Många sköna skratt signerade socialdemokraterna

GrötI en artikel i gårdagens upplaga av sydsvenska dagbladet avslöjas att socialdemokraterna i Malmö tagit fram ett strategidokument för de tre år som återstår till nästa riksdagsval. Strategin som läggs fram i dokumentet går bland annat, enligt sydsvenskan, ut på att ”ta tillbaka väljare från sd”. Detta skall enligt samma källa göras genom ”riktade kampanjer mot valkretsar och bostadsområden där sverigedemokraterna fick ett starkt stöd.”

Vidare ska socialdemokraterna, enligt Malmöordföranden Christine Axelsson, nu ”ta debatten med sverigedemokraterna”.

Därutöver avslöjas idag att sossarna genom tvångsåtgärder vill sprida nyanlända flyktingar över landet för att ”fördela flyktingmottagandet jämnare mellan landets kommuner”.

Håhå ja ja… jag vet inte var jag ska börja. Vilket är egentligen mest humoristiskt?

Sossarnas ”strategidokument” är ju helt underbart! Inte bara avslöjar man hur man tidigare struntat i stora väljargrupper, man visar dessutom att den gröt man upplåter logi åt mellan sina öron bara är, just det – gröt. Detta dels genom att tro att populistiskt lismande i form av gårdsfester och riktade kampanjer ska ta tillbaka väljare från sd, dels för att man oanfäktat odlar vidare på sin översittarattityd vars främsta intellektuella substans ligger i att ljuga om sina motståndare och hitta på fula namn på saker man inte förstår. (Lite som attityden i den här artikeln, fast av helt andra anledningar, och helt utan humor)

Att sossarna nu för femtielfte gången babblar om att ta debatten hade ju inte varit så förvånansvärt om det skett för något år sedan, men jag trodde, naivt nog, att politiskt självmord hade blivit ”ute” bland sossarna efter att Sahlin lekte kamikazepilot i tv4.

Men visst, skjut bara, vi bangar aldrig på debatt! Observera dock att ordet debatt INTE betyder en diskussion med godtycklig alkis på Möllevången som säger sig ha röstat på oss. Debatt betyder meningsutbyte inför publik, och det är just det där med publiken som jag tror socialdemokrater är så rädda för; de är, precis som andra röda despotiska översittare genom historien, helt enkelt ovana att träffa på människor som vågar säga ifrån.

Sist men inte minst, sossarnas förslag om att med tvång sprida flyktingarna över landet är kanske det härligaste av alla härliga utspel från s den senaste tiden. Man undrar ju hur det ska bli med den härliga berikande mångkulturen när inte syrianer får bosätta sig där andra syrianer bor? Eller irakier med andra irakier? De kommer att bli svenskar ju! De kommer ju assimileras! Desutom har ju alla människor rätt att bo var de vill i världen, och det borde väl rimligen även gälla inom en och samma nation?

Förutom att sossarna håller kvar vid den närmast mentalsjuka idén om att människor som flytt från krig prompt måste bosätta sig permanent i landet de flytt till, så börjar s uppenbarligen närma sig sd. Frågan är vem som kommer att gynnas av det. För det är ju ändå på något vis så att kopian alltid står sig slätt mot originalet. Därtill är det ju väldigt långt kvar tills s uppnått full insikt i problematiken och med trovärdighet kan angripa våra väljare.

Men, det skall sägas, ingen blir gladare än jag den dagen sossarna stjäl alla våra idéer och på så vis raderar oss från den politiska arenan. Den dagen det sker så kan jag börja ägna mig åt vettigare saker än att sitta här och vara förbannad.

Annonser

12 Responses to Många sköna skratt signerade socialdemokraterna

 1. Sven-Olof skriver:

  Men du.. förbannade.. Här i Jämtland/Härjedalen fick Sd trots allt inte mycket mer än nån % förra valet. Att nu Sossarna vill sprida problemet uppåt i landet är naturligtvis en strategisk miss. Men vi Sverigedemokrater kan samtidigt räkna med allt starkare stöd i hela landet..

  Mvh Sven-Olof Sällström

 2. Fröken Sverige skriver:

  Moderater överger försvar och kyrka

  ”Statsminister Fredrik Reinfeldt är redo att klippa alla politiska band med svenska kyrkan. Det säger han i en intervju med TT. Reinfeldt säger också att han är nöjd med sitt första år som statsminister. ”

  ”Statsminister Fredrik Reinfeldt är redo att klippa alla politiska band med svenska kyrkan.
  – Långsiktigt tror jag inte att politiken har någon roll att spela där, säger han i en TT-intervju.

  Reinfeldt tänker ta kontakt med andra partier för att resonera om ett gemensamt beslut att inte längre delta i kyrkovalen.”

  http://www.ekuriren.se/link.php?id=590323

 3. Lars Flemström skriver:

  Efter EU-inträdet är Europakonventionen, med alla dess tilläggsprotokoll grundlag i Sverige. Europakonventionen är bra, men naturligtvis inte felfri. Nutidens massinvandring från utomeuropeiska länder var inte förutsedd, när tilläggsprotokoll nr 4 antogs 16 september 1963. I nämnda prot art 2 stadgas att var och en som lagligen befinner sig inom en stats territorium har rätt att fritt röra sig där och fritt välja sin bosättningsort.

  Andra EU-länder har dragit den helt riktiga slutsatsen av nuvarande flyktingsituation, att samla flyktingarna i läger utanför Europa.

  Rocco Buttiglione, som är professor i politisk filosofi vid ett katolskt universitet i Italien, föreslog att det skulle inrättas utredningsläger i Nordafrika. Där skulle flyktingarna vänta medan asylutredningar gjordes, för eventuellt beslut att släppas in i EU. Flyktingarna skulle då inte behöva riskera livet på Medelhavet, för att få sin sak prövad. Buttiglione var föreslagen som EU-kommissionär för mänskliga rättigheter, men stoppades av den nordueropeiska socialdemokraterna.

  Det ångrar de säkert. Envar som vistas lagligen i Sverige har rätt att bosätta sig var han / hon vill. Och de som vistas illegalt i landet väljer också bostadsort själva! Nu måste sossarna kringgå bestämmelsen i tilläggsprotokoll 4, genom att koppla rätten till introduktionsbidrag till att man bor i anvisad kommun! Detta kallar samarbetsparatierna (v och mp) för ”kommunarrest”. Hur har sossarna tänkt sig att de, som vägrar bo i anvisad kommun, ska försörja sig? Tja, de kan ju fråga de helt illegala…

  Den som har laglig rätt att vistas i landet, men inte får sin introduktonsersättning, är dessutom berättigad till socialbidrag från den kommun de befinner sig i.

  Det är alltså stor risk att Sverige kommer att fällas i Europadomstolen … Flyktingaktivisterna kommer sedan att tjoa om att Sverige har en så ”ogenerös” flyktingpolitik så att landet gång på gång blir fällt för brott mot flyktingars mänskliga rättigheter!

  Nu får det vara slut med det svenska sololiret! Antingen går Sverige ur unionen (vilket i praktiken är omöjligt) och inför ordentliga gränskontroller. Eller också ställer Sverige in sig i ledet som en lojal unionsmedlem, och ser till att flyktingmottagningen sker utanför EU:s yttre gränser!

  Men nu ska alltså sossarna förklara för kommuner med få invandrare att massinvandringen ställer till så stora problem, så att de nyanlända måste spridas över hela landet. Men sossarna glömde en sak: Att en kommun saknar avtal med Migrationsverket om flyktingmottagning, innebär ju inte att flyktingar saknas i den kommunen. Andelen invandrare ökar hela tiden, men det är invandrare som själva har valt att bosätta sig i kommunen, och alltså inga tvångsplacerade. När man väljer frivilligt att bosätta sig i en kommun med få invandrare, känner man ett mycket större ansvar för sin assimilering – vilket dessutom underlättas av det ständiga umgänget med svenskar.

  Jag är själv kommunalpolitiker i en sådan kommun, och får ibland frågan från journalister ”Varför driver du inte ditt partis hjärtefråga?” Jag svarar att visst gör jag det, vi har ju flera hjärtefrågor.
  Men när det gäller just invandringen, svarar jag: ”Det är bra som det är, låt det så förbli!”

  – – –

  Den sammanlagda folkmängden och skattekraften i kommuner med få invandrare kan inte vara stor. Det innebär, om man börjar med tvångsplaceringar, så kan man pressa in ytterligare ett eller två års invandring, innan hela Sverige blir ett enda stort kaos.

 4. Tore skriver:

  En person som vår statsminister, som inte tillhör svenska kyrkan, skall ej heller befatta sig med kyrkans ideologi. Likt Mona ”Muslim” bör han ta hennes hand, och
  välja sin egen väg. Det märkliga är, att moderaterna, som tidigare varit försvars och
  kyrkovänliga, numera valt socialisternas väg, och jag undrar om inte moderaternas saga är och förblir ett ”the end”…

  Att KD är påväg mot ruinen, visar nu deras styrande lekmän…

  Att sossarna försöker skrämmas med tomma ord, är inget mot de som håller tyst.
  De är dem som är mest aktiva i bakgrunden, och när det verkligen hänt något, skryter
  dessa om sina gärningar…

  Allt skall återställas, och pensionärerna skall få 2000 mer om året. Det säger nu dessa
  sosse-fjantar. Det rätta vore att återställa pensionärernas köpkraft, samt återställa det som ”sossarna” lånade från pensionärerna, och som aldrig återställdes. Och idag
  närmar det sig att bli 150.000 fattigpensionärer, i detta ”fattiga”, och korrumperande land…

 5. Kvalle i Mossatresk skriver:

  Hur de än vänder sig har de ändan bak. De kan visserligen genom generösa statliga bidrag sprida asylsökande över landet, men så snart dessa erhållit uppehållstillstånd blir adressen ” Lilla Bagdad” vad än Reepalu tycker. Samtidigt sprider de missnöjet över invandringseländet till nya områden.

  Om nu sossarna tänker gynna eftersatta områden i avsikten att stämma i bäcken för sd, då har sd blott att påpeka att ”allt detta är bara tack vare oss”. Om pensionärer och andra glömda grupper åter vill hamna på kartan så är receptet: Rösta sd! Det är som sagt inte lätt…

 6. Hippokrates skriver:

  Jag har mina funderingar över en gemensam flyktingmottagning utanför EU-s gränser (enligt italienska förslaget). Svenska regeringarnas undfallande hantering av flyktingsfrågor kommer att belasta landet likadant som nu, tror jag. Ingen regering, oavsett flaggan och sigillen, följde vad majoriteten av svenska folket ville, nämligen att ytterst begränsa invandringen. Så, allt kommer att fortsätta som hittills, Svenska regeringar pga. påtryckningar från externa och interna krafter, dessutom för att visa upp sig som ”räddare i nöd” kommer att ta emot, jämfört med andra länder, proportionellt lika många som hittills. Det kommer sannolikt att fortgå tills SD kommer att ha större inflytande.

 7. Hippokrates:

  Du har helt rätt angående flyktingmottagning i krisområdenas närhet, något som sverigedemokraterna länge explicit tagit ställning för.

  Ett exempel är följande text ur sverigedemokraternas invandringspolitiska handlingsprogram:

  ”I syfte att motverka asylmissbruk ska Sverige i mellanstatliga sammanhang och, så länge Sverige tillhör unionen, även inom EU, verka för inrättandet av så kallade ”safe havens”. Detta innebär att personer som vill ansöka om asyl i något av de samverkande europeiska länderna i fortsättningen skall bege sig till en upprättad säker zon, utanför ländernas område, där deras ärende behandlas. De flyktingar som beviljas asyl fördelas sedan via ett kvotsystem på de olika deltagarländerna. Om förslaget förverkligas skulle det kunna bidra till att minska problemet med att ekonomiska migranter utnyttjar asylrätten för att ta sig in i Sverige och andra europeiska länder och sedan på olika sätt håller sig kvar, till exempel genom att dölja sin identitet. ”

  Skillnaden i åsikt mellan det politiskt korrekta etablissemanget å ena sidan och sverigedemokraterna å den andra är egentligen inte OM vi ska hjälpa människor på flykt, utan HUR detta skall göras.

 8. z999 skriver:

  Vill bara berömma de som har hand om radio sd (Ted Ekroth?) och som möjliggjorde en snabb nedladdning av programmet idag. Lyssnar just nu på den utmärkte radioprataren David Lång. Johnny hade ett väldigt bra program förra helgen med Johan Rinderheim.

 9. Lars Flemström skriver:

  De kristna utgör 5 % av Iraks befolkning. De kristna har, till skillnad mot de olika muslimska grupperna inga erkända egna områden. Förföljelsen mot de kristna i Irak, innebär nu risk att den kristna kyrkan i Irak utplånas efter 2000 års närvaro i landet. Ärkebiskop Sliva i Österns assyriska kyrka i Bagdad, vädjar motvilligt (han är egentligen mot etnisk uppdelning) att de kristna ska få egna områden i Irak, samt att de kristna flyktingarna från Irak SKA STANNA I SYRIEN, så att de kan återvända hem när läget förbättras.

  Detta lär också vara EU:s linje. EU är berett att ta på sig det ekonomiska ansvaret för flyktingläger i närområdet. Varför ska de kristna irakierna, som har katolsk eller ortodox (assyrisk) tro, till Sverige? Tanken verkar närmast vara att de kristna irakierna ska skickas till Sverige och avkristnas för att Irak ska bli 100 % muslimskt – utan att Sverige blir mer kristet.

  De kristna flyktingarna används dessutom som förevändning för fortsatt muslimsk massinvandring till Sverige, över hälften av invandrarna från Irak är muslimer! Samtidigt som de sju riksdagspartierna stödjer den totala islamiseringen av Irak och stödjer massinvandring av muslimer till Sverige, angriper de sd för att sd vill bevara Sverige som ett kristet land! Varför ska muslimer i Sverige ha rättigheter, som de kristna i Irak förvägras? I Irak sprängs kyrkor – i Sverige vill man bygga moskéer!

  Sverige är väl det mest långsökta alternativet för flyktingar från Irak, även om EU inte skulle komma överens med Syrien. Katolska, ortodoxa och muslimska länder finns på närmare håll! Dessutom har ju de olika muslimska grupperna egna områden, befintliga eller på väg att upprättas genom de etniska rensningarna, inne i Irak. Även om det börjar bli farligt för shia-muslimer att bo kvar i sunnimuslimska områden (och vice versa), så finns det ju shiamuslimska områden inne i Irak – som shiamuslimerna kan fly till (och vice versa).

  Något sånär säkra områden för kristna finns däremot inte. Det verkar inte vara svensk politik att göra det möjligt för kristna irakier att stanna kvar eller återvända hem.

  Den kristna tidningen dagen låter ärkebiskop Sliva i Bagdad framträda på två helsidor med sin vädjan, att de kristna flyktingarna ska stanna i Syrien för att sedan återvända hem. Men på ledarplats propagerar samma tidning för ökad invandring till Sverige, samt att s k gömmda flyktingar ska få förmåner som inte ens infödda svenskar har.

 10. Lars Flemström skriver:

  ”Besvikelsen riktar sig mot flykting- och invandringspolitiken, och går kort sagt ut på, att vi tycker flyktingar är viktigare än svenskar,” lyder några rader i sossarnas strategidokument.

  Så nu ska de ut och förklara hur nödvändig invandringen är för oss svenskar. Vad ska de säga? Att infödda svenskar och redan hitkomna invandrare inte duger något till?

  Varför ska de annars ta hit nya?

 11. Hippokrates skriver:

  SVD publicerar islamistisk smygpropaganda

  Under rubrik ” Dragkamp om islam ” i dagens nummer av SVD framförs beskrivning och analys av vissa händelser inom islam. SVD offrar 5 helsida för att ge möjlighet för två journalister att beskriva hur vissa krafter inom Sverige och i övriga världen kämpar för att ändra människornas bild av islam. Man kan se åtminstone 3 personer även på bild som kommer att ändra svenskarnas felaktiga uppfattning om islam (dvs. uppfattningen om terrorismens framfart). Kriget nämligen ”förs främst muslimer emellan”. Jag undrar varför dog så många icke muslimer t.ex. i USA? Varför kidnappas och dör kristna biståndsarbetare? Första artikeln avslutas med citat från en idéhistoriker från Umeå, M. Fazlhashemi: ”I Europa växer en yngre generation muslimer fram som har fötterna i både föräldragenerationens islam och i den demokratiska traditionen” (sicc). Det är välkänt att i alla religioner finns olika grupperingar med mer eller mindre avvikande uppfattning om religionens dominerande linje. Vi behöver inte gå längre än till svenska kyrkan för att se detta. Tolka (en av) dessa små grupperingar inom islam som tecken för radikal förändring enligt min mening antigen naivt eller medvetet konstruerat propaganda.
  Andra skrivelse handlar om att berömma Fredrik Reinfeldt för hanteringen av karikatyr – fallet. Författaren jämför den svenske och den danske statsministerns hantering av uppståndelsen – allt baserat på ”anonyma källor inom UD och inom islamiströrelsen. Dansk agerande målas upp som totalt felaktiga därmed reaktioner mot danska intressen var rättfärdiga – får läsaren underförstå. Egyptens ambassadör i Sverige (även på bild) hyllar statsministerns hantering av fallet. Jag beklagar, men min personliga uppfattning om skrivelsen är att den är ett dolt hot mot alla som inte ber om ursäkt när islamisterna känner sig förolämpade.
  Jag kan förstå och är belåten med att i Sverige kan publiceras även i väl ansedda tidningar artiklar som speglar olika åsikter. Det är emellertid alarmerande om publicerade analyser/beskrivningar mer eller mindre saknar verklighetsförankring och enbart kan betraktas som propaganda. Propaganda vars syfte är att bearbeta godtyckliga människor och därmed ge större utrymme för islam att växa i landet.

 12. Fri Info skriver:

  Tja, sossarnas tvångsflyttande av invandrare blir intressant på mer än ett sätt.

  1. Tvångsflyttning låter väldigt mycket som Gulag i mina öron.
  2. Invandrarna VILL INTE flytta, utan dom vill bo med sina landsfränder liksom alla andra folk.
  3. SD kommer absolut få mer sympatier om sossarna fördärvar fler städer och orter i landet.

  Så för sossarna blir det en ”lose-lose situation” och för SD en ”win-win situation” där man förutom att driva sin egen politik även får joker på hand där man kan angripa sossarna för Gulag-attityd och att inte behandla alla människor lika (ni vet det där ”alla människors lika värde” tjatet). För helt plötsligt befinner man sig då i en situation där svenskarna får bo var dom vill i landet, men inte invandrarna.

  Slutsats: AHA! Sossarna är smygnazister som vill tvångsförflytta människor *ASG* 😀

  Snacka om att SD i det läget får både alla trumf och jokrar på hand och kan spela ”rasistkortet” hej vilt 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: