Teologisk undersökning om islams syn på kvinnor

ixney.jpgFrontPageMagazine rapporterar om CSPI (Center for the Study of Political Islam) som gjort en undersökning om vad islam egentligen säger om kvinnor:

CSPI measured the submission of the female to the male by analyzing the Islamic doctrine. All of Islam’s doctrine is found in the Koran, the Hadith (Traditions) and the Sira (the life of Mohammed), the Trilogy. We collected every verse, every paragraph and every sentence that mentioned women and their power relationships. These were all categorized into the women being superior, inferior, equal or merely mentioned.

In 4% of the cases, women were superior, in 91% of the cases they were inferior and in 5% they were equal. But there is a big catch. The only way that women are equal is after death on Judgment day, when men and women will be judged on how well they followed the Koran and the Sunna. And guess what? The only way to follow the Koran and the Sunna is to obey men. Equality means obeying men.

Woman are superior by being a mother, who must obey her husband. So the perfect woman on Judgment day will be a mother, who obeyed all the men in her life. So really, the women are subordinate to men in 100% of all of the Koran, Hadith and the Sira.

Något som kan vara av intresse för feministerna Sahlin, Schyman med flera? Nä, tänkte väl det. ”Rubba inte mina mångkulturella cirklar”, eller hur var det?

Annonser

36 Responses to Teologisk undersökning om islams syn på kvinnor

 1. Hippokrates skriver:

  Islams ideologiska (teologiska?) uppfattningar är muslimernas sak i alla fall tills de lever och utövar sina ritualer i egna hemländer. Man får dock en tankeställare när man läser ovanstående eftersom islam uppenbarligen erövrar större och större delar av en tidigare nästan helt kristen Europa. Dessa för oss främmande ideologiska (teologiska?) uppfattningar lever och växer numera bland oss.

 2. anonym skriver:

  ”eftersom islam uppenbarligen erövrar större och större delar av en tidigare nästan helt kristen Europa”

  Vilka delar av Europa menar du att ”islam” har ”erövrat” och håller på att ”erövra”? Och vilka belägg har du för din konspirationsteori (som annars mest brukar framföras av nazister, islamister och liknande extremister)?

 3. Hippokrates skriver:

  Islam som religion har enbart förekommit vissa delar av forna Jugoslavien (Bosnien och Kosovo) inom Europa efter det andra världskriget. I dag utövas islam i de flesta europiska länder och om jag inte misstar mig det är andra största religion i dagens Sverige. Man behöver inte vara fanatiker för att kunna konstatera det.

 4. Ted Ekeroth skriver:

  anonym: du ser inte skogen för alla träd eler hur är det egentligen?

  Enligt vissa uppgifter är 30% av alla Frankrikes ungdomar under 20 år muslimer, mer om man tittar på storstadsområdena.

  Liknande siffror kan ses i andra europeiska länder. Tar man då i beaktning att nativiteten i Europa är extremt låg (där Sverige utmärker sig med lite högre än snittet, 1.65) och ställer det emot den muslimska poplationen inser man snart vart det bär hän.

  Italien har en nativitet på ca 1.1, Spanien 1.07, Tyskland 1.29. Man behöver 2.1 för att populationen inte ska minska. Det betyder alltså att Italien halverar sin befolkning varje generation, vilket är raka motsatsen mot vad muslimer i Europa gör.

  Matten är inte speciellt svår, bara att öppna ögonen.

 5. anonym skriver:

  ”I dag utövas islam i de flesta europiska länder och om jag inte misstar mig det är andra största religion i dagens Sverige. Man behöver inte vara fanatiker för att kunna konstatera det.”

  Nej, verkligen inte. Men nu var det tal om ”islams erövring” av Europa och jag hoppas att du förstår att det är en helt annan sak än att det genom invandring kommit muslimer till t ex Sverige.

 6. anonym skriver:

  Vad menar du, Ted? Ser du alla muslimer som någon sorts fientlig och främmande ”population” som du ställer mot den övriga befolkningen? Och om du nu har denna syn, vilken politisk lösning förespråkar du för att tackla ”problemet”?

 7. Lars Flemström skriver:

  Ted
  Och detta ser man inte ens som ett problem. En tidning som verkligen slår vakt om yttrandefriheten, är Nerikes Allehanda. I NA:s nättidning skrev jag ”Icke jämförande omdömen av typ ‘black is beautiful’ är inte rasism”. Sedan hade någon skrivit ”Aha, jag förstår. Det är för att svarta säger så om sig själva. Men om vita skulle säga samma sak om sig själva, är det då rasism?” Jag svarade: ”Du har helt rätt. Det är så vi kringgår censuren och får ut vårt budskap.” Då slog NA-censuren till, och alla inläggen i spalten raderades, däribland ett tidigare inlägg från mig ”Även barn med blå ögonfärg har rätt att födas.”

  Så otroligt hjältemodigt! Man sårar en massa muslimer med sin eländiga profetbild, och står sedan upp som yttrandefrihetens försvarare, genom att vägra be muslimerna om ursäkt. Däremot vågar man inte försvara det egna folkets rätt att existera i framtiden! Jag har aldrig förstått vitsen med att skända en annan religions profet. Låt dem ha sitt, men bevara för Guds skulle Europa som en kristen världsdel.

  Att européerna håller på att utrota sig själva genom sin överdrivna preventivmedelsanvändning och maniska aborterande, DET borde vi fokusera på. Jag börjar förstå varför socialister och liberaler så lidelsefullt försvarar aborterna.

  Inte är det för kvinnans rätt att bestämma över sin egen kropp. Det finns en föreställning om att vi européer är en sämre ras, vars dåliga rasegenskaper ligger bakom världskrigen och kolonialismen.

 8. Lars Flemström skriver:

  anonym
  Det är väl ändå skillnad om den infödda befolkningen frivilligt byter religion till islam, eller om muslimska invandrare, som i och för sig är vanliga hyggliga människor, används som en femte kolonn av extrema islamister för deras erövring av Europa?

 9. anonym skriver:

  ”Det är väl ändå skillnad om den infödda befolkningen frivilligt byter religion till islam, eller om muslimska invandrare, som i och för sig är vanliga hyggliga människor, används som en femte kolonn av extrema islamister för deras erövring av Europa?”

  Det var ju också en konspirationsteori av rang. Menar du att muslimska invandrare i dag ”används som en femte kolonn av extrema islamister för deras erövring av Europa”? Hur skulle det gå till?

 10. anonym skriver:

  ”Att européerna håller på att utrota sig själva genom sin överdrivna preventivmedelsanvändning och maniska aborterande, DET borde vi fokusera på. Jag börjar förstå varför socialister och liberaler så lidelsefullt försvarar aborterna.

  Inte är det för kvinnans rätt att bestämma över sin egen kropp. Det finns en föreställning om att vi européer är en sämre ras, vars dåliga rasegenskaper ligger bakom världskrigen och kolonialismen.”

  Vilka sanslösa anklagelser du kommer med. Du får nog komma med lite belägg om du ska bli tagen på allvar.

 11. Lars Flemström skriver:

  Undrar vem som är bäst på konspirationsteorier?
  Om du själv vill bli tagen på allvar, borde du kanske byta signatur?

 12. anonym skriver:

  ”Undrar vem som är bäst på konspirationsteorier?”

  Ja, det är en berättigad fråga. Det kastas fram en hel del konstiga påståenden av en del debattörer här.

  ”Om du själv vill bli tagen på allvar, borde du kanske byta signatur?”

  Vad är det för fel på signaturen? Jag skulle kunna välja någon nonsenssignatur, typ ”Tore”, men vad skulle det göra för skillnad?

 13. Dumle skriver:

  Märklig debatt. Att icke-muslimer betraktas som mindre värda (kuffrer) av troende muslimer är ett välkänt faktum som alla läsare av koran och haditherna är medvetna om. Det räcker att besöka svenska muslimska hemsidor som Sindbad för att upptäcka detta. Att sedan muslimerna i Europa och Sverige ökar rekordsnabbt i antal genom massinvandringen ger oss vid handen att en mer eller mindre rasistisk fientlig folkgrupp etablerar sig i Europa. Att det sedan finns människor uppväxta inom islam som helt eller delvis struntar i islams lagar bevisar knappast att islam är en tolerant och kärleksfull religion. Summa sumarum:Läs Koranen och lämpliga hadither och sedan kan vi ha en diskussion om det stora hotet från islam och muslimerna.
  En bra sida förutom fomi.nu är:
  http://skafferigodis.blogspot.com/
  / Dumle

 14. z999 skriver:

  Anonym:
  ”Vad är det för fel på signaturen? Jag skulle kunna välja någon nonsenssignatur, typ “Tore”, men vad skulle det göra för skillnad?”

  Det underlättar när man debatterar istället för att flera använder samma signatur. Även om islamofilerna har likartade åsikter så kan det underlätta om ni skiljer på er.

  ”Det var ju också en konspirationsteori av rang. Menar du att muslimska invandrare i dag “används som en femte kolonn av extrema islamister för deras erövring av Europa”? Hur skulle det gå till?”

  Det är inte extrema islamister som talar om en erövring av Europa (religiös alltså), det är såna som du antagligen skulle kalla för moderata muslimer.

 15. z999 skriver:

  Anonym:
  ”Vad menar du, Ted? Ser du alla muslimer som någon sorts fientlig och främmande “population” som du ställer mot den övriga befolkningen?”

  Jag ser dom på det sättet. Hur tror du buddhister i södra Thailand ser på muslimer?

  ”Och om du nu har denna syn, vilken politisk lösning förespråkar du för att tackla “problemet”?”

  Ted tror antagligen på SD’s partiprogram som lösning http://www.sverigedemokraterna.se , jag tror att det är därför han är med i SD.
  SD beskylls ofta för att vara ett enfrågeparti men tydligen är denna enda fråga tillräckligt för att göra det komplicerat för vissa.

 16. Tore skriver:

  Du verkar mycket korkad, du anonym. Och du skulle använt ”Tore”. Du hädar mitt
  namn…

 17. anonym skriver:

  Den självbekända högerextremisten och Griffin-beundraren ”z999” vet vad som gäller. Och jag både tror och hoppas att Ted m fl kan svara för sig själva. För övrigt är det bara jag som använder signaturen ”anonym” här. Och jag ser att Tore nappade på betet och kom med ännu ett av sina personangreppsfyllda inlägg.

 18. z999 skriver:

  Anonym:
  ”Den självbekända högerextremisten och Griffin-beundraren “z999″ vet vad som gäller. ”

  Jag skulle ha gjort det om du valde att ha något alias som går att komma ihåg som inte drunknar i mängden.

  ”Och jag ser att Tore nappade på betet och kom med ännu ett av sina personangreppsfyllda inlägg.”

  🙂
  Personangrepp? Den som rabblar samhällskorrekta åsikter och försvarar islam på det sätt som du gör uppfattas inte som att den har någon personlighet.

 19. Ted Ekeroth skriver:

  anonym, tore eller vad ni nu kallar er:

  Det är enkel matematik. Om vi blir färre, och de blir fler samtidigt som de inte assimileras i det svenska samhället leder det oundvikligen till att vår kultur byts ut mot deras.

  Det handlar inte om konspiration, det handlar om matematik. De (muslimerna) kan vara lyckligt ovetande om detta, men det kommer ändå att gå den vägen.

  Varför? Jo, och jag repeterar:

  Vår population minskar snabbt, deras ökar snabbt. Vad kan du dra för slutsatser av det?

  Konspiration? Nej. Men är muslimerna medvetna om vad som sker? Ja. Utan tvekan. Det har många muslimska ledare sagt inför enorm publik (Khadaffi t.ex.).

 20. anonym skriver:

  ”Det är enkel matematik. Om vi blir färre, och de blir fler samtidigt som de inte assimileras i det svenska samhället leder det oundvikligen till att vår kultur byts ut mot deras.

  Det handlar inte om konspiration, det handlar om matematik. De (muslimerna) kan vara lyckligt ovetande om detta, men det kommer ändå att gå den vägen.”

  Du kan inte ställa muslimer mot den övriga befolkningen som du gör. Dels därför att muslimer inte är någon homogen massa (varken kulturellt, religiöst etc) och dels därför att SD är för religionsfrihet. Muslimer är ju människor av muhammedansk trosbekännelse (och inkluderar t ex infödda svenskar som konverterat). Problemet vi har i dag är att olika invandrargrupper inte assimileras därför att det förs en felaktig invandrings- och integrationspolitik och det är detta SD vill åtgärda som jag har förstått det. Något tal om ”islams erövring” och åtgärder eller politik riktad mot islam och muslimer förekommer inte och skulle vara omöjligt då det skulle bryta mot principprogrammet.

 21. Tore skriver:

  Anonym, du poängterar personangrepp, men skulle gärna kalla dig för ”Tore”! Dina
  åsikter om den ”muslimska hären”, visar tydliga okunskaper för att tydligt legitimera dig som korkad! Dessutom har jag Tore i mitt namn, och det skäms jag ej heller för. Däremot tycks du skämmas för ditt namn, om du inte är en liten obetydlig varelse, som du verkar, och heter anonym!

 22. Måns skriver:

  anonym:
  ”Något tal om “islams erövring” och åtgärder eller politik riktad mot islam och muslimer förekommer inte och skulle vara omöjligt då det skulle bryta mot principprogrammet.”

  Att föra sverigedemokratisk politik innebär ju att invandringen begränsas och att man verkar för assimilering och återvandring, detta är ju åtgärder som motverkar en islamisering av Sverige vare sig man kallar den processen för erövring eller inte. Varför uttrycket ”islams erövring” skulle vara felaktigt förstår jag dock inte när vi faktiskt pratar om en grupp som växer sig allt starkare på bekostnad av västerländska värderingar.

  ”Du kan inte ställa muslimer mot den övriga befolkningen som du gör.”
  Det är populärt att svartmåla motståndare genom uttrycket: ”att ställa någon ‘mot’ någon” förstår jag, men varför skulle man inte kunna jämföra muslimer med andra grupper bara för att de senare inte är en fullständigt homogen massa? Med den logiken kan i princip ingenting jämföras då ytterst få ting här i världen utgörs av en verkligt perfekt homogen massa, undantaget möjligen insiktslösa pk-åsikter.

 23. Ted Ekeroth skriver:

  anonym: nu yrar du igen.

  Ditt inlägg sa inget och gjorde ingen skillnad i diskussionen överhuvudtaget. Men det är i alla fall bra att du inte säger emot det faktum att populationerna går åt olika håll; den europeiska minskar, de som kom utifrån Europa ökar markant.

  Ditt påstående om att jag inte ”kan” göra ditten eller datten faller platt när matematiken talar sitt tydliga språk.
  FAKTA: de blir fler, vi blir färre. Det är inget tyckande, siande eller hypotes. Det är fakta.

  Homogen grupp eller ej, det kan man diskutera kanske. Men det ändrar inte situationen – vi blir färre, de blir fler. Punkt. Jag skulle vilja höra dig argumentera mot det faktumet.

  Vidare är jag övertygad om att det inte bara har med att rätta till invandringspolitiken så kommer muslimer helt plötsligt ändra sin inställning till det västerländska samhället. Nej, olika kulturer passar olika bra i ett samhälle byggt på sekulariserade stater med lågt till inget inflytande av religiön. Islam är en religion/kultur som inte kan hantera det, oavsett vilken politik som förs i detta land…

 24. Fröken Sverige skriver:

  Ted har helt rätt här. Muslimerna HAR en agenda. De ska bygga sitt stor Ummah. Det ingår i deras livsuppgift. Det är vissa saker de ska uppfylla för att få komma till paradiset. Ett viktig sak är att sprida islam och bygga stor Ummah.

  Och eftersom muslimer – som alltid – tar de enklaste vägarna, så är Sverige ett perfekt land. Här kan de sprida islams lära och få livstids försörjning samtidigt. Och med jämna mellanrum lämnar Aldebe ut sin lista med särlagstiftnin för muslimer. De omättbara kravmaskinernas oändliga kravlistor…

  Och se…några skolor ger ledigt i samband med ramadan. Någon annan hissar inte svenska flagga. På en tredje skola delas simlektionerna upp mellan tjejer och killar….och på en fjärde skola servarar man bara nötkött….lika bra att gör det på den femte med…på den sjätte och sjunde skolan slutar man ha skolavslutning i kyrkan….och på någon skola, eller ganska många skolor, så slipper muslimerna sexualundervisningen. Resultat: Aborterna i Malmö rusar i höjden!

  Muslimer kan inte integreras. De vill inte. Alla deras skrifter och Muhammes säger åt dem att de inte får vara vänner med kuffr…..de ska hata judar…..det läser de DAGLIGEN…sen sätter de sig och slappar och kolla Al Jaazera på TV….som säger detsamma….otrogna och judar är svin och apor….de ska dö….eller åtminstone dhimmifieras…..(och så går man ut och dhimmifierar folk..genom gruppvåldtäkter, misshandel, rån och liknande). Hela tiden följer de koranen….och omformerar det svenska samhället helt enligt islam……början av en allt snabbare stor Ummah.

  /FS

 25. Hippokrates skriver:

  Det verkar så att min uppfattning som jag uttryckte som ” islam uppenbarligen erövrar större och större delar av tidigare nästan helt kristen Europa” upplevs likadant av flera, även om jag i första hand tänkte på en religiös erövring. Det kan man nog uppleva utan att vara nazist etc.
  Största problemet som jag tror är att det finns varken taktiska eller strategiska planer hos de etablerade partierna, hur misstaget som begåtts genom en accepterad massinvandring skulle hanteras. Allt tyder på att s.k. integrationspolitiken har misslyckats totalt (se även inlägget från FS)

 26. anonym skriver:

  ”Ditt inlägg sa inget och gjorde ingen skillnad i diskussionen överhuvudtaget.”

  Det gjorde det visst. Du talade om att ”vår kultur byts ut mot deras”. Du ställde muslimer mot den övriga befolkningen. Och jag förklarade varför du inte kan göra det.

  ”Men det ändrar inte situationen – vi blir färre, de blir fler. Punkt. Jag skulle vilja höra dig argumentera mot det faktumet.”

  Varför ska jag argumentera mot det? Vi har ju religionsfrihet i Sverige. Människors tro är en privatsak. Det är du som ska argumentera om varför du ställer muslimer mot den övriga befolkningen och vad du vill uppnå med det.

  ”Islam är en religion/kultur som inte kan hantera det, oavsett vilken politik som förs i detta land…”

  Äntligen lite klarspråk. Då kan jag bara tolka det som att du vill stoppa muslimer från att invandra och förpassa muslimerna i Sverige ut ur landet. En lyckad assimilation utesluter du om man råkar vara muslim och då återstår bara ”återvandring” om vi ska gå efter SD:s program (konvertering är inte ett alternativ då SD är för religionsfrihet). Här kommer du väl dock på kollisionskurs med t ex partiledaren. Han anser ju att muslimer mycket väl kan bli svenskar.

 27. anonym skriver:

  ”Fröken Sveriges” lilla inlägg om muslimerna torde väl ligga ganska nära HMF om vi ska gå efter praxis (nazister har fått skaka galler för mycket tamare uttalanden).

 28. anonym skriver:

  ”Att föra sverigedemokratisk politik innebär ju att invandringen begränsas och att man verkar för assimilering och återvandring, detta är ju åtgärder som motverkar en islamisering av Sverige vare sig man kallar den processen för erövring eller inte.”

  Nej, det motverkar inte någon ”islamisering” då SD anser att människors tro är en privatsak, däremot en utveckling mot ett mångkulturellt samhälle. Vill man motverka en viss religion och dess utövare skulle en diskriminerande politik behöva föras där islam och muslimer på olika sätt särbehandlas och det strider mot principprogrammet.

  ”men varför skulle man inte kunna jämföra muslimer med andra grupper bara för att de senare inte är en fullständigt homogen massa?”

  Det handlar ju inte om att jämföra utan just om att ställa muslimer mot den övriga befolkningen och utmåla muslimerna som ett hot mot den senare (där Ted menar att ”vår kultur byts ut mot deras”).

 29. Ted Ekeroth skriver:

  anonym:
  Det finns mängder med exempel på hur muslimer har bytt ut kulturer dit de kommit och erövrat. Se på Afrika, Mellanöstern (Libanon t.ex). Det pågår i Thailand och större delen av Sydostasien och det pågår i centralasien, Afrika och även Europa.

  Du vill inte diskutera demografin för jag tror du inser att det är ett stort problem. Du viftar bort det med ”religionsfrihet” men faktum kvarstår, religionsfrihet eller ej: muslimerna ökar krafigt i antal, vi blir färre.

  Vår kultur byts ut mot en annan kultur och det är inget konstigt att inse det. Problemet du gör är att du likställer alla kulturer i hela världen och tror att alla är lika. Det tror inte jag. Olika kulturer är olika och därmed måste man bedöma dem för vad de är. Islam är en kultur som har en annan inställning än vad många andra kulturer har, däribland deras vägran att acceptera sekulära nationer som inte lever enligt islamska seder och lagar.

  Deras heliga böcker, deras religiösa ledare och deras tro bygger på underkastelse. Det står skrivet så i hadither, koranen och det praktiseras på det sättet också. Se bara vad som händer kristna miniroteter i muslimska länder – de förföljs något fruktansvärt och fördrivs.

  Det är klart man kan problematisera en religion. Religionsfriheten ger inget skydd mot kritik. Det vore galenskap. I så fall kan nazisterna starta en ny religion, kalla sin ledare för ”Allah”, byta namnet på Mein Kampf till ”Koranen” och sedan utöva lite judehat men kalla det för religion. Det var exakt det som skedde med banden som uppmanade till mord på judar i Stockholms-moskén.
  ”Nej nej” sa man, ”det är vår religion”.

  Jo, goddag yxskaft.

 30. anonym skriver:

  ”Det finns mängder med exempel på hur muslimer har bytt ut kulturer dit de kommit och erövrat. Se på Afrika, Mellanöstern (Libanon t.ex). Det pågår i Thailand och större delen av Sydostasien och det pågår i centralasien, Afrika och även Europa.”

  Då är vi tillbaka till konspirationsteorin om ”islams erövring”. Vilka belägg har du för att muslimerna som kommit genom invandring är här för att erövra och byta ut kultur?

  ”Du vill inte diskutera demografin för jag tror du inser att det är ett stort problem. Du viftar bort det med “religionsfrihet” men faktum kvarstår, religionsfrihet eller ej: muslimerna ökar krafigt i antal, vi blir färre.”

  Viftar bort med religionsfrihet? Jag tar allvarligt på denna och hoppas och tror att även SD gör det och då kan man inte ställa muslimerna mot den övriga befolkningen som du gör.

  ”Islam är en kultur som har en annan inställning än vad många andra kulturer har”

  Hur kan du påstå att en av världens största RELIGIONER är en ”kultur”?

  ”Det är klart man kan problematisera en religion. Religionsfriheten ger inget skydd mot kritik. Det vore galenskap.”

  Har jag påstått att man inte ska kunna kritisera religion, t ex islam? Nej, jag har vänt mig mot ditt sätt att ställa muslimer mot den övriga befolkningen och rabbla nativitetssiffror.

 31. anonym skriver:

  ”Det var exakt det som skedde med banden som uppmanade till mord på judar i Stockholms-moskén.
  “Nej nej” sa man, “det är vår religion”.”

  Så var det väl inte, däremot påstods det vara kopplat till Mellanöstern-konflikten och därför ansågs det vara OK. Helt vansinnigt i vilket fall.

 32. Ted Ekeroth skriver:

  Jag återkommer senare o ska (återigen) påpeka att det inte är en konspiration, och förklara att religion och kultur går hand i hand.
  Men läs här så länge:

  http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=531981

 33. Måns skriver:

  ”Nej, det motverkar inte någon “islamisering” då SD anser att människors tro är en privatsak, däremot en utveckling mot ett mångkulturellt samhälle. Vill man motverka en viss religion och dess utövare skulle en diskriminerande politik behöva föras där islam och muslimer på olika sätt särbehandlas och det strider mot principprogrammet.”

  Genom att verka för begränsad fortsatt invandring, assimilation och återvandring minskar man antalet muslimer och deras påverkan på vårt samhälle, alltså minskar islamiseringen. Allt detta sker utan att man inskränker eller angriper religionsfriheten.

 34. anonym skriver:

  ”Genom att verka för begränsad fortsatt invandring, assimilation och återvandring minskar man antalet muslimer och deras påverkan på vårt samhälle, alltså minskar islamiseringen. Allt detta sker utan att man inskränker eller angriper religionsfriheten.”

  Att färre muslimer, och invandrare överhuvudtaget, invandrar torde vara korrekt, men på vilket sätt skulle antalet muslimer i Sverige minska (återvandringen är frivillig och rör bara den lilla del av invandrarkollektivet som asylbeviljats och assimilation ska givetvis ske utan några krav på konvertering)? Fler infödda svenskar kanske även kommer att konvertera till islam i framtiden.

 35. skånepåg skriver:

  > anonym

  Vore intressant att höra dina synpunkter varför (etniska) svenskar kommer att konvertera till islam? I vilken omfattning anser du att detta kommer att ske?

  Har bl.a. stor betydelse för samhällets planering och kostnader. Som exempel kan jag nämna att f.n. kostar skyddat boende för s.k. hedersbrottsutsatta personer (99 % muslimska kvinnor) cirka 900 miljoner för Sveriges kommuner. Kostnader som ökat ”lavinartat” under de senaste åren och som enligt dina profetior kommer att öka ännu mer.

  I Tyskland har man under den här hösten i flera olika rapporter konstaterat, att etniska tyskar som konverterat till islam inte tillhör samhällets intelligentia och snabbt utvecklas till ett synnerligen destruktivt klientel. Personer som man mer och mer måste ha under sträng bevakning eftersom de starkt anammat de hatiska delarna av islam som är riktat mot demokrati och alla västerländska värdegrunder.

  Jag måste erkänna att jag är djupt avundsjuk att jag inte har fått din förmåga att kunna slippa se konsekvenserna av samhällsutvecklingen. Att totalt sakna bristen av att förstå tendenserna i samhället och att slippa oron och förtvivlan när man inser hur den av det svenska politiska etablissemanget utstakade multikulturella vägen bara kan leda åt ett håll, måste antingen vara en gudagåva (av Allah?) eller en felprogrammering i stil med den som en gång i tiden ansågs ha drabbat Bengt Westerberg!

 36. anonym skriver:

  ”Vore intressant att höra dina synpunkter varför (etniska) svenskar kommer att konvertera till islam? I vilken omfattning anser du att detta kommer att ske?”

  Därför att vi lever i ett i praktiken avkristnat land med rotlösa ungdomar som söker olika identiteter? Och i vilken omfattning kan jag inte säga då jag inte ens vet i vilken omfattning det sker i dag, bara att det sker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: