Sd utvecklar sitt nätverk mot socialdemokraterna

rod_ros.gifSverigedemokraterna behåller och utökar sitt nätverk för att trappa upp kampen mot socialdemokraterna. Den fortsatta strategin går ut på att tystnad ska bytas mot aktiv debatt.

Vi kan konstatera att den tidigare strategin för att få aktiv debatt med socialdemokraterna inte lyckades särskilt bra. Nu måste vi ta tag i debatten och avslöja för väljarna vad socialdemokraterna verkligen står för. Vi vet att det är ett svenskfientligt, löntagarfientligt och familjefientligt parti och det måste vi föra fram, säger Frans Johansson (sd), skribent på sdblogg.

Den 2-4 maj samlas ett drygt hundratal sverigedemokrater på riksårsmöte för att bland annat diskutera socialdemokraterna (s). Det mest konkreta som ska diskuteras är utbyggnaden av nätverk mellan de runt 140 kommuner där sd har ett politiskt inflytande.

– Tanken är att nätverket ska fungera som en kunskapskälla där vi sprider information om hur det här sverigefientliga partiet uppträder och vilka förslag de för fram. Vi har ju märkt att deras motioner missgynnar infödda svenskar i många kommuner, säger Frans Johansson.

Annonser

7 Responses to Sd utvecklar sitt nätverk mot socialdemokraterna

 1. […]  ”I større udstrækning”?   Som SVT kan belægge sine ord. Nogle SD ére  gør grin med socialdemokraterne omvendelse:   Sd utvecklar sitt nätverk mot Socialdemokraterna […]

 2. Pizzabagarn är far till alla barnen skriver:

  Hoppas att det blir Mona som ska hålla i en sådan debatt..Då kommer sossarna rasa så fort hon öppnar sin rödmålade trut.För jag tror nämligen inte bara att det är av skälet att Citat : ”SD inte är rumsrena” Slut Citat ,som Sossarna inte vill debattera..Mona kan nämligen bara sno Toblerone och inte föra en saklig debatt.

 3. Argus skriver:

  Sverigedemokraternas strategi mot socialdemokraterna !
  Sveriges Radio, fri och obunden politiskt, har idag sänt ett ekoinslag
  med följande tema, hur bemöta främlingsfientliga sverigedemokraterna.
  med interjuv med av socialdemokrater.
  Tänk Dig istället följande inslag: Sverigedemokraternas strategi mot
  Socialdemokrater i Sveriges Radio. Hur skall sverigefientliga socialdemokrater
  vinnas över till sverigedemokraterna. Två sverigedemokrater intervjuvas.
  Sverigedemokraterna skall i kommuner och arbetsplatser informera om
  flyktingpolitik och massinvandringens konsekvenser för skolor , sjukvård och kriminalvård, men även om socialdemokraternas familjefientliga politik.
  Det är sverigedemokraterna som avgör hur informationen utformas. ”Någion debatt
  i Tv-soffan avser vi inte utan själva avgöra strategierna mot socialdemokraterna.”
  Något som Sveriges Radio och dess journalister inte har någoin erinran emot,
  då detta är i god demokratisk ordning och därför ges inga opportunistiska och sverigefientliga socialdemokrater någon rätt till yttrande i media.

  Varje förnuftig svensk medborgare inser att något som beskrivits ovan
  tillhör en dikatur och har inget med demokrati, åsiktsfrihet och yttranderätt som
  anges i Sveriges grundlagar och i lag om fri radio och TV.

  Ändra på detta och stöd därför Sverigedemokraterna !

 4. […] SD säger att jag är Sverigefientlig. Jag blir riktigt ledsen faktiskt.. Eller kanske inte.. Jag kan tänka mig mycket värre saker att vara.. Som främlingsfientlig kanske? […]

 5. Staybehind skriver:

  Elisabet , om ”främlingarna” kastar sten på brandkåren våldtar och misshandlar ,då är det sunt av vara ”främlingsfientlig”.

 6. Möllis skriver:

  Elisabet Fjellström: Jag har levt sida vid sida med de ”främlingar” ni påstår oss vara ”främlingsfientliga” mot i snart 19 år, samma sak har många andra gjort ännu längre än så. 19 år, dagligen, och jag trivs inte med dem HUR i h*lvete kan du påstå att de skulle vara främlingar för mig?

 7. Slabadang skriver:

  SVT hjälper Sossarna med att sprida de lögner som passar galoscherna.

  Sossarna har ett helsike med verkligheten.De tror i sin enfald att alla svenskar är lika korkade och hjärntvättade som deras väljare. De är helt enkelt panikslagna inför att de skall behöva ta ansvar för det samhälle de skapat.Ett Sverige med struktuell AIDS .En socialdemokratisk bananrepublik där de ockuperat både media och stat.
  Verklighetsflykten och lögnen är de redskap sossarna i sin flykt från ansvar använder.

  Det är hög tid att bli ”Sossefientlig” på allvar.Slå¨hål på lögnerna och den tomma retoriken.En officiell licensbojkott har stor legitimitet.Vill de ha en socialistisk propaganda TV så får de pröjsa med partikassan.Hur många av våra tjejer skall stå ut med att kallas ”hora” för att hon är svensk? Våldtäkter skottlossning misshandel av Svenskar SKALL inte tolereras längre. Rösta på ett parti som ställer upp för även svenskars rätt inte bara ”flyktingars”.

  Sänk den svenska överklassen= Journalister och pk-politiker!!!! Upp till kamp!!
  Låt den Svenske medborgarrösten höras!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: