Tips: “mysiga texter från en programledare i barnkanalen”

Missa inte Mattias Karlsson blogginlägg om indoktrineringen och propagandan som svensk media spyr ut över Sveriges unga.

USA tror de e världspolis, i World Trade fick de sitt pris […] Naj, mitt hash är inte slut sug min kuk om du är snut

Annonser

7 Responses to Tips: “mysiga texter från en programledare i barnkanalen”

 1. Ja, den där Gonza är en riktigt korkad och ful jävel. Det hade väl varit okej om han höll sig till att spida undermålig musik till retarderade 12-åringar i Malmö, men att han blivit anställd av SVT(r) är ju inget annat än skandal! Vad blir det nästa gång? Tony Olsson?

 2. Håkan Liljeberg skriver:

  Hans texter är undermåliga, och verkar nästan beställda av vänstern.

  PS Är det några fler som klär sig i rött för Burma? DS

 3. Fröken Sverige skriver:

  ”S-kampanj ska ta tillbaka väljare från sd ”

  ”Det handlar uppenbarligen om en arbetsam arbetareklass och om lägre tjänstemän, som känner sig svikna av oss. Besvikelsen riktar sig mot flykting- och invandringspolitiken, och går kort sagt ut på, att vi tycker flyktingar är viktigare än svenskar,” lyder några rader i strategidokumentet.”

  ”Nu planerar socialdemokraterna för en motoffensiv. Riktade kampanjer är på väg mot valkretsar och bostadsområden där Sverigedemokraterna fick ett starkt stöd.”

  http://sydsvenskan.se/malmo/article270441.ece

  🙂

  /FS

 4. Peter skriver:

  Som vanligt ser man denna sjuklighet med Aftonbladet och svt, en förgrening av Socialdemokraterna som inte bryr sig om detta landet.
  Så länge man kan göra en politisk poäng inom PK moralen och slå hårt på dem som vågar prata om något som ingen annan vågar prata om så tar man chansen.
  Man utnyttjar tystnads spiralen som genomsyrar våran vardag och som äter upp oss. Man gömmer huvudet i sanden och hoppas att problemen ska försvinna. Man tar man fram den bästa jävla Pk-morals försvarare som finns, som han från brå i det förra inlägget om insiderprogrammet.
  De tänker: Detta händer inte mig.
  Vi är kanske de mest rädda människorna på denna jord i vårt land om att uttrycka våran åsikt. Och de trots att vi lever i en demokrati.
  Men vad är det för en demokrati. En demokrati styrd från LO?. En demokrati styrd från Socialdemokraterna eller någon annan verksamhet kopplad till dem?

  Hur länge ska vi vara rädda för Pk moralen, rädda för vänstern, rädda för invandrare som är öppet racister och tycker om att håna, råna och slå svenskar?
  Hur länge?

 5. Karl Larsson skriver:

  Ur Sydsvenskans artikel som Fröken Sverige länkade till:

  ”–Vi kommer att ta debatten med Sverigedemokraterna och försöka träffa deras väljare. Hur resonerar en Sverigedemokrat? Det vill jag veta, säger Malmös s-ordförande Christine Axelsson.”

  Ni sd-väljare i Lindängen, Segevång, Lindeborg, Almgården m fl områden i Malmö som får besök av Christine Axelsson: Låt henne följa med era barn till skolan för att se hur det mysiga mångkulturella samhället fungerar i praktiken. Låt henne ta en promenad i området, gärna nära samlingspunkter som torg, skolgårdar och dylikt på kvällen (vågar hon gå denna promenad utan manlig ”vakt”?).

  Här har ni chansen att få en ledande socialdemokrat att inse hur snett det har gått med massinvandringen, kravlösheten och krypandet. Jag är övertygad om att varje person som tagit steget och blivit sd-are tänkt igenom det noga – konsekvenserna kan ju bli ödesdigra vad gäller anställning, medlemskap i fackförening, våldsdåd från vänsterextremister osv – och därmed lätt vinner en debatt mot en blundande socialdemokrat.

  Sd har allt att vinna på denna s-kampanj om det verkligen stämmer att socialdemokrater ska prata med vanliga väljare… personligen tror jag inte s vågar debattera med sd-väljare, de kommer nog att ägna sig åt den vanliga smutskastningen utan möjlighet för någon sd-are att få ge svar.

 6. JJ skriver:

  Barnsligt, men samtidigt oroväckande då band som dessa har stort inflytande på mindre bildade ungdomars tänkande och världsbild.
  Vill dock uppmana alla sunt tänkande människor att hålla isär den seriösa legaliseringsdebatten och denna musikgrupps försök att framstå som rebeller genom att använda sådana argument. Tyvärr är det avarter som denna som saboterar mycket för oss sansade legaliseringsförespråkare.

 7. Möllis skriver:

  S kommer aldrig någonsin att få min röst, klart de har svikit mig, precis som alla andra. Klasskillnaderna som de säger sig vara emot och jobba för att få bort ökar under deras mandat perdioder.. Bara det får mig att totalt tappa förtroende om dem, och med tanke på att ledningen i deras ungdomsförbund består av personer med fetischer för att leka med bajs gör att jag inte på någotvis kan ta dem på allvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: