“Att bita den som föder en”

Eller kanske blir det ännu bättre tvärtom ”Att föda den som biter en”. Eller vad säger Mona?

Annonser

5 Responses to “Att bita den som föder en”

 1. Karl Larsson skriver:

  Ja, som någon på en annan blogg skrev: Kanske är det nyttigt för Mona Sahlin att se hur israelerna har det i sin vardag.

  Nästa steg i Monas bildningsturné borde vara att följa med Malmö brandkår på en utryckning till Rosengård. Fast det kanske är lite för farligt – där missar inte stenarna med 1,5 kilometer…

 2. Frasse skriver:

  Man kan ju undra om detta kan få en å annan sosse att fundera över sina tidigare ställningstaganden! Men det är väl att begära för mycket!

 3. Magnus Andersson skriver:

  Ulf Bjereld, som skriver det ena Hamas-gullande bloggposten efter den andra — Fatah-anklagande Hamas-melöperi — samt verkar få totalt timvis av tid per vecka i Sveriges Radio för att ge ultravänsterkommentarer till okritisk Hamas-fördel borde också besöka Sredot, men utan att bli missad med hela 1,5 kilometer.

  Ulf ryktas vara en f d KPML(r):are som nu är i ledningen för kristna socialdemokraterna, och som utravänster, mer eller mindre kommunist men med sosse-partibok, så får han som ”neutral statsvetare” uttala hur vridna åsikter som helst i Sveriges Radio, allt för att journalisterna ska kunna behålla skenet av objektivitet.

 4. Arbetaren skriver:

  Hela 1,5 kilometer från Mona? Det var dåligt siktat. Fast å andra sidan tur kanske, annars hade jag varit skyldig någon en tjänst.

 5. Jag tycker det verkar ha varit en lagom läxa och lärdom för Mona. Hon fick känna lite av rädslan som är Sderot-bornas vardag. Jag vet inte om det kan påverka henne framöver, när hennes vänstervänner skriker ut sitt hat mot Israel, men det är kanske för mycket att hoppas på.

  Men som sagt: en nyttig läxa för Mona, och med 1,5 km’s marginal var hon aldrig i någon fara värd namnet. Det skulle jag aldrig önska en politisk meningsmotståndare. Ja förutom då… nej nu ska jag vara snäll 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: