mot individen har förändrats samtidigt som staten inte uppmärksammat dessa förändringar. I klartext: Massinvandringens konsekvenser är ett större hot mot svenskar än Ryssland, men staten är blind. ”Identitetsgrupperna”, religion och etnicitet, ökar i betydelse. Globaliseringen splittrar det samhälle vi lever i. De multinationella bolagen destabiliserar lokala arbetsmarknader. Dessa nya tider bejakas av makteliten. Den godtar inte krafter som arbetar för ett annat tingens ordning. Ur det perspektivet skall ses socialdemokraternas och de övriga maktens kotterier ångest inför att släppa katten in på podiet, som reserverats för hermelinerna.

  Men dumheten har löjet i släptåg. Nyligen delade Kvalle en flaska Glenlivet 1968 (3300:-) (vattnas i munnen, Funebo?)med ett välbeställt par vars invandrarvänner var högeligen perplexa över varför svenskar inte var stolta över sin kultur, och varför de upphöjde det främmande till något överlägset. För att förstå hur Reinfeldt och Mona tänker skall vi förflytta oss till deras andliga syskon i det tidiga aderonhundratalets Haiti. De grymme negerkungen Jakob I blev mördad av den lika mörkskinnade Henri Christophe, som sedan satte sig själv på tronen. Liksom Mona och Fredrik beundrade han det främmande och började enligt fransk förebild utnämna en adel med grevar och baroner med namn efter det bästa kungen visste – hertig Lemonad och greve Marmelad och liknande. Och alla fick de fina ordnar som fästes direkt i skinnet, då de nya adelsmännen inte bar kläder på överkroppen. Men är man fin får man lida pin.

  Skrattar ni åt historien? Det gör säkert haitierna också om de får höra om Monas och Fredriks lika löjliga krumbukter för det främmande. Vår Harlekin och Kolombina har föga förvånande svårt för en rak debatt med de krafter som utmanar deras världsbild.

 7. Tore skriver:

  Jag ser fram emot en debatt, men men, efter att Mona ”Muslim” knäcktes
  av partiledaren Jimmie Åkerlund, är sannolikheten den, att inget blir av. Det har bara varit ”smånassarna” som börjat yla nu, när vettiga människor lämnar sossarnas ”helgedom”…Partipiskan för he…e, Spyflugan Marita Ulv-
  skog. Frångå inte ”dina normer!”…

  Att kalla meningsmotståndare för spyflugor tycker jag är att gå över gränsen. Tänk på tonen när ni kommenterar, annars kommer vi bli tvungna att tillämpa censur och det är inte önskvärt hos någon. // Frans

 8. Ovanstående artikel, dock i en något ”lokal” tappning.

  http://www.ltz.se/artikel_standard.php?id=474884&avdelning_1=112&avdelning_2=196

  Införd i Länstidningen Östersund, måndagen den 21/1

  Mvh Sven-Olof

 9. UncleBob i Landskrona skriver:

  Nu har debattklimatet för sverigedemokrater yttreligare censurerats.

  Efter många års åsiktsförtryck där Sverigedemokratiska åsikter censureras, raderas och debbatörer med Sd-vänliga åsikter utestängs från möjligheten att debattera på demokratiskt lika villkor har nu detta nått sin kulmen på Debattsidorna på Passagen.
  en av Sveriges största debattsajter. Sverigedemokratiska forum hat stängst ner ett flertal gånger och det är uppenbart att censur och åsiktsförtryck råder.

  Fökjande inlägg raderades, utan kommentar, för att de framför obekväma sanningar som är hämtad ur dagspress, offentliga utredningar e.t.c:

  Inlägg som medför banning på passagens NUMERA nedstängda debattforum om islam:

  ”Väl medveten om vilka skiftande lojaliteter och fientligheter som emanerat ur den minst sagt komplicerade situationen i Mellanöstern har jag valt att sätta fokus på kopplingen mellan palestinska terrororganisationer och deras Europeiska allierade. Om det blir invecklat så är det bara ett resultat av utvecklingen i området både historiskt och politiskt.

  Först ett bevis på att Englands Marxist-Leninister försvarar dessa terroristers politiska kamp.
  Vi kan se liknande slagordsvänster i Sverige ensidigt försvara Palestinierna och deras rätt att sända ut självmordsbombare. I korthet kan deras retorik sammanfattas med att alla problem i de muslimska beror på Sionismen och USA. Typiskt enögda pamfletter som alltid ger Palestinierna rätt att använda ALLA medel för att försvara ”sitt” territorium.
  Vem som har rätt eller fel tänker jag inte ta personlig ställning till.

  http://cpgb-ml.com/index.php?secName=leaflets&subName=display&leafletId=28

  I Sverige är samma kommunistiska retorik vardagsmat. Döm själv.
  Det räcker med de hyllningstal som popvänstern brukar bjuda på:
  En vänsterextrem svensk skribent skriver sitt typiska försvar av terrororganisationen Hizbollah:

  http://www.metro.se/se/article/2007/02/01/06/5314-23/index.xml.

  Jag är medveten om vilket förvirrat förhållande som råder mellan det iranstödda Hizbollah och högerextremister respektive vänsterextremister. Man skulle kunna säga att det viktigaste är att bekämpa de gemensamma fienderna Israel och USA. Då kommer det gamla judehatet att förena shiamuslimer och nynazister att göra kollektiva nazihälsningar. Huruvida denna koppling är lika stark som mellan Hamas och nynazistiska grupperingar i Europa låter jag vara osagt.

  I detta hörn av välden är allianser bräckliga och inbördes strider mellan olika fraktioner är vanliga. Senaste exemplet kan maktkampen mellan Hamas och Hizbollah utgöra.

  http://gudmundson.blogspot.com/2007/02/debila.html

  1986 övergick hela shiitiska grenen av Syriska Social-Nationalistiska Partiet (SSNP) till Hizbollah. SSNP är ett klassiskt nazistiskt parti med en variant på hakkorset som partisymbol.
  De utgör en liten politisk minoritet med bara 2 av 250 platser i det syriska parlamentet
  Tydligen, ansåg de shiitiska nazisterna att Hizbollah företräder deras plattform bättre än SSNP.
  Denna uppgift bekräftas även av denna trovärdiga länk:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Syrian_Social_Nationalist_Party

  Denna gren av arabisk nationalism har numera legaliserats i Syrien

  Att Hamas har starka ideologiska och historiska kopplingar med stormuftin av Jerusalem är välkänt och ett historiskt faktum. Som en av sin tids värsta antisemiter hade han målet klart för sig. Hans avsikt var att ”rensa” Mellanöstern från judar och grunda en islamistisk stat i Palestina. Han vände sig till Hitler och etablerade ett starkt samarbete mellan naziregimen och Muslimska brödraskapet. Bland annat skapade han en bosnisk SS-division som skulle sättas in primärt i kampen mot Titos partisaner och judarna. De lär ha varit hårföra soldater, men med dålig ledning och otillräcklig militär träning för att stå emot de allierades framryckning på Balkan. Handzar bestod uteslutande av muslimer från sydösteuropa.
  30,000 man mönstrades trots att nazisterna ansåg araber vara en underlägsen ras. Men i krigets slutskede godkände Himmler att även muslimer fick vara med på ett hörn. Stormuftin av Jerusalem hjälpte aktivt med att rekrytera dessa.

  http://hurryupharry.bloghouse.net/archives/2006/08/21/the_nazimufti_connection.php

  Fakta är en fiende till de ”politiskt korrekta” i riksdagen såväl som står bakom denna censur.

  Mvh UncleBob

 10. Kvalle i Mossatresk skriver:

  I den största multikulturella armé världen känner, Waffen SS, deltog 18 000 bosnier, 5000 turkar, 3000 indier, 2000 uzbeker, 8000 turkmenistaner, 10 000 tatarer, 20 000 ryssar, 35 000 kosacker, 2000 kirgiser, 15 000 kaukasier, och 4000 georgier för att nämna de mest exotiska folkslagen. Blott 300 svenskar enrollerade sig.

  De stora förluster som denna hänsynslöst offensiva armé hade är en stor del av förklaringen till varför man rekryterade ur så många folkslag och nationaliteter. Givetvis höll inte alla dessa grupper samma elitklass som den ursprungliga kadern. De 3000 finnarna ansågs allmänt vara de tuffaste och bästa soldaterna i Waffen – SS! Svenskarna höll hygglig klass men inte i närheten av finnarna. Det har påståtts att de svenska deltagarna var personer som kommit snett i samhället. De överlevande gick det bra för i livet efter kriget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: