Där pojkarna styr och flickorna kränks

afa.jpgÖvergreppet mot Martin Kinnunens sambo kom för många som en chock. Måhända har AFA utfört våldsamma övergrepp mot enskilda meningsmotståndare förr, men vad jag vet har de flesta offer för AFA varit män. Den här gången har dock AFA visat synnerlig feghet och hyckleri. Går man fram till en AFAit och frågar denne vad som är viktigt i samhället lär jämställdhet och kvinnofrid ligga högt. Det är ju t.ex. inte helt ovanligt att AFA ger sig på porrbranschen.

Men att forcera sig in i en lägenhet där en ensam tjej befinner sig, mordhota henne med kniv och sedan bakbinda henne och tvinga ut henne i trapphuset där hon slår sig, rimmar väl ganska illa med detta vurmande för feminism? Det inträffande är dock föga förvånande för oss som är insatta i AFA och vänsterextremism. Givetvis valde man att slå till när Martin inte var hemma eftersom det är betydligt lättare att ge sig på en ensam 19-årig tjej än en kille, det är på inget sätt ett trendbrott som sådan vilket är den bild man kan få om man följer media och diskussionerna på olika bloggar och internetforum.

AFA:s feminism och deras kamp mot patriarkatet är dock rent och skärt hyckleri. AFA själv är ett starkt patriarkatiskt nätverk där det förekommer grova kränkningar av kvinnofriden. Sveriges Radio granskade förra året synen på kvinnan inom den autonoma vänster och det man fann kunde lika gärna ha varit hämtat från ett kriminellt gäng i förorten eller från kriminella MC-gäng.

Ett exempel på AFA:s starka patriarkatstyre visar sig när det i granskningen framkommer att när det förekommit sexuella övergrepp på kvinnliga medlemmar (av manliga medlemmar) kopplas en grupp in för att lösa problemet och tysta ner det hela. Hela SR:s reportage om kvinnokränkningarna inom AFA finns här.

Frågan är om inte hela etablissemanget borde anklagas för kvinnofridskränkningar. Inte bara ger man sitt tysta medgivande till AFA, utan ofta ger man det rent av öppet stöd. Man stöder även en massinvandring av muslimer, vilket har lett till en enorm ökning av våldtäkter, trakasserier och andra övergrepp riktade mot kvinnor. Att de etablerade mediala och politiska krafterna i Sverige inte inser vad deras agerande leder till gör verkligen att man kan fråga sig om Sverige inte är ett land styrt av dårar. Svaret på den frågan torde vara ganska uppenbar.

Annonser

9 Responses to Där pojkarna styr och flickorna kränks

 1. Political Junkie skriver:

  Bra postning Andreas! Speciellt funderingen om inte hela etablissemanget borde anklagas för kvinnofridskränkningar.

  Feminister och kvinnor borde alltså tänkas sig för två gånger innan de stöder den förda invandringspolitiken.

  Åter en gammal favvolänk om feminismens hyckleri.

  ”Professor Unni Wikan er ikke overrasket over tallene som viser at 65 prosent av voldtektsanmeldte menn i Oslo i fjor var ikke-vestlige menn. Nå ber hun norske kvinner kle seg mindre dristig. . .

  Jeg vil ikke legge skylden for voldtektene på de norske kvinnene. Men norske kvinner må innse at vi lever i et flerkulturelt samfunn, og innrette seg deretter.

  http://www.dagbladet.no/nyheter/2001/09/06/279676.html

  Leve det ”flerkulturelt samfunn”!

  Normalt brukar feminister gå i taket när domstolar beaktar en målsägandes beteende i en våldtäktsrättegång, men mig veterligen blev det inga feministiska protester på Unni Wikans uttalande.

 2. Johnny skriver:

  Glädjande siffror! Man kan även rösta om man tycker det är bra eller dåligt med sd:s stigande siffror. Röstningen kommer man åt via huvudsidan, http://www.expressen.se, scrolla sedan ner en bit. Rösta! : )

 3. Johnny skriver:

  Kommatecknet efter webadressen ställde till det. Här kommer länkarna: http://www.expressen.se/nyheter/1.803475/sd-narmar-sig-riksdagssparren och rösta via huvudsidan http://www.expressen.se och scrolla ned en bit. Mycket nöje! : )

 4. Sven-Olof skriver:

  3,7 i sifo!!! 😉 Och de kan inte skylla på nån ”kinnuneneffekt” då mätningen låg innan överfallet.. Strålande!!!..

  Mvh Sven-Olof

 5. Johnny skriver:

  HAHAHA!!! SVT text-tv kommenterar inte sd:s stigande siffror. Syns förvisso längst ned i sammanställningen, men alldeles uppenbart att det är en intressant siffra som bör kommenteras.

 6. Johnny skriver:

  Nu kan man även rösta på http://www.dn.se ”Tror du sverigedemokraterna kommer in i riksdagen 2010?” Huvudsidan och scrolla ned en bit! Rösta!

 7. Anders skriver:

  Perioden för SIFO undersökningen var 6 till 16 augusti. Var det inte den 16 augusti som attacken mot Kinnunen skedde?

  http://sydsvenskan.se/sverige/article259794.ece

 8. z999 skriver:

  Anders:
  ”Perioden för SIFO undersökningen var 6 till 16 augusti. Var det inte den 16 augusti som attacken mot Kinnunen skedde?”

  Om attacken hade varit den 15:e så hade den kanske påverkat, fast egentligen mellan 8:e till 12:e augusti hade varit ”bra” dagar.

 9. hah skriver:

  suck intelligensbefriat skrivet, det är du som gör fel som skiljer på kvinnor och män, hade det varit mindre fel om det var en kille än en tjej? du vet ju knappt vad feminism är, utbilda dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: