Pokerstrategi utan eftertanke.

Set till att ha bra kort, eller bluffa.Riksdagspartiets, men även medias behandling och bemötande av sverigedemokraterna har naturligtvis ett syfte. Att genom svartmålning, stigmatisering, förminskning och med lögnen som vapen förhindra ett sverigedemokratiskt riksdagsinträde 2010. Skälen kan vid en första anblick vara rationella och förklarliga. Man vill helt enkelt inte ha en politisk kraft som från riksdagen kritiserar den misslyckade massinvandrings- och integrationspolitiken.

Riksdagspartiet vet alltför väl att man misslyckats. Att invandringspolitiken havererat, att den enda framkomliga vägen är den sverigedemokratiska vägen. Men man skulle för allt i världen inte erkänna detta faktum. Sanning är makt, och om man riskerar förlora makten, döljer man utan betänkligheter sanningen. Man fortsätter således bluffa. Likt en spelmissbrukare – som spelat bort hus och hem, och som fortsätter låna av vänner och bekanta, som stjäl av sina föräldrar och förskingrar på jobbet – fortsätter man mot den oundvikliga undergången. Man fortsätter dölja sina misstag med nya lögner, nya bedrägerier. Men man ser inte botten, man ser inte den självklara utvägen ur ekorrhjulet.

Om ni stannar upp ett tag, sossar, nysossar, liberaler och kristdemokrater. Stannar upp och funderar ett varv till. Lyft blicken och se utanför Sveriges gränser. Ni brukar ju anklaga oss sverigedemokrater för att vara oförmögna till en rationell omvärldsanalys. Oförmögna att genom intryck från våra grannar, från den värld vi lever i, skapa en trovärdig, hållbar invandringspolitik. Lyft nu blicken och se er omkring. Vad ser ni? Jo, sverigedemokratisk invandringspolitik, i land efter land. Den politik vi sverigedemokrater vill föra är ju faktiskt regeringspolitik i de flesta andra EU länder. Oavsett om regeringen har blå eller röd färg. Var inom EU kan ni hitta ett enda exempel på en regeringspolitik som liknar den svenska? Det är dags nu, sossar, nysossar liberaler och kristdemokrater att ni gör en omvärldsanalys värdig en svensk riksdag.

Om ni själva inte klarar av att förändra er egen politik så att den sammanfaller med övriga västvärldens. Om ni inte har kraften, och förmågan till förnyelse och förändring av era egna ställningstaganden, ja kliv då åt sidan. Låt sverigedemokraterna komma till tals. Behandla oss sverigedemokrater som det anstår demokratiska partier i en västlig demokrati. Låt oss ta det utrymme i media och den politiska debatten som vi förtjänar, utan att genom epitet och lögner trycka ner det politiska samtalet och den politiska debatten. Vi är beredda att ta vårt samhällsansvar. Är ni beredda att ta ert demokratiska ansvar? Blanda nu en ny kortlek, och låt oss börja om från början, utan fusk och falskspel.

Till sist. Jag uppmanar riksdagspartiet att ta sitt ansvar, för Sverige och det svenska folket. För har ni tänkt på följderna om ni skulle lyckas med ert uppsåt? Om ni lyckas med er föresats att hålla SD utanför riksdagen 2010, ja kanske till och med 2014? Vad händer om de etniska, kulturella och religiösa motsättningarna fortsätter eskalera i fem, tio, ja kanske femton år till. Vilka politiska krafter kommer vi då att se i den svenska riksdagen? Vilka politiska partier på höger- respektive vänsterkanten, eller kanske till och med religiösa politiska partier, sätter då dagordningen? Slunga inte in Sveriges framtid i kaos.

Låt nu oss sverigedemokrater komma till tals, och förändra den svenska invandrings- och integrationspolitiken i europeisk riktning. Låt oss gemensamt rätta till alla brister och felaktigheter. För om vi inte gör det nu, och ni fortsätter spela bort familjens tillgångar, så får ni själva stå till svars för följderna i den framtid som ägs av våra barn. Eller ligger vårt enda hopp i att väljarna 2010, synar er bluff?

Ta ert ansvar!

Annonser

7 Responses to Pokerstrategi utan eftertanke.

 1. Kurtan skriver:

  Bra formulerat.
  Nog är det sant att det är dags för de etablerade ”strutspolitikerna” att stiga åt sidan. De måste väl innerst inne förstå att ju längre detta vanstyre får fortgå desto mer skrattar övriga västländer och för den delen övriga världen bakom deras rygg. De har gjort Sverige till åtlöje och missbrukat Sverige och svenskarnas resurser katastrofalt.

  Men de skall veta att när majoriteten av den manipulerade svenska befolkningen, manipulerad av ohederliga politiker samt vänstermedian, till slut vaknar upp och ser sanningen och verkligheten tackvare Sd och dess sympatisörergt kommer vi inte att se mellan fingrarna på deras förräderi.

  Frågan är endast hur mycket har deras vansinnes politik ödelagt i Sverige ? Hur många har helt pga deras inkompetens och inskränkthet fått lida, blivit misshandlade, våldtagna, mördade innan de blir kastade där de hör hemma på soptippen ? Hur lång tid tar det att reparera skadan ?. Går det att reparera skadan ?

  Hur mycket värre måste det bli innan det blir bättre ?!!!

  MVH

 2. Björn skriver:

  Ja de skojarna är satta att förvalta landet, inte skänka bort det!

 3. Tore skriver:

  Ja du har så rätt, Sven-Olof. Allt är nu ett spel för
  gallerierna. De chansar som en gambler, i en virvel som
  är nedåtgående. Och inte en chans att komma ur, då fingrarna
  tydligt är slagna. Det går så länge det går! Och våra barns
  framtid ser allt mörkare ut, och det är bara vi som reagerar mot detta vansinne. Dessutom väntar jag bara på att
  den första ”självmordsbombaren” kommer att göra sig hörd. Vi
  är mycket illa ute, som jag ser det…

 4. z999 skriver:

  Är det inte lite väl mycket pojkstreck i Göteborg nu för tiden?

 5. Stor Johan skriver:

  Bra skrivet Sven-Olof Sällström.
  Vi ser ett poker spel av sällan skådat slag.
  Självaste SSU ordförande har höjt med SD märkta marker för att sakta inympa det ”nya” som en socialdemokratisk ide.
  Sossarnas paradgren är att knycka ifrån andra till att bygga sin fjäderdräkt.
  Det ni unga och tveksamma dock ska veta är oavsett fjädrarnas färger så är göken en inbiten kommunist och antidemokrat.

 6. JJ skriver:

  Liten skillnad bara. En spelmissbrukare hoppas på vinst, och drivs att fortsätta pga det. Sveriges invandringspolitik innebär enbart förlust för alla inblandade. Det enda som möjligen finns att hämta är röstboskap på vänsterkanten, men varför forsätter då vår ”borgerliga” regering med samma vansinniga politik?

 7. Sven-Olof skriver:

  JJ. Jo det ska jag svara dig. En stor inhemsk arbetslös ”underklass” är förutsättningen för att hålla nere lönenivårena, och på så sätt skapa tillväxt och lönsamhet i de svenska företagen. Av samma anledning ser man gärna från nysossarnas sida en ökad arbetskraftsinvandring. Allt är en fråga om utbud och efterfrågan. Och marknaden sätter priset på arbete.

  Mvh Sven-Olof

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: