Krig i Sverige

UngdomVi har flera gånger läst om hur invandrarungdomar – i media endast ”ungdomar” – attackerar samhällets institutioner, såsom sjukvård, brandkår, polis och skola.

Media gör sitt bästa för att dölja det, dels genom att aldrig säga vem det egentligen är – invandrare. Istället kallas de ”ungdomar”. Innebörden av ordet ungdomar har nu blivit en parodi och speciellt i bloggvärlden är detta numera ett begrepp som resulterar i en djup suck och i bästa fall ett gott skratt.

Invandrarvåldet är utbrett och sker runt om i landet – varje dag i ökande takt. Det är ingen slump att de inriktar sig mot samhällets grundvalar, som gång efter annan utsätts – medvetet och avsiktligen. Det görs p.g.a. vissa invandrargruppers förakt mot Sverige och hat mot svenskarna. ”Vi har våldet i blodet ” berättade en artikel från Landskrona. DN skrev i artikeln Invandrare ”krigar” mot svenskar med rån att invandrare inte ser våldet som en ekonomisk fråga (hur kan man ens fantisera ihop det i dagens Sverige?) utan ett krig mot svenskar:

När vi är ute på stan och rånar så krigar vi, vi krigar mot svenskarna

Och det är precis vad det handlar om. Vad vi ser är en jihadliknande situation där en viss immigrantgrupp blir allt mer aggressiv och tar sig allt större friheter. Det är samma tecken som vi bl.a. ser i Frankrike, England, Holland och Belgien. I regelrätta krig är det just samhällets infrastruktur som angrips. Denna gången görs det dock av folk som Sverige i sin naiva dumhet tagit emot – det görs alltså av gäster i det här landet. Maken till respektlöshet och otacksamhet har sällan skådats.

Det som pågår och eskalerar är inget annat än ett lågintensivt krig mot svenskarna. Att skylla på klasskillnader, som Vänstern fortfarande hänger sig kvar vid, faller på sin egen orimlighet. Till och med de lägst ekonomisk ställning i Sverige har tillgång till skola, utbildning, bra standard på boende, TV, internet med mera, ibland utan att ens jobba.

Ett annat tafatt argument är att de blir diskriminerade, hamnat i ett ”utanförskap” eller inte välkomnas tillräckligt mycket av Sverige. Men när jämställdhetsplaner som införts runt om i landet utformats för att diskriminera svenskar (och här har de inga problem med definitioner), när immigranter som inte ens har medborgarskap tillåts rösta i lokala val, när de får gratis sjukvård och utbildning, ja då finns det inte mycket kvar att skylla på. Detta blir ännu mer klart när man ser att andra invandrargrupper har lyckats utomordentligt bra, både beträffande arbetslivet men även med assimilationen till Sverige och det svenska.

Det finns en anledning till att en viss invandrargrupp alltid misslyckats, var de än befinner sig. Deras kultur, synsätt och värderingar leder till stagnation, aggressivitet och bakåtsträvande. De uppvisar en total avsaknad av respekt för det land som tagit emot dem och riktar sitt hat mot dess medborgare och institutioner.

De för ett lågintensivt krig mot Sverige, ett jihad och dessa ”ungdomars” gemensamma nämnare är nästan uteslutande deras gemensamma kultur/religion/grupp.

Eftersom vår mångkulturvurmande media aldrig kommer avslöja sanningen, kräver vi att vår polis utöver att skydda oss fysiskt från våldet även ska tillhandahålla sanningen, så att varje medborgare inte längre undanhålls den information som är helt avgörande för att kunna identifiera problemet. Vi kräver nu att polisen slutar hymla med vad som pågår. Vi kräver att polisen öppet redovisar vilka grupper som begår brotten på ett sätt som möjliggör att varje medborgare enkelt själv kan se statistiken och sanningen.

Först när det sker ges svenskarna en chans att åtgärda den situation som Riksdagspartiet åstadkommit.

Nedan följer ett axplock av artiklar som tar upp problemet jag beskriver ovan. Att få med allt vore omöjligt:

 • Sjukvården

Ungdomsgäng attackerade ambulans

Ungdomsgäng hindrade utryckande ambulans

”När vi kommer för att hjälpa spottar de på oss”

Hot är vardag på akuten

 • Brandkåren:

Brandmän attackade med slägga

Raketattack mot brandmän i Kroksbäck

Brandmän möttes av stenkastande

Det har t.o.m. gått så långt att forskare har getts uppdraget att ”ta fram förslag på hur man kan förebygga konflikter mellan räddningstjänsten och olika befolkningsgrupper”. Patetiskt.

 • Polisen

Ungdomar attackerade polisen i Södertälje

Ungdomsgäng attackerade polisen

Ungdomsgäng attackerade poliser

Polisstation i Södertälje beskjuten

Ungdomsgäng sprider skräck i Trollhättan

 • Skolor

Raket orskade skolbrand

Stökig lördagskväll vid Maryhills förskola

Notan för bränderna nära 30 miljoner

 • Kollektivtrafik

JUST NU: 18-åring misstänkt för misshandel av busschaufför

Ungdomsgäng slog ner kvinnlig bussförare

Busschaufför bestulen av ungdomsgäng

Bussförare försökte att stoppa skadegörelse på buss

Busschaufför svårt misshandlad

Busschaufför rånad i Tensta

Busschaufför rånad i Hisings Backa

Busschaufför slogs blodig av gäng

Ungdomsgäng stal bussbiljetter

Ny stenkastning i Malmö – busslinjer inställda

Högg efter busschaufför under färd  

Stenkastare stoppar bussarna – igen

 • Byggnadsarbetare

Byggarbetare anfölls av elever med stenar

Till detta kommer givetvis det ”vanliga” våldet på gator och torg.

 • Gatuvåld

Våg av skadegörelse i Göteborg

”Vi har våldet i blodet”

Ungdomsgäng fortsätter sprida skräck

Ungdomsgäng angrep äldre man

Ungdomsgäng försökte råna pojke

Ungdomsgäng orsakade ytterligare en bilbrand inatt

Gäng terroristerar bostadsområde

Man mördad av ungdomsgäng i Fittja

85 slagna – på en helg

Hel skolklass attackerades av stort ungdomsgäng

Ungdomsgäng härjade på tågstation

Man spöad av ungdomsgäng

Ungdomsgäng bakom ökning av våldsbrotten

Större bråk vid Dammhagskolan

Polisen vill visitera mera

Överfallen av tre män

SvD skriver om det på sin ledarsida: Ligisterna får inte ta makten

Ytterliggare artiklar om invandrarvåldet finns t.ex. här. Och Sydsvenskan har en del artiklar om detta här.

På senare tid har vi fått höra om hur invandrargängen börjat använda fyrverkerier för att attackerera folk:

Ungdomsgäng sprider skräck

De besinningslösa attackerna med raketer har spritt sig över landet. I lördags skadades en man i Rinkeby i Stockholm när han fick en raket i magen.

Gäng sköt raketer mot allmänheten

Nyårskaoset har redan börjat. Barn och ungdomar sköt på lördagen raketer mot allmänheten i både Rinkeby i Stockholm och i Södertälje.

Sköt raketer – tände eld på lägenhet

Raketer rökfyllde skolor i Göteborg

Läs även: Muslim Violence — Crime or Jihad?

Annonser

15 Responses to Krig i Sverige

 1. Frans Johansson skriver:

  Även fast man knappast kan tala om att ungdomsgängen är organiserade (ännu) emot sammhället fundament så blir det mer och mer uppenbart att vi har en strukturell jihad uppöver oss. Sent ska syndarna vakna!

 2. Stor Johan skriver:

  Det är rent ut åt pipsvängen, allt det som tidigare varnats för sker idag.
  Våra politiker hade kunnat dra lärdom av Frankrike, Paris, myndigheterna där vet att gängen är soldater som styrs av äldre som vid missnöje startar ”problem” som endast de kan lösa.
  Raket beskjutning är en gammal stridsmetod i mellanöstern där slungor och fyrverkerier är ingångs vapen, nu har vi det här också, frågan är när de första godtyckliga helgskjutningarna med handeldvapen börjar trilla in.

 3. Stor Johan skriver:

  Bara det att raketer siktas och avfyras mot människor visar på hur långt vi har fallit. Det är kris, vi har alltså unga människor som övar och uppenbart vill skada andra människor!
  Så får man ju inte säga utan det heter visst hyss och möjligen kulturella missförstånd, det firas olika i olika länder.

 4. Robert Boström skriver:

  Joseph Goebbels, Berlin 1943: Wollt ihr den totalen Krieg?

  Nysvenske Ali, Rinkeby 2007: Eyyy, ska jak cutta dig svennefitta?

 5. Stolt skriver:

  Har ni tänkt på att det kan vara t ex bostadssegregationen som gör så att vissa blir mer våldsbenägna.. Om jag var tvingad till att bo i ett område jag inte gillar i ett land där människor ”vet” att jag är våldsbenägen och på ett visst sätt skulle jag bli sjukt frustrerad. Detta skulle etniskt svenska ungdomar också kunna ställa till med, det är jag övertygad om.

  Snälla tänk ett steg längre! Alla blir rädda när man står inför annorlunda kulturer, och lägg kraft på att försöka förbättra utgångspunkten för de ni talar om istället.

 6. pensionärsgumma skriver:

  Vi måste ställa krav på våra politiker att ta fram hårdare och tuffare lagar. Ligisternas föräldrar ska ochså kunna ställas till ansvar om ligisterna är under 18 år. Höga böter, indragna uppehållstillstånd vid grova och upprepande brottslighet. Utegångsförbud kanske är ett alternativ för ungdomar under 15 år. Låt föräldrarna lösa ut sina barn från polisstationen. Då kanske föräldrarna börjar att själva ta ansvar över sina barn. Att skylla på samhället som inte ställer upp är en dålig ursäkt. Varför kan man inte samla alla brott som ungarna begått innan 18 år? Sen när de fyller 18 år så får de avtjäna sina straff för tidigare brott. Låter vi den här utvecklingen forsätta så har vi snart ett samhälle med gängkrigare som skjuter vilt på varandra och oskyldiga drabbas av våldet. Bygg upp ungdomsanstalter och slopa socialens flata behandlingsprogram för ungdomar som begår brott.

 7. Stor Johan skriver:

  Ja Stolt jag har funderat rejält på varför man måste fortsätta att hata i ett av världens fredligaste länder.
  Segregationen har uppstått ur en politik där vi tagit in fler invandrare än vad samhället kunnat svälja och vi kan inte av ekonomiska och rättviseskäl börja dela ut villor även om försök har gjorts, varav villa ägarna gått i taket över att de fått arbeta ihop till sina hus och andra får dem gratis. Det finns gränser även här i Sverige.
  Ser man till vad de senaste generationerna invandrare kan och kommer ur, (ingenting) så finner jag det helt obegripligt över vad de gnäller om.
  De kan åka tillbaka till ingenting (ett träskjul med jordgolv) och en transistor radio som högsta nymodighet.
  Nej tack, varför slita för hemlandet när man kan leka martyr i väst o få pengar kastade på sig.
  Tacksamhet är ju inte mö bornas stora dygd.

 8. Kvalle i Mossatresk skriver:

  Segregationen på bostadsmarknaden och på övriga områden är inte påtvingad någon, den är självvald. Lika söker sig till lika. Det gäller i kulturer över hela världen. Ingenstans på klotet har grupper av människor med olika etniska, språkliga och kulturella mönster frivilligt blandat sig med varandra. Den enda segregation som uppstår ur ett tvång är den som grundas på ekonomiska möjligheter. Hur många människor i små omständigheter är grannar med familjen Fredrik Africanus? Spelar han Svarte Petter på fritiden med kompisar från Afrikas Horn? Icke! Skall fabriksarbetare Pettersson göra det? Jo, det tycker Fredrik om man frågar honom när bandspelaren går.

  USA brukar kallas för den stora smältdegeln. Så är det nu inte. Tvärt om finns där stora och vattentäta skott mellan olika grupper. Det är ingen tillfällighet att i amerikansk film förhållanden mellan könen sällan går över rasgränserna. Och det är inget rasistiskt påfund från kaukasier.

  Ända sedan republikens födelse har striden förts mellan etniska grupper, bl. a. besjunget i West Side Story. Det är inte helt hälosamt att förirra sig in på de andras område. Brottsligheten har följt härkomstgränserna. Irländska gangsters mot italiensk maffia, mot judiska brottslingar, mot negerbrottsligheten och nu nya inslag från den latinska världen.

  USA försöker överbrygga denna mosaik med nationalism och uppslutning kring republikens ideologiska och moraliska värden, som ju då måste framställas som det bästa möjliga, manifesterat i nationens symboler som t. ex. flaggan. De har sin stora styrka i att den anglosaxiska kulturen varit så dominerande att landet inte har kunnat spricka i bitar.

  Intressant då att jämföra med hur den yrvakna svenska makteliten behandlar massinvandringens konsekvenser. Jo, på precis motsatt sätt. Inga gemensamma värden eller symboler att samlas kring. Nedvärdering av den dominerande urbefolkningen och dess kultur. Pekandet på det värdefulla i en mosaik av många grupper, kulturer och värderingar där ingen, inte ens den ursprungliga, har företräde. De förespråkar en utveckling där själva nationalstaten ses som något ont som skall förintas. Ett afrikanskt stamsamhällle är vad som ligger i färdriktningen. Är det konstigt att skolorna brinner och nyårsaketer skjuts av inne i vänthallar för resenärer? Eller att polishusen får kulhål i fasaden från maskingevär? Vem tar hänsyn till ett samhälle man föraktar? Den som lägger sig ner och tar emot brukar väcka ett större raseri hos mobbare än den som visar lite motståndsvilja. Det ligger nog i generna. Tycker ni att utvecklingen är lyckosam? Sänd en blomma till Fredrik och Mona!

 9. Johan Andersson skriver:

  Stolt:

  Roligt värre att du skyller på bostadssegretationen. Menar du att det är någon form av ursäkt? Det kanske är Sveriges fel?

  Det spelar givetvis ingen roll vad anledningen är. Vi ska banne mig inte behöva uppfostra invandrarna som kommer hit. Använder e den s.k. ”bostadssegretationen” som ursäkt för att sabotera Sverige – ja då är de inte välkomna längre.

  Det måste ju vara hemskt jobbigt att komma till Sverige, få utbildning, pengar, enormt hög standard på boendet, TV, nöje och allt annat, och sen bli förbannad för ”segregationen”. Du är medveten om att invandrarna själva väljer var de flyttar va?

  Det är inte vår uppgift att ”förbättra utgångspunkten” utöver de enorma åtagande Sverige redan uppvisat. Klarar man inte av att bli en del av Sverige med det som nu görs, ja då ska man inte vara här.

  Det handlar vidare in om rädsla för andra kulturer, utan om avsky för somliga. Står man inför folk med värderingar och tankesätt som radikalt bryter mot ens egna, då handlar det inte om förståelse längre – då handlar det om motstånd. Behöver jag exemplifiera?

 10. Mia skriver:

  Glöm inte våldtäkterna. I förorter är de flesta våldtäktsmän invandrare och de flesta offer de få svenska flickor som bor där. Finns redovisat men orkar inte leta reda på länken nu.

  Ändå. Glöm inte.

 11. Tobbe skriver:

  Tack för en föredömlig sammanställning av skräckhistorier från verkligheten!

  Jag tycker det känns som att det är dags för fas två nu. Förvisso är det sant att politiker med de mest osannolika begåvningsbrister har tillfogat detta land och dess välfärd obegripliga skador. Deras vansinnespolitik och vägran att upphöra med densamma borde närma sig landsförräderi.

  Men nu vet vi vilka brister de besitter. Är vi ett sunt tänkande folk redo att själva ta vårt ansvar så befriar vi så många som möjligt av dessa jubelidioter från sina uppdrag vid nästa val. Nu kan svensken inte bara skylla på sina politiker längre, de har faktiskt med all tydlighet deklarerat sin oförmåga. Väljer vi dem på nytt så vet vi vad vi får. Du kan liksom inte säga att du värnar livet samtidigt som du anställer en blind privatchaufför.

  Nu ber jag bara en bön om att pk-media slutligen ser sig förlorade i kampen mot verkligheten och folket öppnar sina ögon. Svenskens timida försiktighet är utnyttjad bortom all anständighet! Hur kan vi låta detta hända? För att det är otäckt att bli kallad rasist? Herre min skapare…

 12. kranis skriver:

  När man i Efterlyst frågad Leif G W Persson vilka som satt mest i fängelse invandrare eller
  svenskar var han först tvungen att veckla in det i någon slags procenträkning, som knappast gick att förstå, men kom tillslut ändå fram till att det var invandrarna.

 13. Fortfarande stolt skriver:

  Att ha sålt allt man äger för att komma hit gör det ofta svårt att flytta någon annan stans än där det finns billiga bostäder. Självklart söker sig lika till lika. Det skulle vi också göra om vi flydde undan krig och förödelse. Det jag menar är självklart inte att vi ska börja ge bort villor, utan att vi ska blanda dyra och billiga bostäder så att vi kan se mer förståelse mellan alla grupper!

  Invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken på grund av att de tillhör en mycket utsatt grupp som bland annat får ta emot enormt mycket skit från många ”svenskar”. Det är självklart inte hela anledningen men en stor del.

 14. Carl Herbert skriver:

  Var finns motståndet till allt då.
  När lyfter du handen och gör motstånd ?
  Jag gör motstånd verbalt varje dag och om jag måste även med resten av kroppen.
  Slut er samman bröder och kom till mig.

 15. schtolt skriver:

  Motstånd till vad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: