Insider om invandrarbrottslighet

Ett ovanligt avsnitt av Insider sändes förra året. Ovanligt av den anledningen att man granskade invandrarbrottsligheten relativt förutsättningslöst och objektivt. Rekommenderar alla att se programmet nedan:

Annonser

17 Responses to Insider om invandrarbrottslighet

 1. Christel skriver:

  Man kan inte låta bli att skratta när man ser det här.Det går som en röd tråd genom hela debatten att rasistiska svenskar är det bakomliggande skälet till att invandrare är mycket kraftigt överrepresenterade i brottsligheten.Man talar fullständigt verklighetsfrånvänt om att kvotera in svenskar i invandrarområden.Här finns inte tillstymmelse till kritik riktad mot de politiker som utan att tillfråga det svenska folket bäddat för de problem som massinvandringen skapat.Vanligt folk ser problemen som våra invandrarungdomar skapar i samhället nästan dagligen.De ser att offren för invandrarnas brottslighet nästan uteslutande
  utgörs av svenskar. Paneldeltagarna verkar handplockade av programledaren för att passa
  in i den politiska agenda som går som en röd tråd genom hela debatten.Rasistiska icke accepterande svenskar är orsaken till att invandrare begår brott.

 2. Kurtan skriver:

  Christel, instämmer tillfullo i din kommentar. Otroligt att de fortsätter att försöka manipulera och göra de etniska svenskarna till syndabockar. -bara de hade jobb så vore allt bra…. Vore intressant att veta hur många ”fattiga” buddister, hinduer, taoister, katoliker, kristna etc invandrare sitter i finkan och hur stor deras förhållande vad gäller kriminaliteten är till de ”elaka” etniska svenskarna….

  Vilka dumhuvuden som satt på denna panel. JESUS !!! Skamligt att de får basunera ut sin dynga…

  Endast Sd och vi som stöder Sd kan rensa upp i detta träsk av idioter… Vi måste bli fler så att detta vansinne stoppas…

  MVH

 3. Kurtan skriver:

  Ett litet tillägg till min förra kommentar. Västvärldens politiker, experter, journalisters strutspolitik slutar aldrig att nå nya höjder. Se gärna länken till youtube som på ett bedårande sätt slår huvudet på spiken med suverän humor….

  What do they have in common?

  Naturligtvis skall dessa kriminella straffas betydligt hårdare än vad de lama domarna/politikerna gör idag. Ett straff på 10 år istället för 50 timmar samhällstänst med rådgivning etc kommer att göra en temporär skillnad. Men detta angriper endast symptomen av sjukdomen ej orsaken. Vad hjälper t.ex en sådan åtgärd när politikerna medels massinvandringen med fyller på med nya kriminella år in och år ut…..

  MVH

 4. Peter skriver:

  Jerzy Sarnecki, använder statistiken som fan läser bibeln. Hade han och andra PKare skött sitt arbete och talat sanning, så hade jag aldrig behövt rösta på SD!

  Man kan ju följa resonemanget och förstå att ”fattiga” vill ha pengar men kan Aschberg m.f.l. trovärdigt förklara hur det kommer sig att det finns en överrepresentation på mellan 4 och 5 gånger, när det gäller våldsbrott som våldtäkt, övergrepp mot barn och mord/dråp?

  Är det så att man blir extra pervers, kåt och tappar all sin kontroll av att vara fattig och inte har ett arbete? Eller är det så att man inte förstår att man inte får våldta, mörda och dräpa, när man är fattig och inte har ett arbete?

  Ovanstående resonemang bygger på ”Exit Folkhemssverige” sid 113:

  ”År 1995 utgjorde de utländska medborgarna 6 procent av befolkningen, medan deras andel i brotsligheten var 2,5 gånger större. För våldsbrott som våldtäkt, övergrepp mot barn och mord/dråp samt för kategorin stöld var deras överrepresentation mellan 4 och 5″[1]

  [1] Martens, Peter L., Immigrants, Crime, and Criminal Justice in Sweden, University of Chicago, Chicago 1997, s 200.

  Jag uppmanar härmed alla PK-politiker och PK-journalister att inse allvaret och slänga ut de politiskt korrekta resonemangen; För ni lurar inte längre någon; Ni förvärar bara problemen och skapar spänningar i samhället.

  mvh
  Peter

 5. Anders skriver:

  Journalisterna, de etablerade partierna och övriga PK-iter kommer aldrig säga något negativt. Om det är något fel, så är det fel på de främlingsfientliga svenskarna som inte har vett att vara tacksamma för att de har skapat ett mångkulturellt lyckosamhälle. Jerzy Sarnecki, andra kriminologer, BRÅ, polisen och andra statliga myndigheter är deras verktyg som har i uppdrag att dölja sanningen så gott det går. De är inte intresserade av att redovisa sanningen. Visst känner de till sanningen men den är farlig – för dem. Deras trovärdighet, makt och försörjning kan hotas om sanningen redovisas svart på vitt.

 6. Ewa skriver:

  Man blir mörkrädd när man ser och hör detta det måste göras något men jag vet ej vad.

 7. Helt otroligt, var min första tanke när jag såg själva inslaget, att dem håller sig till sanningen och speciellt i ämnet invandrare. Men sen förstördes allt hopp om ett realistiskt tanke sätt skulle få äga rum i tv, där sanningen är det enda som förtäljs.

  När debatten drog igång, så försvann all sanning och logik, helt otroligt. Såg dem och lyssnade de ens på inslaget? Den första idioten i debatten som började snacka, var ju så slut i huvudet, va fan hade han tagit innan den där debatten, för så som han snacka kan man ju inte var i sina fulla sinnen.

  Klasskillnad? Inge jobb? Har dåligt ställt? Bor i förorten? – Vad är det här för skitsnack!?
  Ta de där äckliga asen t.ex. som slog ner de där två killarna på Östermalmstorg (va de va?), dem hade liksom finkläder och kavaj å så på sig, de såg inte direkt ut som några fattiga kyrkråttor. Men oavsett… När blev man rikare av att slå ner folk på gatan för skojs skull, samtidigt som man filmade det!?

  Sen när fick man det bättre ställt och kunde flytta ut från förorten, bara för att våldtog en stackars ensam tjej på väg hem från skolan!?

  Fattar inte de där idiotern i debatten, att med deras idiotiska argument och korkade påståenden, att de bara gör det änu värre. Den var halvvägs inne under filminlägget, men sen så sparkade de ut bolen under debatten till mittplan igen.

  Inge jobb… Vilket jävla skitsnack. En neger som jobbade på mitt jobb för ett tag sen, hoppade på flera stycken inne på jobbet å försökte slå ner dem, sen nu i sommras så slog han ner en på fikaplatsen på jobbet och då fans det som tur en massa vitenen som kunde se det och ledningen fick reda på det och han fick kicken. Han hade ett jobb och inte fan skätte han sig bättre för det, så skippa ert skitsnack. Jävla parasiter!

  Vad skulle ni som satt i debatten eller folk med lika idiotiska tänkade säga om eran svenska dotter på 13 år kommer hem och säger att hon precis har blivit våldtagen av två nergrer och tre turkar. Skulle nu då följa samma korkade argument å säga… Det är inte deras fel, det är vårt eget fel till att dem våldtog dig för att vi inte har sett till att dem har fått nåt jobb, så du får helt enkelt söka upp dem å be om ursäkt till dem. Dumma jävla idioter!
  FAN I HELVETE ALLTSÅ, VAD LESS MAN BLIR PÅ SÅNNA JÄVLA TRÖGFATTADE, HJÄRNA UTBYTT TILL PISS, IDIOTER!

  Det har inget med jobb, bostadsområde, klass eller nåt annat sånt. Det är helt enkelt en fråga om avsky och respektlöshet mot oss svenskar. Dem ser oss som skit helt enkelt, att vi inte är värda nåt. Dem säger till och med det själva. Det har vi alla hört och läst.
  Hon kärringen i klippet, sa ju det själv till och med, när dem fick reda på att en som de höll på att råna var muslim, så avbröt dem rånet, de vill bara råna svenskar.

 8. Fri Info skriver:

  Tja, det relativt förutsättningslösa och objektiva slutade efter filminslaget där det tydligt framgår att en förklaring till den allmänna PK attityden är att politiker, myndighetspersoner m.fl. är rädda att bli kallade för ”rasister”.

  Den avslutande ”debatten” handlar väl mest om ett uppenbart försök att återta den av filmen förlorade politiskt korrekta hållningen och för att objektiviteten inte skulle bli alltför påfallande. I stort sett förefaller denna s.k. ”debatt” egentligen vara en orgie i bortförklaringar. Med Jerzy Sarnecki som kallade skottlossningen mot en polisstation i Södertälje 2005 för ”pojkstreck”, Nalin Pekgul som flyttade ifrån Tensta p.g.a. den höga brottsligheten, en polisman som inte vill fixera blicken, en rabiat f.d. polisman som har svårt att hålla sig till ämnet samt en f.d.(?) invandrarbrottsling.

  I ”debatten” får sig även Sverigedemokraterna en känga (välförtjänt eller inte – jag tar inte ställning till detta här, inte minst då det inte har med ämnet att göra) för att de enligt uppgift har många brottslingar i sina led. Man kan fråga sig vad det har med invandringsbrottsligheten att göra? Och vart sakligheten försvann? Det kan i alla fall fastställas som säkert att Sverigedemokraterna med all sannolikhet inte har några svenskhatande, rånande, misshandlande, våldtagande, knarklangande, mördande osv. invandrarbrottslingar i sina led.

  Länken som Kurtan (3) bidrog med ”What do they have in common?” http://www.youtube.com/watch?v=Rd8cRvZZv44 (tål att upprepas) med anledning säger allt med anledning av orgien i bortförklaringar av nämnda personer.

  Eller som texten till YouTube videon lyder (översatt)
  ”Från programmet ”Half Hour, News Hour”. Ett försök i komma fram till vad personerna bakom försöket till terroristdådet i London 21 juli hade gemensamt. Hade de möjligen ätstörningar? 🙂

 9. Robert Boström skriver:

  Insider gör ett lustigt självmål då man i inslaget säger att det är tabu att prata om invandrares kriminalitet, och sen i den efterföljande debatten gör man precis samma sak själv. Debatten är för övrigt komisk med en rad floskler om hur rasistiska svenskar är. Sen försöker man attackera SD utan att vi kan försvara oss.

  Men men…vad kan man ska man förvänta sig från Insider egentligen?

 10. Kollade på klippet från youtube, Half Hour, News Hour. haha Höll på att garva ihjäl mig. haha Är det där verkligen ett riktigt nyhetsprogram, de kan det väll aldrig va, måste va nåt SNL grejs. haha Vad det än var, så var det enormt roligt. Tack för klippet!

 11. Kvalle i Mossatresk skriver:

  Apropå ämnet har den politiske kameleonten Reinfeldt mött den konservative franske presidenten Sarkozy. Det framgick att de inte var samstämmiga.

  I frågan om Turkiets plats i EU sade Sarkozy klart nej med motiveringen att en asiatisk nation inte hade någon plats i en europeisk union. Reinfeldt tryckte på, som han såg det, ”faran i att stänga dörren för ett land som vill in.” Han skulle säkert vara lika fast i övertygelsen att de nordafrikanska länderna småningom skulle med på båten. Sverige är det land i Europa som mest energiskt talar för Turkiets inlemmande i unionen. Med Sverige avses den maktägande eliten, inte folket.

  Även när det gäller invandringen till Europa var de båda oense. Reinfeldt starkt för, Sarkozy i mycket mot.

  Reinfeldt kunde själv konstatera att ”Sverige går i otakt med en stor del av Europa när det gäller invandring och synen på Turkiet.” Sverige vill i princip ha alla gränser öppna, vilket få andra vill. Övriga länders politiker känner kravet att lyssna på sina medborgare och värna sina nationers bästa, Sveriges regering och riksdagens ledamöter, vilka numera likt journalistkåren är föga representativa för medborgarna, tycks kunna strunta helt i landets bästa och folkets vilja.

  Vi har nu emellertid Reinfeldts ord på att regeringen för en extrem politik vad gäller migration, Turkiet, och bl. a. övergångsregler för nya nationer i EU. Jämfört med större delen av Europa. Sd ligger däremot mera i linje med den europeiska inställningen. Minns att Tony Blair hotade att använda flottan och militären för att komma tillrätta med den illegala invandringen. Och Blair var en politisk gigant i jämförelse med vår egen ”pastor Jansson”. Sd bör trycka på att partiet representerar den Europeiska linjen i de här frågorna medan riksdagsledamöterna och regeringen intagit en extrem position. Uppgiften är att göra Sverige normalt utifrån ett europeiskt perspektiv.

 12. Håkan Liljeberg skriver:

  Man tror inte sina ögon-vänstern inklusive Robert Aschberg och Jan Josefsson börjar ge oss medhåll. Är det världen som börjar normaliseras eller är vi nära Ragnarök?

 13. Mike Boss skriver:

  Jag som andra gapade av förvåning under inslaget.
  Men jag tänkte samtidigt, ”hmm Ashberg är ju multikultinisse. Vad är haken?”

  När debatten drog igång kom det som Ni vet fram. Det är vårt eget fel. Vi Svenskar och Sverige
  har inget system för att integrera invandrare.

  Vilket skämt, men även OM det vore på detta sättet så är politikerna helt idiotförklarade.
  Styr man ett land eller företag och har grova problem med sysselsättning inte
  fan fortsätter jag och ta in eller anställa folk INNAN jag löst problemen.

  Sverige HAR problem och SKALLl införa totalstopp av invandring tills politikerna
  hittat ramar och regelverk som fungerar i integrationsfrågan. De befinltliga problemen
  skall även de vara lösta.
  Inte föränns då kan man börja ta in folk i vettig mängd.

  Det ända jag kan göra tills dess är att ge SD min röst.

 14. Kvalle i Mossatresk skriver:

  Sveriges extrema invandringspolitik, som Reinfeldt bekräftat efter mötet med Sarkozy, har idag belysts av SVT. Sverige är tillsammans med Grekland och Spanien de länder som ökat sin invandring allra mest. De två förstnämnda länderna utsätts för den afrikanska invasionen över Medelhavet, Sverige har överlämnat till invandrarna själva att komma hit och stanna här. Inte ens de med utvisningsbeslut blir förpassade till hemlandet.

  Migrationsminister Billström svarar när han blir konfronterad med massinvandringen och det begynnande kaoset i mottagandet:- Den här regeringens generösa flyktingpolitik står fast! Europas övriga länder måste ta ett större ansvar.

  Nu tänker de inte ta det ansvaret. Frankrike inleder en rensning i den illegala bosättningen. Kvar står Sverige som den ståndaktige tennsoldaten medan allt flera tar den lätta vägen in i EU – den genom Sveriges vidöppna portar. Varför skall just vårt land styras av dårar?

 15. z999 skriver:

  Håller med Mike Boss.

 16. BlaogdeSvensson skriver:

  Rättelse: Det här programmet sändes den 24 februari 2005, alltså inte i fjol.

  Dessutom anmäldes det som förtal och hets mot folkgrupp av Fatima Doubakil från Mänskliga rättighetsrörelsen, Afrosvenskarna i Göteborg och Centrum mot rasism (CMR). Vad det blev av anmälan vet jag dock inte.

  http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=26892&a=342365
  http://okenvandring.blogspot.com/2007/08/tintin-och-rasistspket.html

  Det bör kanske påpekas att Fatima Doubakil nyligen gjorde detta uttalande:

  ”- Det finns ingen plats för Tintin i ett demokratiskt samhälle, säger Fatima Doubakil, från Afrosvenskarnas riksförbunds styrelse.”

  http://www.expressen.se/nyheter/1.807453/nytt-krav-stoppa-tintin

  Sverigedemokraterna behövs nu mer än aldrig. Se gärna mitt Youtube-konto för olika sd-klipp.

  http://www.youtube.com/BlaogdeSvensson

 17. Mang skriver:

  ”Vilket skämt, men även OM det vore på detta sättet så är politikerna helt idiotförklarade.
  Styr man ett land eller företag och har grova problem med sysselsättning inte
  fan fortsätter jag och ta in eller anställa folk INNAN jag löst problemen.” -Snygg liknelse Mike Boss./Mang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: