Detta var bara början!!

Statsminister Fredrik Reinfeldt la sig platt för muslimska påtryckningar och hot, efter uppståndelsen med Lars Vilks Rondelljycke. Han stod inte upp för Svensk yttrandefrihet och Svensk tryckfrihet.

Jag tycker precis som de muslimska företrädare som jag har lyssnat på i dag

Ett uttalande fällt av en statsminister som inte klarade provet, under prövningens tid. Vad de muslimska företrädarna ville, var att vi ska begränsa Svensk yttrandefrihet och anpassa oss till den muslimska världens traditioner av åsiktsförtryck och censur.

 

Muslimsk stenkastning 200px

 

Nu vill den socialdemokratiska riksdagsmannen Aleksander Gabelic att regering och riksdag ska tvingas lägga svåra internationella och nationella avväganden i ett ”religions och kulturråd”, bestående av olika företrädare för bla trossamfund samt ”ledande” frivilligorganisationer.

Det är viktigt att utgångspunkten för ett sådant råd också innefattar en dialog som rör de grundvärderingar som det svenska samhället vilar på i ett allt mer mångkulturellt Sverige.

Länk till riksdagsmotionen

Annonser

2 Responses to Detta var bara början!!

  1. Jean Moulin skriver:

    Mycket oroande. Kan motionen bifallas? Läskigt att inte kunna svara nej på den. Vad tror ni andra?

  2. Sven-Olof skriver:

    Kan inte för mitt liv tro att Reinfeld vill lägga framtida politiska ställningstaganden i händerna på religiösa råd, som man gör i bla Iran. Men å andra sidan, kanske går de aningslöst in i detta och avskaffar den parlamentariska demokratin en gång för alla. Man har sett så mycket konstigt från ”Riksdagspartiet” de senaste åren så säker kan man aldrig vara….

    Mvh Sven-Olof

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: