Partipiskans rätta ansikte

partipiska.jpgulvskog.jpgNär den politiska majoriteten i Bromölla kommun biföll ett Sverigedemokratisk tilläggsyrkande om att ett mångkulturellt bokslut skulle upprättas, var det ett historiskt beslut. Äntligen skulle man för första gången öppet redovisa kostnaderna för den förödande massinvandrings och mångkulturpolitiken. De socialdemokratiska kommunpolitikerna tog ett modigt beslut, som gick tvärs emot partiledningens ambitioner att mörka de faktiska kostnaderna för svenska folket.                                 

Det var då det.  Nu, några dagar senare, har den socialdemokratiska partipiskan pryglat ryggen på det socialdemokratiskakommunalrådet Åke Hammarstedt, och påkallat rättning i ledet. Som den ryggradslösa, fega socialdemokratiska kommunalpamp han är vågar han inte gå emot ”madame” Ulvskog.  Åke Hammarstedt erkänner för P4 ”det har spårat ur totalt”. Han erkänner också att orsaken till att man nu avser riva upp beslutet är medias bevakning, och den interna kritiken från partiledningen, bla partisekreterare Marita Ulvskog. Partisekreteraren i Sveriges statsbärande parti (s) verkar ha lite problem med verklighetsuppfattningen.

 Vi sätter oss inte och räknar på människovärdet i ekonomiska beräkningar. Vi räknar inte asylrätten, eller kostnaden för äldreomsorg eller handikappomsorg eller något annat i ekonomiska termer. Vi gör inte så, därför att människovärdet kan inte beräknas på det sättet.

Menar människan allvar? Har man under alla år som socialdemokratiska budgetar lagts i Sveriges kommuner aldrig räknat på kostnaderna för äldreomsorgen eller handikappomsorgen? Uttalandet är minst sagt häpnadsväckande, något som även Merit Wager uppmärksammat på sin blogg.

Svenska folket kan bara konstatera att det inom socialdemokratin inte finns någon vilja att redovisa de faktiska kostnaderna. Sedan tidigare har man dessutom kunnat konstatera att moderata kommunpolitiker inte får samarbeta med vilka partier som helst. Även om det är till gagn för kommuninvånarna och påverkar möjligheterna att få igenom beslut i fullmäktige. Sverigedemokraterna kan som vanligt bara tacka och ta emot. Återigen kan man konstatera att bättre Sverigedemokratiska kampanjgeneraler än Ulvskog(s) och Schlingmann(m) inte finns att uppbringa inför valet 2010.

Som avslutning återstår det nu att se om det moderata kommunalrådet i Lomma, Thomas Håkansson gör allvar av sitt hot att genomföra det Sverigedemokratiska förslaget.

Annonser

12 Responses to Partipiskans rätta ansikte

 1. Kurtan skriver:

  Jesus ! vilken pappskalle och floskelgenerator !

  Övriga kommentarer överflödiga !

  MVH

 2. Kvalle i Mossatresk skriver:

  Det är bara för sd att tacka och ta emot. Flera sådana självmål från politiska korkskallar och sd glider in i riksdagen utan ens en valrörelse. Man bara står där häpen och undrar över om det är arrogansen eller den rena dumheten som är maktelitens främsta begåvning. Hur som hellst: här har sd erövrat nya röster utan att lägga två strån i kors.

 3. Stor Johan skriver:

  Nej att socialdemokratin skulle räkna på kostnad eller någon form av effektivitet i sina konstruktioner går emot deras grundideologi.
  Vi skall inte glömma att socialismen kom för kommunismen o båda för sig med ideologiskt teoretiska förklarings modeller och den arme sate som synar och ifrågasätter dem blir det synd om.
  Vi tar det forna Sovjet, vi bygger en kanal o ändrar flodens riktning,
  Det är inte möjligt! Jodå bygg! Några 100 000 liv gick bara åt.

 4. […] i Bromölla har under dagen gjort en pudel vad angår det mångkulturella bokslutet, och bland sverigedemokratiska bloggare upprörs man. Själv hade jag blivit mer förvånad om beslutet stått […]

 5. Peter skriver:

  Om det hade funnits minsta möjlighet att få fram + siffror för invandringen, så hade social(O)demokraterna räknat och påvisat detta för länge sedan. Bättre argument kan man ju inte få, mot Sd. Slutsatsen är ju därför att varje kommun som inte visar några siffror går back! Frågan är bara med hur mycket.

 6. Kvalle i Mossatresk skriver:

  På kort sikt ger statskassan bidrag till kommuner som tar emot inkommande. Men det är ju en minuspost som redovisas någon annanstans. På längre sikt drabbas som regel även kommunen av minussiffror.

  I vissa norrländska kommuner har asylhanteringen gjorts till en basnäring. Men affärsidén förutsätter att de flesta av dem när statsbidraget upphör drar till Malmö och låter den kommunen stå för kostnaderna. Det har fungerat bra hittills.

  Totalt sett är det en usel affär att ta in kamelvaktare från Långtbortistan, vad winbergskan än låter påskina. I annat fall skulle stollarna som styr över oss stup i kvarten redovisa vinsten i reda pengar. Det är ingen konst att redovisa vinster, om det finns några. Förluster är till för att döljas, om de misstror alla dem som får betala.

 7. Peter skriver:

  I Demokratiutredningens skrift nr 28 ”Demokratins förgörare” (SOU 1999:10)

  skriver bl.a. ANNA-LENA LODENIUS: ”…Den svenska välfärden är ingenting som ägs av svenskarna…”

  Så det är ju inte så underligt att det ser ut som det gör idag!

  P.S. Undrar föresten vem det verkligen är som är ”Demokratins förgörare”.

 8. kranis skriver:

  Det är väl mycket märkligt att ALLT, pensioner,sjukvård.skolor, tandvård, sjukskrivningar, alkoholism, ja allt som sägs kosta STATEN pengar kan man öppet diskutera i tv,radio och tidningar men INVANDRINGEN och ytterst vad Göran Persson och framför Mona Sahlin kostat Sverige och OSS det kan inte diskuteras.
  Hur kan man bara komma på tanken att dölja detta för folket??

 9. Tore skriver:

  ”Spyflugan har talat! Rättning i ledet, era bonntjyvar!…

 10. emma andersson skriver:

  illa att partiledingen har sån makt över sinna undersåtta i partiet. Står för era utalande och beslut. Tur att man inte är med i de velle partiet

 11. emma andersson skriver:

  jag tor ebsemanget är rädda för sverigedemokratena och gjort det till kotum atta vslår deras motioner och yrkande. Jag mår illa när socialdemokratena tallar med klyven tunga

 12. kranis skriver:

  100 miljoner spyflugor kan inte ha fel. Ät skit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: