Dagen då svensk media fick hjälp av Al-Qaida att hylla oförskämda muslimska kravmaskiner

När solen ger upp tar natten överIgår slog svensk media på stora trumman. ”- Fatwarådet fördömer dödshoten!” basunerades ut med feta triumferande titelbokstäver. Äntligen stod det klart att de riktiga muslimerna, de som inte är extremister, inte alls stod bakom Al-Qaidas hållning i frågan. Fy på alla dumma sverigedemokrater, yttrandefrihetsfanatiker och hemska danskar, där ser ni att det bara är ett fåtal muslimer som är elaka.

SvD, DN, Expressen, Aftonbladet och många, många fler, lade ut betet snyggt och skickligt som sig bör. Och ärligt talat så svaldes det nog av en och annan intellektuellt eftersatt person, och det råder tyvärr inte brist på sådana i detta stackars misshandlade land.

Man måste fråga sig om det är farbröderna och tanterna i svensk media som medvetet försöker lura oss eller om det är media själva som blir lurade. Om det är de som är så inihelvete lättköpta och naiva att de går på ett så enkelt och taffligt trick som gårdagens ”avståndstagande”.

Är det verkligen så fruktansvärt intressant och beundransvärt att Europeiska fatwarådet inte ställer sig bakom mordhot? Trodde ni att de skulle göra det?

Fatta att detta INTE handlar om huruvida det är rätt att mordhota folk eller inte!

Hela Muhamedhistorien, alltifrån från våra kära sydliga grannars prov på stake, till vår egen statsministers prov på ynkedom, handlar om något helt annat. Den handlar om till vilken grad man i egenskap av gäst i en främmande kultur har rätt att jämt och ständigt ställa krav på att värdlandet och värdkulturen ska anpassa sig efter ens egna önskemål. Den debatten var ytterst livlig, givande och nyttig innan de juvenila journalisterna på Svensk monopolmedia AB igår slaktade den som ett lamm genom att ljuga ihop en story om ett fördömande som aldrig fanns.

Såhär är det nämligen: Europeiska fatwarådet har skickat ut en lång lista (se nedan) med krav på att myndigheter och lagstiftande församlingar ska anpassa sig till islam. Långt ner på denna lista tar man, mycket försiktigt och uppenbart av taktiska skäl, avstånd från våld som metod. Och det är denna lite mindre fanatiska punkt på en alltigenom fanatisk och oacceptabel lista som vår skamlösa journalistkår blåser upp till ett bevis på hur fredliga och fina våra muslimska vänner är. Hur faaan kan man missa att det handlar om ännu en kravlista från de svinaktigt oförskämda religiösa fanatikernas sida? SKAM! SKAM! SKAM!

Det förvånar såklart ingen att Aftonbladets och Expressens syn på kampen om yttrandefriheten kontra kampen om lösnummerförsäljning präglas av en favoriserande inställning till det sistnämnda, men såhär i efterhand, med facit i hand, är jag mycket besviken på mer ansedda alster som Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter. Var ni tvungna att döda debatten om yttrandefriheten genom att låta en ynklig död terrorists påstådda hot överskugga det faktum att mäktiga muslimska sammanslutningar, ambassadörer och regeringar formligen våldtar själva essensen av det ni står för? Vems sida står ni på? Vems ärenden springer ni? Vem är det som ni är så rädda för så ni säljer den sista gnutta heder ni har kvar?

Det hela är en stor gåta, men en sak är (tyvärr) säker. Ni kommer att ångra er en dag, precis som så många andra människor genom historien ångrat att de slickat fascisters stövlar. Det är sorgligt att se er brist på värdighet.

För övrigt:

Alla människor som kommer inom Europas gränser, oavsett om de är turister, flyktingar eller affärsmän borde få skriva under ett juridiskt bindande kontrakt, typ såhär:

Jag X X är införstådd med att man i Europa har full rätt att göra narr av vem man vill. Man får säga att någons mamma luktar illa, man får skriva att Buddister är korkade apor och man får rita hundar med människohuvud och kalla dem Mohammed. Man får säga, skriva eller rita i stort sett vad som helst så länge detta inte innebär en uppmaning till brott.

Jag förbinder mig härmed att acceptera detta fullt ut och kommer varken i ord eller i gärning att attackera denna grundläggande demokratiska ordning.

På heder och samvete
X X

En enkel biljett hem på egen bekostnad blir minsta påföljden för brott mot kontraktet.


Här är Europeiska fatwarådets hutlösa lista på hur de vill diktera våra liv.

1. Vi fördömer karikatyren och anser att den är en kränkning av muslimers religion, men även en kränkning av alla människors religioner.

2. Vi slår fast om vår övertygelse om den fria pressen och strävar efter att öka yttrandefriheten. Men att kränka att andra människors helgedomar ingår inte i yttrandefrihet utan är ett brott mot de mänskliga rättigheterna.

3. Vi anser att karikatyren strider mot vår strävan mot en positiv integrering mellan olika europeiska samhällen där islam ingår.

4. Vi anser att karikatyren strider mot vårt arbete att tillsammans med andra religiösa grupper skapa en dialog mellan olika religioner.

5. Vi ber europiska myndigheter att skydda muslimer och alla andra troende och mot kränkningar.

6. Vi ber religiösa- och människorättsorganisationer att motverka kränkningar av religioner och helgedomar.

7. Vi tar avstånd från alla våldshandlingar inklusive mord och våld eftersom det liksom kränkningar av andra grupper strider mot islams lära.

8. Vi ber europeiska lagstiftande organ att stifta lagar som kriminaliserar kränkningar av alla religioner och helgedomar.

9. Vi ber alla muslimer i Europa att var förståndiga och försvara sina helgedomar med hjälp av rådande demokratiska lagar och ta avstånd från allt som har med våld och kriminella handlingar att göra.

10. Vi står fast vid vårt mål att hjälpa europeiska muslimer att bidra till välstånd i sina länder och att den galna karikatyren inte ska stoppa denna viktiga process.

Tack till Fröken Sverige för inspiration och tips.

Annonser

13 Responses to Dagen då svensk media fick hjälp av Al-Qaida att hylla oförskämda muslimska kravmaskiner

 1. z999 skriver:

  Ett suveränt inlägg av Den Förbannade Sverigedemokraten.

 2. Frasse skriver:

  ”7. Vi tar avstånd från alla våldshandlingar inklusive mord och våld eftersom det liksom kränkningar av andra grupper strider mot islams lära.”

  Mot islams lära???

  Alla som läst koranen vet att detta inte är sant. Snarare är detta motsattsen till sant (d.v.s. en lögn) då det i koranen uppmanar till diverse våldsinkluderande handlingar framför allt mot ickemuslimer.

 3. Frasse:

  Å andra sidan står det också att man bör ljuga för ickemuslimer om det tjänar ens syften… 😉

 4. Frasse skriver:

  DFS:

  Haha… förvisso, men det säger knappast emot mitt argument. Det är ju fortfarande en lögn även fast islamisterna handlar enligt god islamsk sed då de ljuger om sin religions budskap! 😉

 5. Fröken Sverige skriver:

  Strålande!! Strålande!! Strålande, Den förbannade!!

  Ja, det är grav och gnäll-lista från dem. Precis vad jag misstänkte. Man behöver ju inte vara översmart för att fatta vart detta skulle landa. Speciellt efter Dhimmifelds HEMLIGA mysmöte med ambassadörerna för i stort sett världens vidrigaste länder.

  Kriget har börjat på allvar. Är ni redo, grabbar? Jag är…

  /FS

 6. Tore skriver:

  Att den troende muslimen ljuger, då det gynnar hans och ”koranens” syfte, det vet vi, som noggrant studerat deras livsform…

  Ett annat problem är att vi har 400.000 muslimer i Sverige. Vem av dessa är de ”snälla”, och vem av dessa är terroristerna. Jag brukar säga, att de som är de tystaste, är också de som är de farligaste…

  Sedan vill jag påminna om, vem som bär skulden till denna okontrollerade invandringen!. Frankrikes utrikesminister varnade i söndags för ”att vi skall förbereda
  oss för krig”. Hur många av dessa 400.000 ”musar” kommer att ställa sig på ”den
  motsatta” sidan”. Nog borde alla ”dessa” ställas inför krigsrätt, om ”spådomen” faller in…

  Darren ni som skövlar ”Svea Rike”…Jag har varit redo länge!…

 7. Marthin skriver:

  (Tankar direkt efter)
  Har just tittat på http://www.obsessionthemovie.com , och ett starkt argument bland många som framförs i den filmen handlar om att vår frihet och våra lagar användes emot oss; i samma anda som terroristerna övar inför attack i det geografiska territoriet som skall drabbas utav den. Radikalerna vet exakt hur de skall göra, och gör det. Med stor målmedvetenhet därtill.

  I länder där någon form av åtstramning vidtagits mot ”utomeuropeisk invandring”; Där finner man radikaler i yrkesgrupper som utan problem har fortsatt få inresa. Läkare är antagligen vanligast.

  Som ideologi har världen sett den förverkligad tidigare; Hitler. Historien upprepar sig. Det är nästan exakt samma visa åter igen, bara att denna gång är det med en religiös prägel vilket gör det hela till det värsta världen kommer att få uthärda. Man gör det för Allah, inte för Fürhern. Det gror globalt, och inte bara i en nation.

  Radikal Islam är ren grymhet. Det tillåter att mörda alla som protesterar, även om det så är muslimer. För den med lampan tänd, kom nu en aha-upplevelse; ”Så det är därför det kommer så få fördömanden!” För de som lampan exploderade för, kom nu den skrämmande tanken; ”Om de nu är rädda för det, men lever här, betyder det att detta pyr i skymundan mitt i bland oss?” Storbritannien har redan fått känna av det; de radikaler som utförde terrordåden i London var födda på ön. Boven? Min gissning är det som predikats i moskéerna. Infiltrering av dessa har påvisat det. Mycket tänkvärt då ”vissa grupperingar” viftar med checkboken när det skall upprättas en moské på svensk mark.

  Vad världen nu upplever, det är toppen av ett isberg. I Hitlerjugend anda, men med religiös prägel, fostras nu generation efter generation i radikal islam. Världen såg Hitler förvandla Tyskland, men ansåg inte att det var deras problem. Sedan brakade helvetet lös…

  ”Jihad” runt om i världen är _inte_ fristående konflikter.

  I övrigt:
  Av de svenska bloggar som kritiserar islamiseringen, är det få(ingen?) som har lagt en bloggpost innehållande en recension och tankar kring flimen ”Obsession – Radical Islam´s war against the west”. Den måste uppmärksammas och spridas mer!

 8. Fri Info skriver:

  http://www.obsessionthemovie.com
  http://www.obsessionthemovie.com/trailer-12min.php (12 minuters trailer)
  http://www.obsessionthemovie.com/clips-hitler.php (Hitler & The Mufti)

  Fy fan! Scary!!!

  En ny version av Hitler, Waffen SS och t.o.m. Hitlerjugend fast värre. Då var det några miljoner tyskar, idag är det 1,5 miljarder muslimer över hela världen. Då sa folk, ”nejdå det kommer aldrig att hända” och Neville Chamberlain sa ”Pease in our time”. Det är vad många säger idag också.
  Historien upprepar sig och det enda vi verkar ha lärt oss av historien är att vi inte har lärt oss något av historien.

  Man målar upp några tusen nazister som det värsta hotet och säger ”vi ska aldrig glömma” samtidigt som man just glömmer och inte ser hotet som idag kommer från dom ”nya nazisterna” som inte är ”arier”.

  Jag skulle 1000 gånger hellre omge mig med de västa och mest radikala nazister än detta där hat bara är förnamnet.

 9. Richard Jomshof skriver:

  Till Marthin och Fri Info: Jag har beställt ett stort antal exemplar av filmen ni nämner, alltså Obsession the movie. Dessa kommer inom kort att säljas via SD-Kuriren.

 10. Ted Ekeroth skriver:

  Bra Richard =) Det finns mycket info att läsa och lära om islam och dess samröre och samtycke med nazisterna. Dessvärre är kunskapen om denna farliga ideologi totalt ignorerad av politiker och media i stort.

 11. Spinkige spinnrockaren skriver:

  Marie Wickberg skriver om detta:

  http://wickberg.blogspot.com/2008/03/morgonstund-med-dlig-smak-i-mun.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: