Riktigt osmaklig populism

Våldets ideologi vet när man bör vara “empatisk” för att nå framgång.Jag läste rörande rättegången mot de så kallade stureplansprofilerna att några vänsterpartister just nu står utanför Svea Hovrätt och viftar med sina röda fanor.

V har tydligen ett enkelt recept för framgång: Först är man i allra högsta grad delaktig i rasera ett samhälle totalt, sen tar man billiga poäng genom att lismande sympatisera med offren för detta samhälle.

Fy faaan! Maken till äcklig populism har väl aldrig skådats! Jag blir allvarligt talat illamående. SKAM ÖVER ER!

Annonser

25 Responses to Riktigt osmaklig populism

 1. z999 skriver:

  Ja, det var synnerligen vidrigt. Generellt så ses inte våldtäkter som något grövre brott bland vänsterpartister, inte bland de som uttalar sig offentligt om det och de som jag har diskuterat med.

 2. Nej, och det kan nog bero på att förövaren oproportionerligt ofta tillhör deras egenhändigt importerade röstboskap.

 3. z999 skriver:

  DFS:
  ”Nej, och det kan nog bero på att förövaren oproportionerligt ofta tillhör deras egenhändigt importerade röstboskap.”

  Mitt i prick.

 4. Erik Hellsborn skriver:

  Klart Vpk var på plats. Nu var det ju elaka överklassare som stod inför rätta, inte stackars missförstådda nysvenskar.

 5. Problemet är ju att snorungarna på stureplans attityder naturligtvis inte står opåverkade av sådana saker som till exempel flumskolan, kärnfamiljens avskaffande, invandringens influenser på samhällets värdegrund, föraktet mot traditioner och normer osv, osv. Allt detta står V för, utan att reflektera över konsekvenserna.

 6. Håkan Liljeberg skriver:

  Ja, hade de anklagade haft invandrarbakgrund så hade de inte ens stått där en sekund. Men att stå där nu passar väl BRÅ och vänstern, med sådana uttalanden som: ”De flesta våldtäkter begås av svenskar”. Med det menar man 12% infödda svenskar och 40% svenskar med utländsk bakgrund. Tillsammans kallas de för ”svenskar”-klart vilseldande..

 7. Tore skriver:

  Tänk om bara kvinnan kunde ”ge fan” i att gå på sådana ställen! Vad lugnt och fridfullt
  det skulle kunna bli…

 8. Tore: För min del ska kvinnan kunna gå vart fan hon vill, naken om hon så önskar, utan att det påverkar synen på hennes status som offer.

 9. z999 skriver:

  Pleeeease! Kan någon säga åt de som nu ska ”stödja” munkarnas demokratikamp i Burma att dom gör helt fel? ”The yellow robe”, Buddhas kännetecken, är gul/orange och inte röd. Aftonbladets sida går idag i rött för att stöda(?) munkarna i Burma och har ett reportage om några insiktslösa människor som har bakat munkar som…eh, stöd för munkarna. Undrar om dom tänker följa upp med att göra n-g-rbollar för att stöda folk i Afrika som har det svårt? Jag vet att de hysteriskt självgoda antirasisterna i landet har ett enormt behov av att briljera med sin godhet och fina människorsyn, men gör det rätt i så fall.

 10. z999 skriver:

  Jag hade fel, färgen syftar väl på flaggan antar jag.

 11. Valiant skriver:

  Du kanske skulle lägga till anledningen till ”populismen” i inlägget, dvs att de inte anser att det är ett grövre brott.

 12. Tore skriver:

  DfS, men det vet du ju att detta inte fungerar. Tänk om vi alla skulle kunna gå som
  vi skapats? Fast vi kanske är på väg ditåt, och kunna odla vete på Kebnekajse…;)

 13. Tore skriver:

  z999, munkarnas röda skynke härstammar från de i Tibet. Den röda färgen är billigaste där. Dagens DN har en förklaring till de olika färgdräkterna…

  Den ”saffransgula” i den södra delen av buddismens område, var också den billigaste färgen där. Det förekommer dessutom andra färger såsom vit (Sri Lanka), eller gul, grå eller svart (östra Asien)…

  Håll till godo ;)…

 14. z999 skriver:

  Tore, jag vet. Men det ligger en djupare poäng i det där att det ska vara en billig eller i alla fall anspråkslös färg, det har med filosofin i religionen att göra. Men det gör nog inget i vilket fall som helst, dom är inte lika lättkränkta som den där lilla gruppen på 1,2 miljarder muslimer ifall någon förringar deras religion på något sätt.

 15. Emil skriver:

  Jag är ingen expert på området men det finns ju olika sorters buddhism här i världen så färgerna kanske inte har så mycket med buddhism att göra utan snarare varifrån i världen man kommer.
  Här i Thailand så använder manliga munkar orange och de kvinnliga bär vitt.

  Hur som helst är det förjävligt hur läget är i Burma/myanmar, tror dock inte att det hjälper om aftonbladet säger till oss svenskar att bära rött…

 16. Lars Flemström skriver:

  Själv blev jag helt oprovocerat påhoppad av en person, som visar ”solidaritet” med Burma genom att importera s k ensamkommande flyktingbarn från Burma till Sverige. Nyligen har slavhandel med vietnamesiska barn avslöjats i Sverige. Det är f d flyktingar från Vietnam, som åker hem och köper barn av fattiga föräldrar, som luras tro att ett lyxliv väntar barnen i Sverige.
  Samma person skrev att burmesiska flyktingar i Thailand inte är officillt erkända som flyktingar av de thailändska myndigheterna, och att de därför måste få komma till Sverige! Från flyktinglägren i Thailand rapporteras ett helt annat besked: Flyktingarna vill åka hem och störta militärjuntan!

  Detta ställer frågan om vad som är verklig solidaritet. Nyckeln till Burmas framtid tycks ligga i de kinesiska ledarnas händer. Vad vi kan göra från svensk sida, är i första hand diplomatiska påtryckningar på Kina. Vi kan också demonstrera och vädja till kinesiska ambassaden i Stockholm. Vi kan ju alltid hota med köpbojkott mot kinesiska varor.

  Observra: Burma är inte ockuperat (som Tibet) av Kina, men utnyttjat. Juntan i Burma håller folket i fattigdom och slår ner protester i Kinas intresse. Kina måste få klart för sig att detta skadar Kinas exportindustri, om bl a vi svenskar tvekar att köpa kinesiska varor.

  I stället för en dyr invandring av burmeser till Sverige, kan vi bidra ekonomiskt till flyktingarna i Thailand och demokratirörelsen inne i Burma. Det råder f ö en hög aktivitet bland flyktingarna i Thailand. Och det är klart mer nervöst för juntan att ha denna aktivitet alldeles i närheten, än att flyktingarna sitter på förläggningar i Sverige och passiviseras.

 17. Lars Flemström skriver:

  Runtom i världen anordnas demonstrationer mot militärjuntan i Burma. Den asiatiska handelsorganisationen Asean, har gjort uttalanden mot ett medlemsland (Burma), vilket är mycket ovanligt, ärkebiskop Desmond Tutu från Sydafrika på besök i Sverige uppmanar till bojkott mot OS i Peking, om inte Kina slutar stödja juntan. Att demokratikampen i Burma har gått in i ett avgörande skede, har vi inte fått läsa mycket om i svenska tidningar, som varit fullt upptagna med att propagera för ökad invandring och stöd åt s k gömda flyktingar.

  De s k antirasisterna vill tydligen att juntan ska sitta kvar, medan oppositionen går i exil i Sverige, så att det lugnar ner sig i Burma. Fy fan, vilka diktaturkramare dessa s k antirasister är!

 18. Tore skriver:

  Den där ärkebiskopen i Syd-Afrika, som Sverige sponsrat sedan apartheid tiden, Desmond Tutu, som vill att vi skall bojkotta Kinas OS, borde även påpekat, att kineserna skall lämna Tibet, vilket de okuperat sedan 50-talet. Det där skulle kunna
  sätta fart på demokratin i Kina kunde man hoppas…

  Kina erhåller stora naturtillgångar från Burma. Tyvärr tror jag inte att kineserna släpper detta. Burma har samma ideologi som Kina när det gäller ”mänskliga rättigheter. Militären stöds av Kina obevekligt. Även om världsamfundet kacklar, kommer icke Kina böja sig, det visar historien. Våra företag här i Sverige ”älskar sitt Kina” och därav pengarna de erhåller. Att sluta med att köpa deras varor, kommer ändå 50 % av Sveriges befolkning att strunta i, med dagens riksdagsmän i beslut. Och EU gör inte ett jäkla skit…

  Därför arbeta för ett utträde ur EU. Då har vi en möjlighet efter 2010 att ändra på vissa galna beslut…

 19. johan frick skriver:

  Så genom att bevara äktenskapet och gapa om mannens oinskränkte makt över kvinnan löser vi våldtäktsfenomenet? Ni är dårar hela bunten. ”Respekt för traditioner och svenska seder”, usch och fy.

 20. Robert Boström skriver:

  johan frick,

  Fem spänn på att vänstern inte stått och demonstrerat ifall förövarna inte var brats…

 21. johan frick skriver:

  Robert: Fem spänn på att det här inlägget inte kommit till om det inte vore (v) som demonstrerat…

 22. Fem spänn på att det är osmakligt att göra partipolitik av ett brott begånget på grund av ett sjukt samhälle som man själv har skapat.

 23. johan frick skriver:

  Fem spänn på att det dock är sanningens ord… partipolitik är gammalt och förlegat

 24. z999 skriver:

  Johan Frick, 5 spänn på att du inte känner till vad som finns på följande länk-
  Upp med skygglapparna vänsterpöbeln

 25. z999 skriver:

  Johan Frick:
  ”Fem spänn på att det dock är sanningens ord… partipolitik är gammalt och förlegat”

  Jag har hört det där tidigare från en annan desperat samhällskorrekt människa som hade svårt att ta ställning eftersom det samhällskorrekta kan vara så motsägelsefullt ibland. Ungefär som barn med föräldrar som ger tvetydiga direktiv (inte ovanligt bland missbrukande föräldrar).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: