Sveriges mest kända rasister?


Herrlandslaget 2007 – Sveriges mest kända rasister?*

Annonser

12 Responses to Sveriges mest kända rasister?

 1. Möllis skriver:

  jehfffla farschissteret!

 2. Nisse skriver:

  Fy fan! Titta bara på hur de flinar också – särskilt ärkerasisten Zlatan.

  Jag tycker att de ska följa det exempel som gjordes vid Riksdagens högtidliga öppnande från något tiotal år sedan, när de hade en peruansk indianorkester som musicerade i ponchos på panflöjt, och spela i ett annat lands nationaldräkt nästa match. Mot Danmark skulle de t.ex. kunna spela i Pakistans dräkt.

 3. Robert Boström skriver:

  Se, så ondskefulla rasisterna ser ut…två av dem är till och med skinheads!

 4. vmm skriver:

  När Danmark spelade landskamp mot Sverige häromdagen så spelade dom danska spelarna i danska landslagsdräkter. Jag tror att denna akt av dansk rasism kan ha lett till att vissa danska antirasister planerade att utföra bombdåd i Danmark.

 5. z999 skriver:

  Ändå är det tydligen attraktivt att vara ansedd som antirasist. Rasist är det väl ingen annan än jag som kallar sig, men de som kallar sig nationalister är i alla fall uppdelade beroende på synen på demokratin och synen på hur det genetiska påverkar beteendet. Men när det gäller antirasister så finns det ingen uppdelning och rektor blondell platsar in bland övriga antirasister. De som vill ha bort adventsljusstakar och sånt och som reagerar på glassnamn.

 6. Johnny skriver:

  Landslagströjan lockar fram nynazisten i dig! Våga vägra spela landskamp!

 7. Lars Flemström skriver:

  Hur kan man heta Blondell? Det är ju kränkande för alla som inte är blonda… Svart kan man inte heller heta, för så hette Gustav Vasas historieskrivare, som var en riktig ärkenationalist…

  Blå och gul går inte heller, för det är ju svenska flaggans färger. Kanske rött? Nej, det är inte heller bra, för så hette ju moskén, (Röda moskén), som stormades av Pakistans militär, sedan extrema islamister hade förskansat sig där.

  Detta skriver jag som förklaring till att president Mushareff, som annars är ganska västvänlig och balanserad, hetsar mot Sverige och låter bränna dockor som föreställer Fredrik Reinfeldt.

  Grönt är annars islams färg…

  Det råder knappast något tvivel om att militärdiktatorn Mushareff helst skulle vilja ha ett demokratiskt Pakistan, men nu tycks hans enda ambition vara att hålla sig själv kvar vid makten, så att inte islamisterna tar över helt och hållet. Så går det till i muslimvärlden idag. Så fort någon muslimsk politiker vill ha en demokratisk utveckling, är extrema islamister där och bråkar så att det slutar med ett blodbad, vilket blev resultatet av den pakistanska militärens stormning av Röda moskén.

  Nu stormar alltså rektorn, som heter Rasist i efternamn, mot de svenska färgerna. Vi får verkligen hoppas att inte Sverige blir som Pakistan, där moskéer stormas för att stoppa islamisternas framfart, och regeringen avleder genom att hetsa mot länder på andra sidan klotet.

  Vem är rasist?

 8. z999 skriver:

  Lars, det är väl inget fel på Pervez Musharraf? Visserligen kan det se ut som att hans enda ambition är att hålla sig kvar vid makten men det gäller lite mer än så för honom. Tappar han makten till muslimerna så är han död.

 9. Karl Larsson skriver:

  Ja, z999, och hans död är nog ett litet problem i sammanhanget om islamisterna tar makten och förfogar över Pakistans kärnvapenarsenal…

  Indien lär ligga risigt till, minsta sak som kan provocera islamisterna kan ju bli förödande. De är heller knappast den grupp som har längst stubin – till och med en struntsak som karikatyrteckningar har visat sig leda till flagg-, dock- och ambassadbränningar.

  Så vi får sannerligen hoppas att den hyfsat sekuläre Musharraf lyckas behålla makten och sedan lämnar över den till någon annan med sekulär inställning.

 10. Sympatisør skriver:

  Tips: Her ser dere hvordan det går når noen ”rasser”norske politikere:

  http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/09/11/511730.html

 11. hoj skriver:

  Apropå Indien så kan man väl säga att Arab-djävlarna splittrat denna Folkgrupp
  och Nation genom att en del av Indien tillhör islam, medans den andra ( originalet ) delen är Hinduisk. Dagens problem är ju inte Judarna utan Araberna där islam används
  som ett medel till att öka den arabiska makten.

 12. Anders skriver:

  Hoj du kan mycket va?

  Judar problem??

  Araber Islam??

  Fan snackar du om människa??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: