Expo ger oväntad draghjälp i kampen mot islamiseringen

exporubrik.jpgExporedaktionen, som normalt måste klassas som våra svurna fiender, har nu gjort helt om och bidrar nu med viktig marknadsföring för den europeiska antiislam-lobbyn. Genom sin senaste publikation ”Kriget mot islam” skänker Expo kampen stor legitimitet, inte minst genom att lyfta fram alla de forskare, journalister, författare, företagare, läkare, professorer, människorättsaktivister, lärare, historiker och så vidare som alla kämpar sida vid sida med sverigedemokrater för att hålla denna medeltida våldsideologi på avstånd. Som sverigedemokratisk bloggare känns det givetvis riktigt angenämt att vi blir omnämnda ibland dessa storheter.

ted_ur_expo1.jpg

Inte mindre än 45 Svenska islamkritiska sidor presenteras med adress samtidigt som läsaren får stifta bekantskap med vår egen Ted Ekeroth.  

Tack Expo!

Ps. Många av de islamkritiska skribenter som marknadsförs i nämnda skrift har gått i svaromål, alla får inte plats här, men långt ner i denna postning på Kurt Lundgrens blogg finns ett svar värt att beskåda för den som missat det.

Annonser

59 Responses to Expo ger oväntad draghjälp i kampen mot islamiseringen

 1. Robsten skriver:

  Jättebra att uppmärksamma Expos utspel, bra artikel. Vet inte hur många bloggare som gått till angrepp mot Expo nu, många är det. Naturligtvis måste SD.blogg också ge svar på tal.

 2. Jorma skriver:

  Har själv inget emot att bli utnämd till islamofob. Tvärtom så är jag stolt över att t o m Expos extremkommunistiska smågriskull nu uppmärksammat min blogg, vilken alltid är full utav kritik emot okiofober, kommunister, AFA, PK media och dom mångkulturspositiva Sverigehatarna, som sitter med sina feta löner och avgångsvederlag i riksdagen. Detta visar enbart på att kampen emot dessa världshatande medeltidstänkare och Von Oben typer börjar ge resultat. I annat fall hade inte Expo lagt någon möda på att nämna enskilda personers bloggar. Ja såvida man inte vill få till en debatt i media om det fria ordet och åsikten ska inskränkas.

 3. rim skriver:

  Jättegrattis!

 4. Robsten skriver:

  Appropå kommunister och Sverigehatare. Läs min senaste bloggpost som handlar om en liten moderat i vardande, mycket upplyftande så här på söndagskvällen.

 5. Robsten skriver:

  Här är länken till Reinfeldts påläggskalv
  http://robsten.blogspot.com/2007/12/gissa-parttillhrighet.html

 6. En intressant fråga till Expo vore om det finns några islamkritiska bloggar de medvetet valt att *inte* lista, och isåfall varför. Frågan vore givetvis retorisk, eftersom all kritik mot Islam enligt dem är detsamma som ”islamofobi” eller ”krig mot Islam” (de får väl rätta mig om jag har fel).

  Min egen blogg var visserligen inte listad, men det kan ju bero på att de bara tagit med dem med högst trafik. Alternativt har jag för få inlägg om just kritik mot Islam och isåfall skulle jag givetvis vilja råda bot och bättring på den saken 🙂

 7. Roger skriver:

  Fyndigt att byta ut ordet ”granskar”, kul. Expo e ett nytt bevis att sverige har blivit en banarepublik, Visa videon pa era bloggar, den e mycket bra,,

 8. seven-11 shaolin skriver:

  Ju mer det står om Expo desto bättre är det. Insnöade vänsterextremister lär aldrig ändra uppfattning om någonting, men för gemene man är all kunskap bra kunskap.

  När folk som inte dyrkar åsiktsregistrering eller gillar att finansiera verksamhet med anknytning till våldsbenäget pack får upp ögonen för deras verksamhet, så har Mao-Stigges efterföljare knaprat sig en bit närmare sin egen undergång.

  Alla som någon gång ser en text med ursprung från Expo i en tidning, borde med en gång skriftligen ifrågasätta varför tidningen ifråga använder så obskyra källor.

 9. Fröken Sverige skriver:

  Nu får man verkligen tala om ”den som gräver en grop åt andra”. Expo har gett vår kamp mot islamiseringen en oväderlig hjälp! Tack, Expo!

  Samtidigt vill jag passa på att hylla Ted Ekeroth, som är en sann svensk hjälte som sliter hårt och målmedvetet – och alltid i sitt eget namn!

  Samma gäller givetvis för våra andra företrädare i sd, som är kloka, sliter hårt och som aldrig böjer sig!

  Vi ska vara stolta att de vill representera oss och för deras ständiga kamp för ett bättre och säkrare Sverige.

  /FS

 10. Christel skriver:

  Jag är Sverigedemokrat på alla punkter utom en och det är det okritiska ställningstagandet för sionismen och Israel.

 11. Christel: Då är du sverigedemokrat på alla punkter med andra ord, eftersom inget sådant ställningstagande finns.

 12. Christel skriver:

  Jag har under en väldigt lång tid studerat sverigedemokraternas rapportering och jag har aldrig sett någon som helst kritik riktad mot det internationella sionismens makt.
  Jag har aldrig någonsin kunnat se skymten av kritik riktad mot USAs mellanösterpolitik som enligt min mening till stor del hänger samman med Aipacs enorma inflytande över amerikansk utrikespolitik.Detta gäller i mycket hög grad Bush administrationen.Det finns med andra ord väldigt mycket att kritisera.

 13. Christel: Som jag sa så finns inget sådant ställningstagande bland de ställningstaganden partiet gjort. Vare sig åt det ena eller andra hållet.

 14. Christel skriver:

  OK vad menar ni med vår egen Ted Ekeroths ställningstagande då?

 15. En massa enskilda sverigedemokrater har en massa spretiga åsikter som partiet inte står för eller åsikter i frågor där partiet inte tagit ställning. Detta gäller för övrigt alla andra partier också. Ett parti där alla har exakt samma åsikter om allting vare sig finns eller bör finnas.

  Partiet sverigedemokraternas åsikter hittar du här: http://www.sverigedemokraterna.net/asikter.php

 16. Christel skriver:

  Du får ursäkta mig men du är inte särskilt övertygande.Jag har som jag tidigare skrivit
  inte funnit något enda exempel på att partiet gjort något ställningstagande som avviker från Ted Ekeroths ställningstagande.

 17. Det är möjligt. Men eftersom partiet inte tagit ställning i frågan så är det upp till varje medlem att ha sin egen ståndpunkt. Detsamma gäller andra frågor där partiet inte tagit ställning. Jag kan nog inte uttrycka det tydligare.

 18. Ted Ekeroth skriver:

  Christel:
  Du kan ju fundera på arabernas enorma inflytande istället med deras obegränsade tillgångar i form av oljepengar som styr europeisk utrikespolitik.

 19. z999 skriver:

  Tänkte lite på den där islamofobi-loggan som har dykt upp på flera bloggar men dock ej här.Antirasisterna har ju den människosynen att de tycker att det är ok att psykstämpla andras åsikter och förnedra de som verkligen lider av fobier på riktigt.

  Och var befinner sig egentligen antirasisterna/islamofilerna på skalan för psykiskt välbefinnande?

  Jag använder denna källa för definitionen av en psykopat/sociopat med kommentarer av mig för att visa vad jag menar.

  http://www.psykopat.se/hantera-psykopat.php

  ”Hur hanterar man en psykopat?

  Du kan aldrig vinna mot en psykopat.”

  Oavsett hur många ggr du upprepar att invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken så kommer psykopaten på ena eller andra sättet antingen förringa eller förneka det. Eventuellt hämningslöst lägga rökridåer med ett klämkäckt ”svenskar våldtar faktiskt också”. Tro inte att du kan påverka psykopaten att ha någon empati med våldtäktsoffer, det är bara att spilla bort tid.

  ”Psykopaten strider med oschysta medel och ger sig sällan.”

  Bland ojusta medel räknas uteslutningar ur fackföreningar, undvika obeväma debatter trots att en stor del av folket kräver det. Stölder av valsedlar…jag ska inte tråka ut er med hela listan.

  ”Dokumentera alltid allt som händer i din relation med psykopaten.”

  På nätet gäller alltså att alltid spara länkar till uttalanden av psykopater eftersom psykopaten alltid kommer att förneka dom.

  ”Allt som går fel kommer du att få skulden för.”

  Invandrarproblemen beror på svenskarna och på rasismen i Sverige, speciellt den från sverigedemokraterna.

  ”Psykopaten kommer inte att ta på sig någon del av skulden för ett misslyckande.”

  Allt beror på lite fel integration och psykopaten kommer aldrig att lägga om kursen för sin invandringspolitik oavsett vad som händer.

  ”Omgivning kommer att manipuleras av psykopaten till att tro på dennas beskrivning av vad som hänt.”

  Tjaa, är det något som måste kommenteras eller är det tillräckligt tydligt vart det pekar?

  ”Det enda man kan göra är att distansera sig från psykopaten.”

  Alternativet är en kraftfull konfrontation med argument. Men eftersom det är en tung uppgift så stämmer det att det kan vara bäst för friska människor att knyta näven i fickan istället.

  ”Dvs se till att ALDRIG få en direkt relation till den person som har störningen.”

  Detta eftersom psykopaten inte kommer att ha någon ärlig relation till dig och du alltid måste vara på din vakt. Psykopatiska partiledare kommer konsekvent att vägra samarbeta med friska partier i alla fall eftersom psykopaten inte kan samarbeta med någon som inte underkastar sig till 100%.

 20. Christel,

  Min personliga inställning, om du vill se ännu ett exempel på en enskild sverigedemokrats åsikt i Mellanösternfrågan, är att båda sidor har del i skulden för varför det inte blir fred. Jag hittar klart flest och grövst skuldpunkter hos palestinierna, men jag svär inte Israel fritt från ansvar för den skull.

  Israels bosättningspolitik på Västbanken är för mig obegriplig och ter sig destruktiv. Israel borde koncentrera sig på det som är Israel inom 1967 års gränser och på att skydda dessa gränser. Barriär får de gärna bygga som skydd mot självmordsbombare, frågan är om den inte rentav hjälpt och räddat liv, men den borde byggts exakt på gränsen och inte långt in på palestinsk mark. Israel är i en extremt svår situation demografiskt, geografiskt och av många andra orsaker. Man blir tacksam för grannar som Danmark, Finland och snudd på även Ryssland, när man ser vilka grannar Israel har och vilka regimer som styr dem.

  Jag kan skriva en halv roman enbart om mina åsikter i Israel-Palestina-konflikten, eftersom den intresserar mig, men nu har du fått ett axplock.

 21. Christel skriver:

  Patrik!

  Till skillnad från dig så lägger jag en betydligt större skuld på Israel än vad jag gör på palestinierna.Studera en karta över hur palestina såg ut för sjuttio år sedan och jämför sedan med idag.Det skulle närmast vara omöjligt att bygga en palestisk stat i dag,så splittrat är den palestinska delen.Israel torde dessutom ha ett svårlaget rekord i antalet brustna FN resolutioner ca 70 stycken som man struntat i under parollen vi gör som vi vill.De här människorna har sannerligen höga tankar om sig själv som tex
  när ADL ordföranden uttalar en attack mot Israel är en attack på guds utvalda folk,en attack på gud själv.Skulle någon rikta kritik mot Israel så haglar genast ordet Antisemitism och ADL rycker skyndsamt ut och gör allt i deras makt för att antingen
  se till att vederbörande blir misshandlad eller driven i personlig konkurs.

 22. seven-11 shaolin skriver:

  Tack z. Det var en goding. Rätt träffande beskrivning.

 23. Christel skriver:

  ITALIAN SAYS 9-11 SOLVED

  It’s common knowledge, he reveals, CIA, Mossad behind terror attacks

  By the Staff of American Free Press

  Former Italian President Francesco Cossiga, who revealed the existence of Operation Gladio, has told Italy’s oldest and most widely read newspaper that the 9-11 terrorist attacks were run by the CIA and Mossad, and that this was common knowledge among global intelligence agencies. In what translates awkwardly into English, Cossiga told the newspaper Corriere della Sera:

  “All the [intelligence services] of America and Europe…know well that the disastrous attack has been planned and realized from the Mossad, with the aid of the Zionist world in order to put under accusation the Arabic countries and in order to induce the western powers to take part … in Iraq [and] Afghanistan.”

  Cossiga was elected president of the Italian Senate in July 1983 before winning a landslide election to become president of the country in 1985, and he remained until 1992.

  Cossiga’s tendency to be outspoken upset the Italian political establishment, and he was forced to resign after revealing the existence of, and his part in setting up, Operation Gladio. This was a rogue intelligence network under NATO auspices that carried out bombings across Europe in the 1960s, 1970s and ’80s. Gladio’s specialty was to carry out what they termed “false flag” operations—terror attacks that were blamed on their domestic and geopolitical opposition.

  In March 2001, Gladio agent Vincenzo Vinciguerra stated, in sworn testimony, “You had to attack civilians, the people, women, children, innocent people, unknown people far removed from any political game. The reason was quite simple: to force … the public to turn to the state to ask for greater security.”

  Cossiga first expressed his doubts about 9-11 in 2001, and is quoted by 9-11 researcherWebster Tarpley saying “The mastermind of the attack must have been a sophisticated mind, provided with ample means not only to recruit fanatic kamikazes, but also highly specialized personnel. I add one thing: it could not be accomplished without infiltrations in the radar and
  flight security personnel.”

  Coming from a widely respected former head of state, Cossiga’s assertion that the 9-11 attacks were an inside job and that this is common knowledge among global intelligence agencies is illuminating. It is one more eye-opening confirmation that has not been mentioned by America’s propaganda machine in print or on TV. Nevertheless, because of his experience and status in the world, Cossiga cannot be discounted as a crackpot.

 24. Ted Ekeroth skriver:

  Christel:
  Ja, om du nu hade någon trovärdighet är den borta nu. Snacka om att köpa islamistiska/nazistiska vansinnesteorier…

 25. Patrik (sd) skriver:

  Christel,

  Ett avslutande tips:
  Försök vara lite kritisk till dina källor, oavsett vilket ämne det gäller.

 26. z999 skriver:

  Jag har en hel radda kritik av israels politik i mellanöstern:-

  Bosättningspolitikens säkerhetssyfte har man inte brytt sig om att förklara ur ett israeliskt säkerhetsperspektiv.

  Krigande på halvfart där man mer eller mindre medvetet har offrat både israeliska och palestinska liv för att vara vän med världsopinionen oavsett hur man sen har misslyckats med det. Under sexdagarskriget och Yom Kippur 1973 var det helt annorlunda.

  Större lyhördhet mot amerikansk opinion än mot det egna folket som faktiskt bor i området. Och dessutom taffliga försök att påverka den amerikanska opinionen.

  Och slutligen tycker jag att det vore trevligt om palestinierna fick ett eget land eftersom övriga arabvärlden vägrar att ta emot dom i sina länder. Men jag skulle inte önska min värsta fiende att tvingas bo där.

 27. Christel skriver:

  Ted!

  Jo det är ju precis som jag säger utrycker man något som inte sammanfaller med den
  sionistiska agendan så är man per automatik islamist,nazist och antisemit.

  Jag har studerat det här ämnet under lång tid beroende på att jag är vetgirig.Spåren vad avser Israelisk inblandning i 9/11 är väldigt tydliga om man vill se dem villa säga.

  Man skulle kunna säga att 9/11 följer samma mönster som den israeliska attacken
  på USS Liberty där omärkt israeliskt stridsflyg försökte sänka nämnda fartyg där planen var att lasta skulden på Egypten för att på detta sätt tvinga in USA i det pågående kriget på Israels sida.

  Patrik jag är väldigt kritisk vad avser mina källor,jag litar aldrig på information från
  etablerad media

 28. Erik skriver:

  Christel:
  Det är plågsamt tydligt att du har tagit ställning mot Israel och köper varje påstående som du kan hitta som passar ditt ställningstagande utan att kritiskt granska detta. Att Mossad och/eller CIA skulle ligga bakom 9/11 är en konspirationsteori som funnits ända sedan dagen i fråga. Dock fanns det inte något behov för någon av dessa organisationer att genomföra en sådan attack, det finns (som historien bevisat…) gott om islamister i världen som gladeligen offrar sina liv för att döda västerlänningar (eller varandra) så om nu Mossad/CIA mot förmodan skulle vilja se ett terrordåd utföras så behöver de bara luta sig tillbaka och vänta. Varför skulle de själva smutsa ner sina händer i onödan, ens om de hade samma agenda som islamisterna?

  USS Liberty-attacken har genomgått noggranna utredningar från både israeliskt och amerikanskt håll och dessa har kommit fram till att attacken var en olyckshändelse. Men du kanske har gjort en egen och mer noggrann utredning som sprider nytt ljus över denna händelse som nu är över 40 år gammal?

 29. Allvarligt talat Christel, nu gör du ju bara bort dig. Snacka om att du gör den ensidigt proisraeliska saken en tjänst när du kommer med totalt galna konspirationsteorier om att CIA och Mossad arrangerade angreppet på WTC.

  Egentligen är det inte värt att ens kommentera.

 30. Richard Jomshof skriver:

  Christel, sedan får du inte glömma att judar har för vana att döda kristna barn och dricka deras blod.

 31. Christel skriver:

  Erik! Jag har lyssnat på åtskilliga föredrag som hållit av överlevande från USS Liberty
  och väljer att inte vara så naiv som du som rakt av köper en amerikansk/israelisk förklaring.Jga kan försäkra dig att ingen av de överlevande gör det heller utan de har konsekvent tystats ner av skälet att inget får störa den USA Israeliska relationen.

  Sedan angående WTC så behövdes den attacken för att USA skulle kunna utföra Israels önskemål om att ha fullständig makt och kontroll i mellanöstern.Kikar man på Annapolis konferencen så framgår det enligt min mening att Israel intar en särställning
  på bekostnad av Arabländerna.Nu får vi snart se om Bush administrationen återigen
  väljer att agera lakejer för Israels intressen och genomför en attack på Iran eller om Israel som just nu tränar långdistansbombning kommer att inleda attacken och att USA sedan när Iran svarar på angreppet kommer till Israels undsättning.

 32. z999 skriver:

  Christel, först, det kunde ha varit en intressant diskussion men dina teorier kommer att drunkna i inläggskedjan och du lär inte ha någon större chans att kunna övertyga här. Har du funderat på att starta en blogg i ämnet? Då kan du ta upp diskussionen här igen och sedan få mer struktur på det genom att länka till färdigskrivna och välskrivna inlägg.

  Angående USS Liberty så gapar det flera tomma luckor. Fanns det verkligen något skäl för Israel att få med USA i kriget? Om du tänker på hur det var på den tiden med kalla kriget och alltihop så var det väl rätt onödigt att attackera USS Liberty? Israel klappade ju ut dom på 6 dagar och hade mer fria händer än om de hade haft en samordnad attack med USA.

  Under hela min uppväxt (och jag är gammal) så har araberna bedrivit terrorism mot USA och delar av övriga västvärlden i en sådan omfattning att det funnits rejält med skäl för USA att starta krig med dom för längesedan, mesandet vid ambassadockupationen 1979 eller 80 eller när det var med flera såna händelser. USA har valt att hålla fred för oljans skull.

 33. Christel skriver:

  Z 999 Det jag tyckewr att du skall fråga dig angående attacken på USS Liberty är varför Israel valde att attackera med omärkta stridskrafter.

  Jag har lyssnat på åtskilliga amerikaner såsom ambassadpersonal mfl som alla vittnar om den mycket ödmjuka och vänliga hållning som arabländerna hade
  mot USA under 40 och delar av femtiotalet,som någon uttryckte det we where worshipped.I takt med tiden så har arabländerna upptäckt hur USA konsekvent
  skyddat Israels intressen på bekostnad av inte minst palestinierna och därmed har
  fientligheten mot USA ökat.

  Anledningen till att jag valt att ta upp det här är att jag delar många av Sverigedemokraternas värderingar men jag har stört mig på den ensidiga
  PRO Israel hållningen och rent ut sagt ältandet av islamhat.

 34. z999 skriver:

  Christel:
  ”Z 999 Det jag tyckewr att du skall fråga dig angående attacken på USS Liberty är varför Israel valde att attackera med omärkta stridskrafter.”

  Fula stridmetoder för 41 år sedan? Eventuellt då alltså…?

  ”Jag har lyssnat på åtskilliga amerikaner såsom ambassadpersonal mfl som alla vittnar om den mycket ödmjuka och vänliga hållning som arabländerna hade
  mot USA under 40 och delar av femtiotalet,som någon uttryckte det we where worshipped.”

  Jag anser att arabvärlden har uppträtt som skitstövlar under hela deras existens och deras syn på rätt och fel gör att det bara är att beklaga att såna personer råkar ha egna länder som skyddas av internationell rätt. Oljan har inneburit ett enormt övertag mot västvärlden vilket har lett till att USA i årtionden har hållit fred för oljan, trots enorma provokationer.

  ”I takt med tiden så har arabländerna upptäckt hur USA konsekvent
  skyddat Israels intressen på bekostnad av inte minst palestinierna och därmed har
  fientligheten mot USA ökat.”

  Spekulationer. Jag tror att det beror på att dom vet att dom är kulturellt och socialt underlägsna västvärlden och saknar förmåga att bidra till en civiliserad utveckling. USA ser dom som västvärldens flaggskepp och därför så blir förståss USA den främsta måltavlan.

  ”Anledningen till att jag valt att ta upp det här är att jag delar många av Sverigedemokraternas värderingar men jag har stört mig på den ensidiga
  PRO Israel hållningen och rent ut sagt ältandet av islamhat.”

  Blandar du inte ihop det med kritik av islam i Sverige och i Europa?

 35. Erik skriver:

  Christel:
  Huruvida planen var omärkta eller ej spelar ingen som helst roll då de likväl var Mirage-III av vilka Egypten hade exakt 0. Egyptens flygvapen bestod vid den här tiden huvudsakligen av ryska flygplan såsom MiG-21 och Su-7. Hade Israel velat skylla på Egypten hade de gjort klokt i att stjäla ett par Su-7:or och anfalla med dem, men istället valde man att använda sina egna plan. Inte särskilt klokt om anfallet var avsiktligt, inte sant? Dessutom, om man nu ville anklaga egypten för det, så är det väl ganska korkat att själv ta på sig skulden för det hela?
  Förutom dessa fakta så visste naturligtvis även israelerna att ett krig mellan egypten och USA hade en enorm potential att expandera till andra områden då Egypten var en allierad med Sovjet. Att Israel skulle vilja riskera att starta tredje världskriget när man själv stod på randen att gå totalt segrande ur sitt lokala krig håller jag för ytterst tveksamt.
  Så nej, tyvärr, jag köper inte dina konspirationsteorier.

 36. Christel skriver:

  Erik mina ”konspirationsteorier” grundar sig på vittnesmål från människor som överlevt det misslyckade försöket att sänka USS liberty.Man ville självfallet inte ta på sig skulden men tvingades till det beroende på misslyckandet.Det finns även starka skäl till att misstänka att även USA hade ett finger med i spelet vilket inte minst bemötandet och behandlingen av de överlevande ger en indikation om.

 37. z999 skriver:

  Christel:
  ”Det finns även starka skäl till att misstänka att även USA hade ett finger med i spelet vilket inte minst bemötandet och behandlingen av de överlevande ger en indikation om.”

  Kanske det, värre saker än så hände väl under det kalla kriget i det strategiska propagandaspelet? Och överlevare från båten är väl inte de bästa vittnesmålen, hellre om du har vittnesmål från folk runtomkring det hela på betydande poster.

  Som sagt Christel, det är ett stort ämne som du tar upp här. Det skulle vara intressantare kanske om du kunde peka ut lite mer huvuddragen och vart det syftar istället för att bara rada upp enskilda händelser?

 38. Erik skriver:

  Christel:
  Vittnesmål från överlevande betyder absolut ingenting i detta fall. Israel anföll fartyget med såväl flygplan som torpedbåtar, detta var det som de överlevande har vittnat om och detta har Israel medgivit. Alltså spelar deras vittnesmål ingen som helst roll, det de vittnar om är fakta som inget motsäger.
  Om även USA var inblandade så tycker jag verkligen att de gjorde ett uruselt jobb, för säkerligen hade USA kunnat skaka fram flygplan som åtminstone liknande Su-7:orna?
  Eller för den del, om USA nu var involverade så hade de helt enkelt kunnat spränga skeppet själva (de hade en ubåt i närheten) och sedan skyllt på egypten, detta hade varit betydligt säkrare än att anfalla med flygplan utrustade med maskingevär(!).

 39. Johan Andersson skriver:

  Christel:

  Sorgligt. Du vet inget om Israel ser jag. Inte hur det f.d mandatet såg ut, inte omständigheterna omkring USS Liberty, inte ngt. Du tro att Israel låg bakom 9/11. Patetiskt.

  Jag hoppas du inte fattar tyckte för SD, för en galning som du vill vi ändå inte ha.

  Jag skulle kunna slösa tid på dig genom att skriva om alla dina påståenden, men det vore verkligen slöseri med tid. Kanske när jag är uttråkad under julen nu tar jag mig tid skriva ihop något. Inte för jag tror det kommer spela dig ngn roll…

 40. Johan Andersson skriver:

  Ok, kunde inte hålla mig. Här följer 10 st amerikanska undersökningar och 3 israeliska som konkluderade att det hela var ett misstag:

  1) U.S. Navy Court of Inquiry June 10-18, 1967 The attack was a case of mistaken identity. Calm conditions and slow ship speed may have made American flag difficult to identify. No indication the attack was intended against U.S. ship.

  2) CIA Report June 13, 1967 The attack was not made in malice and was a mistake.

  3)Joint Chiefs of Staff Fact Finding Team (Russ Report) June 9-20, 1967 Outlined ”findings of fact,” bud did not make any findings about the actual attack.

  4) Clifford Report July 18, 1967 No premeditation, but ”inexcusable failures” by Israeli forces constituing ”gross negligence.”

  5) Senate Committee on Foreign Relations 1967 Secretary of Defense McNamara testified he supported conclusion that the attack was not intentional.

  6) Senate Armed Services Committee Feb. 1, 1968 No conclusion. Secretary McNamara makes comparison of attack on Liberty to that on Pueblo with regard to uncertainty about what was happening at the time of the incident.

  7) House Appropriations Committee April-May 1968 Navy communications ”foulup” and no conclusion regarding Israeli actions. Much of report remains classified.

  8) House Armed Services Committee May 10, 1971 Critical of Navy communications, no conclusion regarding Israeli actions.

  9) Senate Select Committee on Intelligence 1979 Responding to critical book by Liberty crewman James Ennes, Senate investigation found no merit to his claim attack was intentional.

  10) National Security Agency 1981 Liberty was mistaken for an Egyptian ship as a result of miscalculations and egregious errors.

  11) House Armed Services Committee June 1991 Responding to request from Liberty Veterans Association, Subcommitte on Investigations launched probe that concluded there was no evidence to support allegations made by the Association and no reason for further investigation.

  Här är 3 israeliska rapporter om händelsen:

  1) Ram Ron Commission June 12, 1967 The attack was made ”neither maliciously nor in gross negligence, but as the result of a bona fide mistake. Also notes that the Liberty made a mistake as well by carelessly approaching a war area.

  2) Preliminary Inquiry July 1967 There was no malicious intent and no deviation from the standard of reasonable conduct that would justify a court-martial.

  3) IDF History 1982 The attack was a result of an ”innocent error.”

 41. Niclas Carlsen skriver:

  Någonting jag anser vara lite märkligt är dock att besättningen på USS Liberty begärde luftunderstöd eller räddning under hela attacken och fick kontakt med den amerikanska 6:e flottan. Två stycken amerikanska skepp svarade med att skicka upp jaktflyg för att undsätta USS Liberty men de blev återkallade av det vita huset! Befälhavaren för den amerikanska 6:e flottan ringde personligen upp vita huset för att bekräfta ordern och blev tillsagd av självaste president Johnson: ”I want that goddamn ship going to the bottom! No help, recall the wings”…

 42. Niclas Carlsen skriver:

  Jag hittade en intressant sida som tydligen drivs av överlevande från USS Liberty som anser att attacken var medveten:
  http://www.gtr5.com/

  Jag måste kommentera hela denna diskussionen. Jag tycker att det är synd att det alltid skall bli pajkastning och dylikt när sånt här brings på tal. Det känns lite som att man använder sig av samma flosker som etablissemanget gör när de försöker stigmatisera motståndare till den förda invandringspolitiken. Det är sorligt, jag själv är väldigt ”konspiratoriskt” lagd och tycker att man bör kunna diskutera allting sakligt utan att ha en föraktfull ton. Jag är ingen Israelmotståndare och är t.ex. inte särskilt insatt i Israel-Palestina konflikten, men i med att jag inte vet så mycket om konflikten vill jag gärna att det skall vara högt i tak på diskussionen så jag kan få höra alla synvinklar kring saken och kanske då kunna ta ställning för en av sidorna (eller båda, dvs. en tvåstatslösning).
  Angående 9/11 har jag diskuterat det en del på SDUs forum men snabbt tröttnat eftersom man direkt blir brännmärkt som en ”konspirationsteoretiker”. Det är ingen diskussion som jag har tid eller ork att gå in på nu, men min poäng är bara att man skall väl kunna diskutera allt utan några restrektioner? Självklart tycker jag att det finns gränser på allt men en sån här grej är bara intressant i min mening och om man har bra argument så spelar det ingen roll hur ”korkad” eller ”dum” ens motståndare är, för då vinner man ju ändå?

 43. Christel skriver:

  Ursäkta mig att det tagit tid att svara,jag har haft fullt upp med jobb.

  Jo det är riktigt som Niklas skriver att det begärda understödet i form av flyg
  blev beordrade att vända.Reaktionen bland de inblandade piloterna när de väl återvände med oförrättat uppdrag blev att de skrek i ilska och slet av sig sina
  flyghjälmar och kastade dem i marken.

  Erik Det scenario att USA skulle anfalla sina egna trupper är helt uteslutet.Ingen order någonsin hade fått amerikaner att anfalla sina egna,det hade helt enkelt slutat med myteri.Med sionisterna är det däremot en helt annan sak.Här ligger lojaliteten
  först och främst med andra sionister oavsett nationalitet vilket i det nationalsocialistiska Tyskland fick konsekvensen att sionisterna sågs som landsförrädare vilket även var orsaken till att dessa tvingades bära davidsstjärnan
  och där den slutliga lösningen som diskuterades var att deportera alla dessa människor.Hur Sverige reagerade på detta känner vi ju väl till genom att Sveriges regering lyckades förmå Tyskland att stämpla ett J i alla dessa människors pass.
  Situationen var vid denna tidpunkt att inget annat land i europa ville ta emot dessa människor.

  I adg har vi som exempel på när lojaliteten inte är med det egna landet i form av
  exempelvis AIPAC i USA som har ett väldigt stort inflytande över amerikansk politik.
  Situationen är sådan att det är helt omöjligt att bli vald till president om denna inte är Pro sionist.Som en konsekvens av AIPAC erhåller Israel varje år 3 miljarder dollar
  av amerikanska skattebetalare och den stora skillnaden mot allt annat amerikansk bistånd är att i detta fallet finns inga krav om hur pengarna skall användas.

  Sedan internets tillkomst har det blivit allt svårare för sionisterna.I dag diskuteras
  frågan om det sionistiska inflytandet och makten allt mera öppet.Det senaste exemplet är Merscheimer och Waltz rapporten som redan har nått stora delar av Usas
  befolkning.Jag tycker det är lite komiskt att se hur ADL kämpar frenetiskt för att göra livet svårt för dessa människor.De har dessbättre inte lyckats.

  I europa ser vi hur de moderna historieforskarna sakta men säkert vinner mark.
  Plaketten utanför Auscwitz talar i dag om en miljon döda inte fyra som var fallet tidigare beroende på att dessa forskare bevisat att det var omöjligt.

  I vårt grannland Danmark uppmanas skolungdomarna att ta del av vad historieforskarna säger vilket har medfört att ett ständigt stigande antal av dessa ungdomar misstror den av segrarmakterna fastlagda historieskrivningen rörande det
  som kallas Holocaust.

  För sionisterna är det här väldigt olyckligt beroende på att Holocaust är en livlina för sionismen.Tyska skattebetalare har finansierat i stort sett hela Israels infrastruktur.

  Som sagt i takt med att sionisternas maktstruktur allmera i frågasätts desto svårare
  blir det för Israel att fungera,helt enkelt existera.Även om jag knappast kan sägas vara en beundrare av Irans president så delar jag hans åsikter där han uttrycker att om ca 30 år så kommer Israel sakta att tyna bort på samma sätt som sovjetunionen gjorde.

 44. crushNWO skriver:

  Till alla som stöder Israel kan ju ägna några min att läsa vad Judar själva tycker om
  Sionism.
  http://www.jewsagainstzionism.com/index.cfm
  http://www.doublestandards.org/jaz1.html
  http://www.whatreallyhappened.com/jews_against_zionism.html

  Christel, jag har faktist också ställt mig frågan angående bristen på kritik mot Sionismen.Jag ser både Sionismen och Islamiseringen som stora hot.Själva konflikten i Israel är oerhört komplicerad .Hela Statsbildningen var ju dömd att misslyckas redan från början.Vems nu detta s.k heliga land tilhör har ju i 1000tals år kostat många människors liv .Biblen säger att det är Judarnas land,men vad dom menar med Judar är dom ”bibliska Judarna”, alltså dom Semitiska-Judarna.Dom flesta Judarna Världen över är inte Semiter ,utan härstammar från Khazar dagens Georgien.Så med andra ord så är majoriteten av Världens Kzhar-Judars hemland Georigen inte Israel.

  I krig beter sig oftast båda sidorna som kräk mot varandra.Detta fall är ett bra ex.Palestinerna lär sin sina barn att hata Judar och vice versa.Som i alla krig och konflikter så är det dom civiala som lider mest.Israelerna bombar misstänkta Terroristers hus och spränger många oskyldiga i bitar .Palestniska självmordbombare sätter sig på bussar och spränger oskyldiga israeler i bitarJag känner för dom civila på båda sidorna.Det kommer förmodligen aldrig bli en fredlig lösning på denna konflikt

  .Ett parti som SD bör inte välja sida i denna konflikt.Gör man det så förlorar man många väljare.
  Är det helt säkert att SD som parti inte tänker beblanda sig med dessa frågor?Vad har Jimmie Åkesson för åsikt i det hela? Björn Söder & Mattias Karlsson är väl för Israel? Och dom sitter ju på ganska höga poster i partiet.

  Ted Ekeroth använder samma typ av taktik i sin debatt mot Christel som Politiskt Korrekta använder sig mot invandringkritiker.Med hjälp av ord som drar fokus från i sakfrågorna och istället smutskastar sin motståndare.Att en politiker från SD använder samma Orwellska
  taktik är inget annat än skamligt.

  Jag röstade på SD 2006 pga att jag vill ut ur EU,stoppa massinvandringen och är i mot mångkultur och globalisering.Dessa
  Jag får hoppas SD inte gör misstaget att bli sionistiskt.
  Man kan undra var Ekreroth bröderna har sin lojalitet ?Till Israel eller Sverige?
  Är ni praktiserande Judar ?

 45. crushNWO skriver:

  Angående 911 så verkar det som att många här verkar oherhört naiva. Att tro att inte några regeringar skulle kunna genomföra sk falseflag operations är mig skrämmande. .CIA,MI5,MI6,Mossad och KGB mfl har alla varit involverade inågon form av Statskupp eller politiskt mord.För att gå tillbaka i tiden lite. Nero lät tex bränna ner ROM och skyllde sedan allt på på dom Kristna.Hitler gjorde likadant när han såg till att Berlins Riksdagsbyggnad blev nerbränd ,för att sedan skylla på kommunisterna och fick en anledning att införa sin efterlängtade diktatur.Samma sak med 911 ,historian upprepar sig.

 46. z999 skriver:

  crushNWO:
  ”Angående 911 så verkar det som att många här verkar oherhört naiva. Att tro att inte några regeringar skulle kunna genomföra sk falseflag operations är mig skrämmande. ”

  Det är ju det vi tror att dom kan, alltså på ett mer skickligt sätt.

  ”.CIA,MI5,MI6,Mossad och KGB mfl har alla varit involverade inågon form av Statskupp eller politiskt mord.För att gå tillbaka i tiden lite. Nero lät tex bränna ner ROM och skyllde sedan allt på på dom Kristna.Hitler gjorde likadant när han såg till att Berlins Riksdagsbyggnad blev nerbränd ,för att sedan skylla på kommunisterna och fick en anledning att införa sin efterlängtade diktatur.”

  Hitler skyllde på judarna (van der lubbe) och det var faktiskt en jude som hade gjort det, även om han inte var riktigt frisk tydligen.

  ”Samma sak med 911 ,historian upprepar sig.”

  Världen skulle bli mer spännande om det var så att de var Israel eller USA själva som låg bakom 9/11.

 47. seven-11 shaolin skriver:

  Ah, underbart. Ett resonemang om naivitet.
  Låt se: 1.Regeringar kan genomföra ”false flag operations”. 2.Ett antal olika underrättelsetjänster har varit inblandade i statskupper eller politiska mord. 3. Nero brände ner Rom. 4.Hitler brände ner en riksdagsbyggnad. 5.Allt detta är bevis på att 9/11 är iscensatt av CIA eller Mossad, eller något liknande. 6.De som nu inte är övertygade av denna förträffliga bevisning är naiva. 7.Den som förde resonemanget är skrämd av att folk fortfarande inte är övertygade.

  Tjenare.

  Ärligt talat. Är det inte bättre ni för den här typen av diskussion på Jinges fotoblogg, det känns som om det är mer rätt nivå.

 48. Niclas Carlsen skriver:

  seven-11 shaolin

  Nu är du verkligen låg. Om man har fakta och argument att stödja sin tes förstår jag inte varför vi inte skulle kunna tala om det här? Det crushNWO gjorde där var bara att förklara att rent historiskt har stater genomfört terrordåd mot sina egna befolkningar och därför är det naivt att tro att det INTE skulle kunna vara så med 9/11. Han sa inte att det var det ultimata beviset för att det var så. Jag är övertygad om att crushNWO säkerligen kan komma med bra argument för sin tes om han blev förfrågad. Men det är just sånt här jag avskyr; Man kan inte hålla en respektfull ton mot sina meningsmotståndare utan skall bara klanka ner på dem och säga åt dem att deras diskussioner hör hemma någon annanstans.

 49. z999 skriver:

  Niclas:
  ”…men i med att jag inte vet så mycket om konflikten vill jag gärna att det skall vara högt i tak på diskussionen så jag kan få höra alla synvinklar kring saken och kanske då kunna ta ställning för en av sidorna (eller båda, dvs. en tvåstatslösning).”

  OK, här kommer min synvinkel. Jag anser att en bra lösning kunde vara att schakta ut hela västbanken i medelhavet, förslagsvis på natten. Jerusalem kunde sedan göras om till ett nytt Christiania och sedan kunde man fråga vilken sida som vill förvalta det hela.
  Personer i området som säger att de inte kan kompromissa eftersom det handlar om helig mark ska omedelbart kastas ut från alla typer av förhandlingar och fredskonferenser, undantag om det gäller religiöst kulturella frågor. Vidare så ska det anbefallas vårdad klädsel under fredskonferencerna, det ska inte längre vara tillåtet att se ut som en obäddad säng vid dessa tillställningar. Ett minnesmonument över fallna korsriddare ska resas i Jerusalem och Levande Historia ska ta upp det faktum att korstågen var ett svar på en muslimsk provokation.

 50. Christel skriver:

  naivitet?

  Should a self interested version of 1940s history be allowed to dictate the nuclear power politics of the 21 century with potentially disastrous conseqences.

 51. Christel skriver:

  seven 11 Men lilla gubben du får gärna tro att en skäggig gubbe i en öken låg bakom 9/11 bara för att media talat om det för dig.För mig så får folk tro precis vad de vill,jag blir inte det minsta skrämd av att människor eventuellt har en annan åsikt än mig.

  Jag kan inte se att du tillfört någonting så varför inte fortsätta dina skriverier på Jinges fotoblogg eller något liknande

 52. z999 skriver:

  Christel, kunde du möjligen hoppa över detaljerna och ange skälen till varför USS Liberty bombades och varför Israel skulle ligga bakom 9/11? Jag antar att du har några idéer om det också? Och när vi pratar om Israel här, är det alltså den israeliska regeringen vi menar då?

  Några frågor:
  1) Hur kunde Israel förutsäga USA’s agerande efter 9/11?
  2) Var attacken mot Afghanistan en missräkning? Räknade man med en direkt attack mot Irak?
  3) Var attacken mot USS Liberty lyckad? USA kom aldrig i krig med Egypten.
  4) Kan den skäggiga gubben i öknen (bin Laden?) vara köpt av Israel?
  5) Har al quaidas agerande gynnat Israel mest? Finns det någon möjlighet att al quaida är styrt av Israel?

 53. seven-11 shaolin skriver:

  Hej Christel.

  Skulle aldrig komma på tanken att göra något inlägg hos Jinge, däremot tycker jag att den här diskussionen har en karaktär som gör att den mycket väl skulle kunna passa in där.

  Jag är varken liten eller en gubbe, inte ens i närheten av z:s ålder, och ska jag ta de påståendena som intäkt för din eventuella trovärdighet så har du inte stärkt dina aktier.

  Vad mig anbelangar får folk också tro vad de vill, bara de inte försöker övertyga andra som sin tro utan att ha några relevanta belägg för sina påståenden. Att från det dessutom ta steget att kalla alla som inte delar samma ”tro” naiva är bara för mycket.
  Vad det gäller Israelfrågan så handlar den i grunden om en konflikt mellan en demokrati och ett gäng diktaturer, fyllda till brädden av våldsbenägna fundamentalister, uppfödda på hat sedan barnsben.
  Du har valt din sida och jag har valt min.

  Sverigedemokraterna ska stå för demokrati och stötta demokratier i kampen mot tyranni, det är en av detaljerna som skiljer dem från de flesta riksdagspartierna. Vill du stödja diktaturer och förtryck är det bara att välja något av de etablerade gängen, där finns det gott om folk med blod på händerna.

  Jag skulle kunna älta detaljer om skapandet av staten Israel fram och tillbaka, men av dina inlägg får jag den bestämda känslan av att du redan har bestämt dig för vad du ska tycka för länge, länge, sedan.

 54. Christel skriver:

  Ursäkta att svaret dröjt,jag har inte haft tid att svara

  Jag tänkte börja med att återge Israels statschefs inledningsanförande efter 9/11

  Han sade det här är en stor dag för Israel väl medveten om att det här kommer att öka amerikanska folkets sympatier för Israel.

  Jag tror att de allra flesta av oss hade inlett med att uttrycka vår djupa sorg och medlidande med alla dessa oskyldiga människor som drabbats.

  På fråga två har jag ingen annan åsikt än att afghanistan är en svuren fiende till Israel
  som en Islamisk stat.Att anfalla Afghanistan och Irak har ju desstom ringat in det som
  Israel vill ska vara det nästa målet dvs Iran.

  fråga tre attacken på USS liberty var enligt min mening helt misslyckad.

  Om den skäggiga gubben i öknen är köpt av Israel vill jag inte uttala mig om mer än att Israel enligt min bedömning har att vinna på förekomsten av ett Islamiskt terrornätverk.

  Till seven 11 skulle jag vilja säga att jag gärna stödjer demokratier.Att Israel skulle vara en verklig demokrati är däremot en åsikt som jag inte delar.Baserat på min analys
  och inte minst Israels agerande så tycker jag närmast att de förtjänar epitetet Apartheidstat.Forna östtyskland kallade sig som bekant Deutche demokratiche republik.Jag tror bestämt att väldigt få människor skulle betrakta forna östtyskland som en demokrati.

  Sett ur arabvärldens ögon så är definitivt Israel en apartheidstat och en occupationsmakt.

 55. Johan Andersson skriver:

  Christel:

  Jaha, Israel är en ”apartheid” stat som:

  – 1 miljon araber bor i och vill vara kvar i.

  – 4-5 miljoner ytterliggare araber vill flytta in till.

  – araber som attackerar Israel åker till när de ska få vård,

  – Egypten anlitar för att förbättra sitt jordbruk.

  – förser araberna med vatten, mat, el, olja.

  – ger araberna får utbildning, jobb

  – har arabiska partier (som uppmanar till Israels undergång).

  – Ger araberna mer rättigheter och möjligheter än i något annat arbisskt/muslimsk land

  Detta är ju tydliga tecken på en ”apartheid” stat eller hur? Nej, er kunskap om Israel, historien och allt därtill är obefintliga och endast baserade på konspiratoriska kvasiresonemang, därtill historierevisionism.

  Ni kan ringa ND eller NSF. Där passar ni säkert finfint.

 56. Christel skriver:

  Snälla Johan! Jag betraktar invandrade assimilerade människor som svenskar så jag har knappast något att hämta varken inom ND eller NSF.

  Mitt som du utrycker det konspiratoriska kvasiresonemang bygger helt på hur Israel
  genom alla tider behandlat Palestinierna,som en andra klassens medborgare i de fall de har medborgarskap som boskap i de fall då de inte har medborgarskap.

  Om du hade varit upplyst och exempelvis studerat 1940 års karta över palestina
  och jämfört med i dag så hade du kanske förstått.

  Du menar alltså att de historiker som tillbringat mer än 20 års forskning i tyska arkiv
  och lyckats bevisa att den av segrarmakterna fastlagda historieskrivningen inte är med sanningen överensstämmande är några fruktansvärda antisemiter och nazister.

  Jag kan försäkra dig om att flertalet av dessa människor varken är politiska extremister eller konspiratoriska.Det är helt vanliga människor som till skillnad från dig är intresserade av sanningen.Jag tycker att du skall börja med att kräva att plaketten utanför auschwitz återigen talar om 4 miljoner döda och inte en miljon som är resultatet av att de hemska revisionisterna som du uttrycker det bevisat att det inte var möjligt.

  Jag tycker att du skulle ta dig tid att lyssna på de idag åldriga amerikanska åklagare
  som lämnade nurnberg i raseri utryckande This is not justice baserat på att alla de som stod åtalade och som dessa träffat vittnade om att ingen av dessa män hade hela testiklar och hade genomgående varit utsatta för grov tortyr.Den så kallade nurnberg principen innebar att människor dömdes till döden baserat på att de lydit order och som åklagern utryckte det ni kunde ju ha vägrat vilket i krigstid hade inneburit att de
  ställts inför krigsrätt och arkebuserats. logiken är således att dessa människor efter svår tortyr dömdes till döden för att de kunde valt att dömas till döden lite tidigare.

  Du däremot käre johan som inte är intresserad av sanningen baserat på att du är helt förblindad av den sionistiska propagandan borde snarast studera historien så uppenbarar sig snart en helt annan sanning än den du idag är förblindad av.

 57. Johan Andersson skriver:

  PS:

  Rent hypotetiskt; vilken skillnad gör det om det dog 6 miljoner eller 4 miljoner eller 1 mijlon i koncentrationslägren som ni påstår? Gör det nazisterna mer moraliska?

  Det enda som skulle göra någon skillnad är om ni påstod att Förintelsen inte skett överhuvudtaget. Gör ni det?

 58. Erik skriver:

  Christel:
  Bara för att kommentera USS Liberty ytterliggare:
  Du tycker inte att det är konstigt att Israels flygvapen, som precis lyckats besegra (för att inte säga förödmjuka) det egyptiska flygvapnet helt och hållet, inte lyckas sänka ett fartyg av Victory-klass trots att det inte har någon beväpning att tala om? Talar inte bara det faktumet (för att inte nämna alla andra ologiska delar) om att det är ytterst osannolikt att det faktiskt var en medveten operation? Ringer det inga varningsklockor alls?
  Du vet hur man brukar säga, om det finns två förklaringar till en händelse varvid den första är enklare än den andra så brukar den första ofta vara rätt. Här har du två förklaringar:
  1) Israel misstog USS Liberty för ett egyptiskt skepp baserat på att USA’s ambassadör sagt att de inte hade några enheter inom 350km från Israels gränser.
  2) Israel genomför medvetet ett pinsamt dåligt anfall mot sin viktigaste allierade där bästa utfallet är att USA går med i ett krig som Israel redan hade vunnit och därmed riskera att starta WWIII i vilket både Israel och resten av världen riskerade att förintas.

  Vad verkar mest sannolikt?

 59. Och härmed drar vi ett ”streck i debatten” avseende konspirationsteorier, staten israels bildande, huruvida 1, 6 eller 20 miljoner dog i hitlers koncentrationsläger och alla andra AVÄMNES pseudodebatter som förs på denna kommentatorstråd. Artikeln handlar om EXPO, och det faktum att de gör reklam för bloggare som är kritiska till den pågående islamiseringen av samhället. Kommentarer som behandlar bloggpostningen kommer även fortsättningsvis få stå kvar.. Nya avämnes kommentarer raderas. För den som har problem med denna moderering hänvisas till ”regler” , längst upp på bloggen.

  Mvh Sven-Olof Sällström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: