Det här med webbadresser…

Kristina Axén Olin (m) har råkat ut för en kapad adress. Någon person har registrerat axenolin.com och varje besök på sidan blir omdirigerat till Sverigedemokraternas hemsida. Detsamma gäller larsleijonborg.com, larsohly.com, goranhagglund.com och maudolofsson.com, alla besök dirigeras till SD:s hemsida. Adressen kristinaaxenolin.com leder dessutom till en sida som kränger schweiziska arméknivar och soft airguns.

Axén Olin gråter givetvis ut i SVT och tycker ”det är obehagligt” och hon ”har ju ingenting med Sverigedemokraterna att göra, och vill inte ha det heller”. Lars Ohly, en av Sveriges ledande kommunister och antidemokrater, kastar sten i glashus i en intervju i Svenska Dagbladet och säger ”det är rent ut sagt fördjävligt och helt klart finns det kopplingar till sd. Deras medlemmar tillhör de mest kriminella så jag är inte ett dugg förvånad”.

Att en folkpartist vid namn Majed Safaee, 1:a vice ordförande i Luf , har registrerat domänen sverigedemokraterna.info är det dock ingen som nämner, vilket blir extra komiskt då folkpartiet pressekreterare Erik Ullenhag grinar i Expressen och säger ”i grunden är det integritetskränkande om du kopplas till en organisation som han eller hon inte tillhör” samt att det är ”stötande och kränkande när det länkas till ett främlingsfientligt parti”.

Den värsta förolämpningen har ändå drabbat mig personligen! Den domän som borde tillhöra mig, robert.com, tillhör ett muslimskt familjeföretag och slakteri som säljer Halalslaktat kött!

Annonser

5 Responses to Det här med webbadresser…

 1. Robin Andersson, SD Öerbro skriver:

  Iom. att jag är överviktid så känner jag mig direkt kränkt av att robin.com blir omdirigerat till matframställning. Perfekt logik…

  Hur självgoda är dessa politiker egentligen? Tror de att deras namn är helgade eller nått som gör att man inte får registrera vilken hemsida med valfri omdirigering man vill med deras namn? Det är inte som att de är unika med att ha de namnen.

 2. Robin Andersson, SD Öerbro skriver:

  ”Överviktig” ska det stå. Lite snabb på tangenterna där.

 3. Kommunisten säger vidare:

  ”- Jag kommer aldrig bidra till att en enda krona hamnar i en icke-demokrats ficka”

  Hur ska Lars Ohly då kunna försörja sig?

 4. Jorma skriver:

  Den var klockren Patrik! 😉

 5. Victor skriver:

  Hahaha så jäääääääävla rolig du är då!! Haha, Och det där med halal!! Det är roligt för att ni inte gillar muslimer, Ja jävlar, ni rasister vet hur man skämtar ni!
  Vad menar du förresten med att vänsterpartiets medlemmar är kriminella?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: