Religion of peace?

We are calling for the assassination of cartoonist Lars Vilks who dared insult our Prophet, peace be upon him, and we announce a reward during this generous month of Ramadan of US$100,000 for the one who kills this criminal
– Abu Omar al-Baghdadi

Om Reinfeld hade haft lite ryggrad hade han publicerat teckningarna på http://www.regeringen.se och meddelat att Sverige inte kuvas av islamister. Men det kan vi bara drömma om…

Annonser

15 Responses to Religion of peace?

 1. Valiant skriver:

  Kanske inte fungerar om man ska sänka budgeten för försvaret samtidigt 🙂

 2. Steen skriver:

  Förlåt, men ingen muslimske länder kan hota Sverige ekonomisk:

  Handelsboykot ? Hvad er det egentlig Hassan Moussa vil skræmme Sverige med ? På listen over Sveriges 30 største importpartnere, er der kun ét muslimsk land (!) , Tyrkiet med en andel på 0.6 % på en 24. plads. På top 30 over exportpartnere, er Tyrkiet størst på 20 pladsen, med 0.9 andel af Sveriges udenrigshandel. Saudi Arabien er nr. 29 med 0.6 %.

  http://snaphanen.dk/2007/09/page/2/

 3. T.L. skriver:

  Är det sant!? Att dem har utgett en lösensumma för den som likviderar Lars Vilks!?

 4. fvhbnk skriver:

  Varför ska vår regering börja med sådana barnsliga provokationer för? Töntigt. SÄPO bedömmer vilken substans hoten har och ger skydd i enlighet med hotbilden. Det är det enda rimliga. Du verkar mest vara intresserad av att det ska hetsas och att det är en svensk regering som ska göra det. Det är ett orimligt krav att en svensk regering ska publicera bilder som många svenska medborgare upplever som kränkande. Muhammed porträtteras som hund! Är det vad en svensk regering ska stå för? Nej! Vår regering ska stå upp för vår tryckfrihet som skyddas i grundlagen. Det har den gjort. Sedan tycker jag gott att Reinfeldt kan säga att de där bilderna är skit och töntiga provokationer. Du Ted är en hetsare som inte har Sveriges bästa för ögonen!

 5. Gabbi skriver:

  På nyheterna sa dem att en lösensumma på 100 000kr utges för den som dödar Viiks och 150 000 om han avrättas som ett lamm.
  Reinfeldt ville inte kommenterat hoten.

 6. z999 skriver:

  Gabbi, 100.000 dollar, inte kronor.

 7. Gabbi skriver:

  Ja, dollar ska det ju va´, vad dum jag är!

 8. Ted, sedan när blev det regeringens uppgift att publicera information som faller utanför regeringsarbetets ramar? Statsministern har redan haft ett möte med ambassadörer där han klargjort regeringens syn på saken. Dessutom, vad är ”islamister” för något? Den som bekänner sig till Islam kallas för muslim. Läs gärna på om definitioner innan du använder dem.

 9. Jag får backa ögonaböj. Detta visade min okunskap i definitioner.

 10. Erik Hellsborn skriver:

  Bra ide om publicering på regeringens hemsida. SD borde skicka ut ett PM om det.

 11. z999 skriver:

  Gabbi:
  ”Ja, dollar ska det ju va´, vad dum jag är!”

  Inte dum, hemmablind 🙂

  Vincent Vensan Vukovic:
  ”Jag får backa ögonaböj. Detta visade min okunskap i definitioner.”

  Vad?

  ”Dessutom, vad är “islamister” för något? Den som bekänner sig till Islam kallas för muslim.”

  Islamister är ett önsketänkande från vissa icke-muslimer att det ska finna någon gren inom islam som anser att terrorism mot icke-muslimer är ok, till skillnad från övriga muslimer. De personer runtom i världen som anser att terrorism är ok kallar sig inte själva islamister. Hela uppdelningen kommer från gammalt tänkande från kolonialtiden när den vite mannen ansåg sig ”superior” som kunde tala om för den svarte mannen vad han tänker och dessutom förklara hela hans beteende. På den tiden kallades de våldsamma icke-vita för blodtörstiga vildar och intresset för att ta reda på vad de egentligen ville var lika lågt då som idag. I verkligheten är det en enorm gråzon med människor varav vissa har uttalat att de anser att terrorism mot den västerländska världen är befogat eftersom hela den muslismska världen hotas av de västerländska idealen.

 12. Ted Ekeroth skriver:

  Jag anser visst att regeringen både kan och bör göra tydliga markeringar mot totaliära idéer och rörelser. Det handlar om att visa att vi struntar blankt i deras hot och försök att kväva vår frihet och vad skulle vara tydligare än mitt förslag?

  När de bränner dockor på Reinfeld (hur får man tag på en sådan docka?), bränner svenska flaggan, när muslimer i Sverige hotar Sverige och svenskar, när hot och dödshot uttalas av både svenska muslimer (se här, här, här, här) och muslimer i Irak, ja då anser jag det vara på plats med en hård och kraftig markering från regeringens håll.

 13. Lars Flemström skriver:

  ”Och jag är så trött på de Muslimer som anpassar Islam efter Kuffars ramar.” Så står det på en av de hatiska bloggarna. Jaså, det finns sådana muslimer också?

  Tydligen finns en debatt även bland muslimer om islam är en hatisk eller fredlig religion. Varför ska vi icke-muslimer kvälja sida i den debatten, och tro oss veta det som inte ens muslimerna själv är överens om, vad som är den rätta uttolkningen av islam?

  Jodå, det finns gott om pk-svenskar, som tydligen tycker att det är okej att predika hat och våld mot den infödda befolkningen i de europeiska länderna, om det är rätt tolkning av Koranen! Infödda landsförrädare, det är vad de är! – Men varför ska vi låtsas vara islamologer? Väntar vi på en uppenbarelse, där Allah själv stiger ner och uppmanar oss att döda kristna, för att sedan gå ut och säga att vi har det definitiva beviset för att islam är en ond religion?

  Andra EU-länder utvisar imamer som predikar hat och våld mot den infödda befolkningen – och gör det med stöd av art 17 i Europakonventionen om mänskliga rättigheter. I Sverige har vi en rätt så märklig polarisering av debatten. Antingen har man rätt att göra vad som helst i religionens namn eller också ska religionen islam i alla dess former bekämpas. Och så denna märkliga millimeterrättvisa: Ska imamer utvisas, så ska lika många katolska präster utvisas!

  En rimlig ståndpunkt för mig, är att muslimer får utöva sin religion i vårt land, men på våra villkor (d v s på Europakonventionens villkor – vi behöver inte ge muslimerna vidsträcktare rättigheter än konventionen). Sverige ska vara ett kristet land. Det betyder inte att alla måste vara troende kristna, eller att främmande religioner ska förbjudas.

  Muhammed-krisen visar nödvändigheten av att invandrare assimileras, och avstår från att ta sig särrättigheter. Främmande trosutövare får åka ”snålskjuts” på den religionsfrihet, som kristna åtnjuter, och ska alltså inte ha särrättigheter därutöver. Vill muslimerna ha en lag mot hädelse får de avstå från hot, och kräva det tillsammans med kristna som är av samma mening. Själv är jag trött på de allt värre hädelserna mot allt heligt i den kristna religionen.

  Jag skulle inte häda en annan religions profet, om jag inte tvingas till det i försvaret av varje folks rätt att bestämma i sitt eget land. När man hotar med våld, och begär hjälp från främmande länders regeringar, uppmanar till bojkott av svenska företag o s v, blir resultatet att vi ”kuffar” sluter oss samman och försvarar vår frihet, bl a genom att göra det som de vill förbjuda – samtidigt som Sveriges muslimer splittras ännu mer. De muslimer, som verkligen är flyktingar, kommer att stödja oss.

  Vi har idag en mycket stor muslimsk befolkning, som bara till ringa grad är assimilerad. Vi måste sätta stopp för den fortsatta massinvandringen av muslimer, och få igång assimileringsprocessen bland dem som redan finns här. De muslimer, som seriöst menar att man kan vara både muslim och svensk, får visa det genom att assimilera sig kulturellt och politiskt, samt avstå från all fientlighet mot Sverige och den infödda befolkningen.

  Det säger sig självt att assimileringen går åt fel håll, om kontaktytorna med det svenska samhället minskar genom fortsatt massinvandring av muslimer. Och ännu värre blir det om den muslimska befolkningen i Sverige topprids av identitetslösa illegala invandrare, som uppammar hat och våld. Den illegala invandringen är ett ännu värre hot mot Sveriges frihet än massinvandringen i sig. Vårt politiska arbete måste fokusera på detta, som ligger under politikens domvärjo.

 14. Tore skriver:

  ”Vi måste vara redo för det värsta”.
  Frankrikes utrikesminister Bernard Kouchner sade på söndagen att världen bör för-
  bereda sig för möjligheten att krisen kring Irans kärntekniska program kan sluta med
  ett krig. Iran med kärnvapen vore ”en verklig fara för hela världen”. Tänk att det finns
  åtminstone en utrikesminister, som har något i huvudet…

  Med tanke på alla dessa 400.000 muslimer och alla de som illegalt vistas i landet, undrar jag hur många av dessa och vilka jag måste skydda mig mot, nu när dårarna
  lägger ner försvaret, och flyttar resterna till Afrika med omnejd…

 15. T.L. skriver:

  Det är så jävla stört. Sen så släpper vi bara in fler och fler av dem som alla vänder sig emot oss. Man kan ju undra vad dem egentligen flyr ifrån, eftersom dem skapar upp samma stämning som den som ligger i de länder som de flyr ifrån. Kan det helt enkelt vara så att dem faktiskt inte flyr ifrån det, att dem egntligen kommer hit för att utnyttja systemet och till att försöka göra Sverige till en ny islam stat. Vist, en del flyr faktiskt och inte vill veta av det som de flyr ifrån, som t.ex. vår egen SverigeDemokrat Samuel Älgemalm som är sant exempel på hur en riktig flykting agerar. Stor respekt för honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: