Kvinna misshandlad av man – “hätsk feminism del av förklaringen”

Rubriken (som anspelar på en fingerad händelse) är inspirerad av vår ”fria” statliga TV, som förklarar gripandet av islamistiska terrorister i Danmark med inslag som ”Hätsk flyktingdebatt i Danmark del av orsaken” och ”Fientlighet föder fientlighet”. Jovisst, de etablerade danska medborgarna med utomeuropeisk bakgrund bestämde sig förstås för att spränga landet pga missnöje med flyktingpolitiken. Och det i sin tur är givetvis en förmildrande omständighet – ja terroristerna blir nu rent av oskyldiga. Det är i alla fall det intryck man får av den svenska efterföljande studiodebatten.

Med denna logik borde det f ö vara legitimt för oss sverigedemokrater att utföra terrordåd i Sverige, vi är ju också missnöjda med landets flyktingpolitik!

När jag ändå är inne på ämnet förljugenhet, så noterar jag att det för första gången i modern tid har begåtts en gruppvåldtäkt av enbart etniska svenskar; vilket lustigt nog föranleder att extremvänstern för första gången driver en uthängningskampanj av våldtäktsmän. I uthängningsmaterialet framförs även en konspirationsteori om rättsväsendet, som tar sig uttryck i att våldtäktsmännen skulle klarat sig bättre i rätten tack vare att de är svenskar och tillhör ”överklassen”.

Frågan man ställer sig är hur vårt vänsteretablissemang, plus utomparlamentariskt bihang, kan vara så samvetslösa att de medvetet förvränger Sverige och omvärlden i nyhetsrapporteringen, och att de medvetet drar nytta av våldtäktsoffer, för att gynna den egna politiska agendan. En sak måste vi sverigedemokrater inse och det är att det inte bara är inom politikens korridorer ett maktskifte måste ske…

Ovanstående källor länkas ej då vi har en policy på bloggen att inte länka till extremistsidor.

Annonser

10 Responses to Kvinna misshandlad av man – “hätsk feminism del av förklaringen”

 1. Frasse skriver:

  ”Varför just Danmark?” Frågar sig experterna i SVT! (sneglandes mot Dansk Folkeparti)

  Varför just New York, Mumbai, Madrid, Ankara, London, Glaskow, Bagdad, Bali, Kabul, Jerusalem, Kairo, Beirut, Islamabad o.s.v, osv, frågar sig amatören hemma i TV-soffan!

 2. Grue skriver:

  Mycket välskrivet. Bra ingång. Och snyggt det där med ”vi länkar inte till extremistsidor”. Det där råkar man ut för jämt, skriver man nåt positivt om Sd blir man inte länkad till.

 3. frasse skriver:

  Varför just Tyskland? frågar sig amatören hemma i TV-soffan!

  Terrorattacker planerades i Tyskland
  http://www.svd.se/dynamiskt/utrikes/did_17014053.asp

 4. […] beboere vil væk fra Glasvej     “Hätsk flyktingdebatt i Danmark del av orsaken?  ”    (Fotos […]

 5. Karl Larsson skriver:

  Tack Erik, du behärskar konsten att skriva vass ironi kombinerat med en djup medmänsklighet och godhet. Jag läser alltid dina texter med stor behållning.

  En parallell till vänsterns förljugenhet när det gäller etnicitet på våldtäktsmän är frågan om farorna med religiös extremism:
  När man diskuterar religiös fundamentalism med vänstermänniskor är det alltid den kristna fundamentalismen de säger sig vara mest rädd för. Jag tycker det är totalt obegripligt hur de kan vägra ta in vad som händer i världen. Som Frasse skrev: New York, Mumbai, Madrid, Ankara, London, Glasgow, Bagdad, Bali, Kabul, Jerusalem, Kairo, Beirut, Islamabad – vad är det för mystisk gemensam nämnare attentatsmännen på alla dessa platser har?

  Tidigare slängde de (vänstermänniskorna) alltid fram Nordirland som ett exempel på kristen terrorism – katoliker mot protestanter, här kunde de gotta sig i kritik av religiös fundamentalism. Men nu, när det är fred på Nordirland – vart tog vänstermänniskornas kritik av religiös fundamentalism vägen?

  Vad är det som gör att vänstermänniskor fortsätter vurma för islam trots alla terrorattacker och dess snedvridna rätts- och kvinnosyn, ja även manssyn? Är det månne USA-hatet som är så starkt att de till och med accepterar terrordåd och inskränkningar i västerländsk yttrandefrihet?

 6. Grue skriver:

  Ja, Erik skriver bra, fortsätt så!:) En bra understreckare i dagens svenska om vänsterns haveri och likheterna mellan hitlerismen och islamismen:

  http://www.svd.se/dynamiskt/kultur/did_17012573.asp

 7. Erik Almqvist skriver:

  Karl och Grue: Tack för kritiken! Marxister, liksom alla religiösa/ideologiska fundamentalister, tar begreppet ”ändamålen helgar medlen” till en ny nivå. Jag antar att det ligger i fundamentalistens natur att, ju mer fanatisk han är, desto starkare står sig målen i avvägningen mot medel.

 8. Grue skriver:

  Precis så är det Erik. Fanatiker skyr inga medel, tyvärr. Det är därför vänsterns vision om en helt ny värld är så farlig – dom är beredd till stora övergrepp för att komma dit, vilket historien lär oss.

 9. Erik Almqvist skriver:

  Grue: Exakt. Uppenbarligen i praktiken, men även i teorin bör nämnas. Se bara ”proletariatets diktatur”.

 10. Kenneth skriver:

  Jeg har lige siddet og set det danske statslige tv DR1 og vinklingen var fuldstændig krystalklar! Disse unge indvandrere kommer i terrortanker på grund af radikaliseringen i Danmark. Der var ingen som helst anløb til at der måske kunne være andre forklaringer, nej det er helt og aldeles de racistiske danskeres skyld. Forskellige ”eksperter” udtalte sig og det var tydeligt at disse var håndplukket til formålet.
  Der må da også være andre grupper i det danske samfund der føler sig radikaliseret. Hvad med kineserne eller polakkerne? Hvad med Indre Mission eller bistandsklienterne? Det er da underligt at disse grupper ikke går rundt og planlægger terror!
  Hvis der nogen sinde sprænger en islamisk terrorbombe i Danmark, så lover jeg at jeg bliver ”radikaliseret”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: