Våldsattack mot anhörig till sverigedemokrat

Tidningen Stockholm City rapporterar:

En 19-årig kvinna påträffades på onsdagseftermiddagen bunden i ett trapphus i Bromma i Stockholm.

Kvinnan är sambo med sverigedemokraten Martin Kinnunen.
– Kvinnan har blivit angripen av tre män i sin lägenhet, säger Kjell Hellström, presstalesman på Västerortspolisen till Expressen.se.

 

Martin Kinnunen tror att det finns ett politiskt motiv bakom attacken.
– Vi har mottagit hot från vänsterextrema grupper tidigare. De har sagt att de ska angripa mig i mitt hem om jag inte lämnar mina politiska uppdrag, säger Martin Kinnunen.

 

Fortsättning följer…

Uppdatering: Enligt utsaga har AFA tidigare stått utanför Kinnunens bostad och skrikit, samt har skickat hot om att han ska lägga ner sin politiska verksamhet, annars skulle de ”komma och hälsa på”, ackompanjerat av hans hemadress.

 

Robert Boström kommenterar: Nu får det mig vara nog! När ska den där slapphänta poliskåren ta hoten mot oss sverigedemokrater på allvar? Det tar emot över att utnyttja människors tragedier för att upplysa folk om de hot som vi får utstå dagligen, men detta kommer upprepas så länge som etablissemanget skickar ut sina budskap om hur viktigt det är att ”bekämpa Sverigedemokraterna”. Demokratin har aldrig varit så i fara i eferkrigstidens Sverige som den är nu, när medlemmar i, för etablissemanget, ”obehagliga” partier hotas med kniv och kidnappning!

Ted Ekeroth kommenterar: Hoten mot sverigedemokrater har varit många den senaste tiden. Politiker och medlemmar i SDU har hotats och trakasserats. Det är dock värre saker som nu skett i och med detta vidriga överfall mot Martin och hans flickvän. Frågan är ifall polisen tänker ta detta på allvar eller inte denna gången? Ska förövarna än en gång ges frisedel?

Johan Andersson kommenterar: I Sverige kan man göra lite vad som helst och komma undan med det. Slappheten i svenska lagar och system har möjliggjort att vänstergrupper kan husera lite som de vill, speciellt om de attackerar Sverigedemokrater. Sjukt land vi lever i. Sen har vi den vidriga media, där vi idag bl a kan läsa följande fråga en expressen-”journalist”, Wayne Seretis, ställde:

Finns det några tidigare exempel på fingerade attacker, för att söka sympatier?

De äckliga journalisterna försöker insinuera att vi ”fingerade” attacken…

Den förbannade Linus kommenterar: De ord som på ett rättvist sätt skulle kunna uttrycka vad jag känner inför dessa stackars ryggradslösa individers nesliga dåd står inte att finna i svenskan. Frågan om våldet mot oss fritt tänkande medborgare måste upp på regeringsnivå snarast, annars hotar Sveriges demokratiska grund att få skador som sent kommer att läka. Fredrik Reinfeldt, Beatrice Ask, Mona Sahlin, Göran Persson, Thomas Bodström och alla andra som kan anses tillhöra gruppen ytterst ansvariga för detta avskyvärda förfall, denna tumör på samhällskroppen, en sak är säker: Det kommer en dag då ni ska be om ursäkt för att ni inte gjorde något åt det våld som riktades mot oss igår, som riktas mot oss idag och som troligtvis kommer att riktas mot oss i morgon. Det lovar jag er. Ni har hittills i denna fråga uppvisat ett civilkurage som för tankarna till de tyskar som hjälpte Hitler, Göbbels och Göring att krossa glas den där fasansfulla natten i november 1938.

Andreas Ekström kommenterar: Jag är helt bestört över detta övergrepp på Martins flickvän. AFA är inget annat än terrorister, oavsett vilket defination svensk lag har på terrorism. Det finns absolut ingenting som skiljer AFA från de kommunistiska revolutionärerna som mördade åtskilliga för att införliva kommunism i Europa och andra delar av världen. Inte heller finns det något som skiljer Hitlers SA/SS från AFA. Obildade människor som flockas kring en våldsideologi. Dessa människor är en fara för de värderingar som står mig nära om hjärtat, och då inte menat nationalism och konservatism, utan demokrati, frihet och rättvisa. Är det inte ironiskt att AFA står för antifascistisk aktion, när de största fascisterna, t.o.m. enligt deras egen defination, är de själva. Mina tankar går ut till Martins flickvän med anhöriga.

Annonser

52 Responses to Våldsattack mot anhörig till sverigedemokrat

 1. Frasse skriver:

  AFA asså… Jävla fega kräk! Och om detta inte är förstanyhet på Aktuellt 2100 så är även den statsstyrda televisionen helt åt helvete!

 2. Hans-Olof Andersson skriver:

  Nu måste alla som har något sinne för rättvisa kvar hjälpas åt att ställa krav på polis och rättsväsende. Just du som läser detta: Ring Stockholmspolisen och fråga hur det går i utredningen! Om inte tidningarna , radio och TV rapporterar adekvat om det här: ring dem och fråga varför! Om de inte bättrar sig: Sluta prenumerera på, lyssna på , och titta på dessa dinosaurier till medier!
  Demokratin kommer alltid från människor som BRYR SIG. Som VÅGAR.

  Sätt igång!

 3. z999 skriver:

  100 spänn på att polisen inte hittar förövarna. Homosexuella poliser marscherade tillsammans med AFA i gay pride förresten.
  Länk för att visa för verklighetsfrånvarande antirasister att AFA faktiskt deltog i pridefestivalen och att polisen ansåg att det var ok.

 4. Robert Boström skriver:

  Någon måste åka fast för det här! Polisen vet vilka AFA-svinen är, och nu måste dem agera om det ska finnas något förtroende kvar alls för svenskt rättsväsende. Det är lite löjligt att ett parti som inte ens sitter i riksdagen ska behöva mer bevakning är regeringspartier…

 5. Kvalle i Mossatresk skriver:

  Det hjälper inte ett jota att bli upprörd. En handfull sverigedemokrater borde istället promenera in på den polisstation som utreder övergreppet och vägra lämna densamma tills något slags resultat är nått. Kunde Pudas, kan väl sd? I annat fall är det ingen som bryr sig och Reinfeldts stormtrupper kan agera vidare, med intima kramar från vännerna i poliskåren.

 6. z999 skriver:

  Applåder från mig till Kvalle.

 7. z999 skriver:

  Den Förbannade Sverigedemokraten brukar kunna skriva rätt bra när det gäller situationer då det krävs lite ilska och kunde kanske bidra med lite mer i det här fallet?

 8. Joakim Lindrot skriver:

  Eftersom AFA är en kriminell organisation så borde det vara förbjudet att att engagera sig i den organisationen. Så fort AFA syns till någonstans så borde polisen gripa dem, oavsett om ett brott har begåtts eller inte.

 9. Frasse skriver:

  Inte ett ord på Nyheterna (Aktuellt). Men det fans ju viktigare saker att prata om som inte kunde skjutas upp till imorgon! Till exempel hur stackars pedofiler i USA kontrolleras regelbundet av polisen. Eller hur Irakier som flytt till sverige på grund av krig i Irak blivit strandsatta i .. öhh.. IRAK!!! DÄR DOM BEFINNER SIG PÅ SEMESTER!!!

 10. Sven-Olof skriver:

  Nu är jag riktigt jävla arg..

  Dessa vänstersvin ska ha en sak klar för sig. Vi ger oss aldrig!!

  NI komer inte att kunna stoppa oss..

  Nu ska jag ringa Östersundsposten och Länstidningen och KRÄVA att de tar stark avstånd från det politiska våldet som Sverigedemokratiska politiker utsätts för av vänsterterroristerna.

  Jag uppmanar er alla att göra detsamma, till era lokala nyhetsmedia.

  Mvh Sven-Olof

 11. z999:

  Jag kan just nu inte skriva mer än så utan att passera gränsen för vad som är lagligt.

 12. z999 skriver:

  OK DFS 🙂 Förstår.

 13. robsten skriver:

  Ääähh, jag är så jävla less på det här. Det är i grunden våra rikspolitiker som jämnat vägen för dessa dåd genom att skapa det debattklimat som vi har i dag. Dessutom har de aldrig vad jag hört, tagit avstånd från dessa dåd. Kommer vi att få höra några kommentarer från höga politiker? Kraftfulla avståndstaganden? Kraftfulla förslag på åtgärder mot detta politiska våld? Inte hitintills i alla fall, det kommer nog några halvkvavda visor till slut, våldet kan ju trots allt drabba dem också, samt att det kan bli svårare att hala demokrativalsen om det går lite för långt. Enligt mig är inte detta enbart ett polisiärt problem, utan ett politiskt dessutom. Vi kan aldrig bli kvitt detta odemokratiska våld utan att våra så ”demokratiälskande” folkvalda vidtar kraftåtgärder och sänder ut de rätta signalerna.

 14. Robert Boström skriver:

  Ett kortare inslag på TV4-nyheterna på max 50 sekunder var allt vad det var värt i medias ögon…

 15. Sven-Olof skriver:

  Pk-media förnekar sig inte..titta på dn här formuleringen av expressen”journalisten”
  Wayne Seretis

  ”Finns det några tidigare exempel på fingerade attacker, för att söka sympatier?”
  ” Inte vad jag vet.”

  Snuskigt expressen!! Snuskigt Wayne Seretis!!

  http://www.expressen.se/nyheter/1.799555/kan-ha-haft-politiskt-motiv

  Mvh Sven-Olof

 16. Erik skriver:

  Viktig att alla behåller lugnet när sådant här händer.

  Min analys är följande: Detta försvårar det rekryteringen av företrädare och ökar chanserna för avhopp av aktiva. Speciellt rekryteringen av ”etablerade” medelålders företrädare med familj försvåras. Totalt sett kommer dessa attacker dock att gynna Sverigedemokraterna. Media kommer att bli aningen mer objektiva men framförallt kommer fler att sympatisera och rösta på SD.

  INGA VÄNSTEREXTREMISTER KOMMER ATT KUNNA STOPPA SVERIGEDEMOKRATERNA FRÅN ATT TA SIG IN I RIKSDAGEN 2010!

 17. Mörkertid skriver:

  Nyhetsrapporteringen nu under kvällen är av underordnad betydelse. Det som verkligen kommer att bli intressant att se är reaktionerna i morgon, på ledarsidor och i krönikor.

  Ursäkta att jag svär i kyrkan nu, men förövarna är i det här fallet av underordnad betydelse. Det som är själva essensen i det politiska våldet från vänstergrupper är det tysta medgivande man får från media och politiker i maktposition.
  Det är där de riktigt farliga människorna sitter. Det är de som skapar förutsättningarna för att sådant här kan hända.

 18. Borgis skriver:

  Någon som sett några uttalanden från politiker från dom 7 riksdagspartierna ännu?

 19. Om vi höjer blicken lite från det förtvivlade faktum att ännu en sverigedemokrat (denna gång sambo till) nu blivit angripen med våld från yttervänstern, så är ett grundläggande problem den totala tandlösheten i det svenska samhället gentemot kriminella organisationer.

  Våldsvänsterns sekter, vars aktioner journalister som Wayne Seretis njuter av att skildra (tills den dag något liknande händer honom själv eller hans familj), är ett problem, som väl delvis kan ses besläktat med MC-klubbarnas brottslighet som fått fortgå år efter år. Skillnader finns förstås många, men likheten är att samhället inte utövar de långtgående ingrepp som vore nödvändiga för att krossa dessa kriminella ligor (med olika men grova kriminella syften) i grunden, och därmed göra sin plikt för att skydda demokratin och den medborgerliga tryggheten.

  När det gäller AFA, så är det självklara förslaget att de måste föras upp på FN’s lista över terrororganisationer. Politiskt våld är ett gravallvarligt hot mot demokratin, och pk-folk ska ha klart för sig att politiskt våld till sin natur inte känner några partigränser i längden.

 20. Johan Andersson skriver:

  Ja, banne mig. Tandlösheten är slående.

  Det är hit de kriminella önskar de kommer efter döden: Sverige – de kriminellas himmelrike.

 21. Katarina skriver:

  Den förbannade sverigedemokraten: Nej, inte djur! Förolämpa inte mina ögonstenar. 😉

  AFA är AAAAS! Jag blir så förbannand, jag med. Nu får det vara nog!!!!!

 22. Joakim Lindrot skriver:

  Jag har mailat Wayne på expressen och sagt precis vad jag tycker om hans journalistiska fulhet, gör det ni också!

  mailto:wayne.seretis@expressen.se

 23. Ted Ekeroth skriver:

  Det är galet att det inte blir kraftigare reaktioner mot polis och åklagare då de år efter år struntat i att ta tag i terroristerna. De vet ju vem de är, men attack efter attack låter man de komma undan.

  Bananrepublik?

 24. För en gångs skull en applåd till Svt Text.
  På första sidan (sidan 100) står just nu att läsa i stor text:

  ”Politikers sambo blev överfallen hemma
  Polisen utesluter inte politiskt motiv”

  Även detaljskildringen andas neutralitet och insikt om att detta sannolikt har ett politiskt motiv, på ungefär samma sätt som man skulle kunna förvänta sig om de drabbade tillhört något annat parti.

 25. Sven-Olof skriver:

  Men TT förnekar sig inte. Att många media benämner Martin som ”Sd-aktivist” har sitt ursprung i vänsterkontrollerade TT:s telegram.

  Ett sätt att försöka blanda bort korten. Ett sätt att försöka påskina att det är gruff mellan 2 rivaliserande ”aktivistgrupperingar” Snuskigt TT, snuskigt!!

  Mvh Sven-Olof

 26. Kvalle i Mossatresk skriver:

  Saken är rätt enkel om viljan funnits. Afa som dokumenterat sig själv som en kriminell organisation kan förbjudas liksom medlemskapet.

  För några år sedan härjade djurrättsaktivister i flera européiska länder med överfall och brandattentat. Till slut ledsnade myndigheterna i England och dömde utövarna till hårda fängelsestraff och ersättningskrav på de värden som gått förlorade. Sverige följde efter och över en natt upphörde de flesta av de brotten. Det kostade aktivisterna alltför mycket.

  Så borde de politiska terroristerna också behandlas. En del av dem har sina rötter i djurrättsaktivismen. Media kunde publicera bild, namn, arbetsgivare plus andra relevanta fakta som de gjorde med nazisterna häromåret. Men redaktörerna har föredragit att skydda terroristernas identiteter och därmed befrämjat deras verksamhet. Det etablerade Sveriges tystnad och deras avhumanisering av sd:are är själva tändvätskan i terroristernas verksamhet. Och betänk hur lätt en människorovsaktion kan urarta i ett dödsfall, även om det inte var avsikten, när adrenalinet flödar. Och den som då gnider brynet mot liemannens egg är…Fredrik Reinfeldt!

 27. Borgis skriver:

  Skickade även jag ett e-post med frågan hur man kan antyda att allt är påhitt när en ung kvinnas liv kan ha slagits i spillror, följande svar trillade nu in.

  Hej Ulf,

  Frågan måste ställas.
  Och Säpo, en auktoritet, fastställer ju tvärtemot att sånt inte förekommer.

  Vänliga hälsningar,

  Wayne Seretis
  Reporter Expressen
  +46 8 738 33 43
  +46 709 66 46 02

 28. Sven-Olof skriver:

  En förundersökning har inletts, där olaga hot och misshandel utreds!

  Men inte Högmålsbrott!!!!! ??

  Förundersökningen innehåller inte misstanke om HÖGMÅLSBROTT!! Ett mer klockrent högmålsbrott blir svårt att hitta..

  Detta måste påtalas för polisen och åklagare. Förundersökningen måste bli rätt från början!!

  Kan partiledningen påtala detta missförhållande??

  Mvh Sven-Olof

 29. Mer jaktvapen åt folket.

 30. Marcus Jutemar skriver:

  Brev till wayne.seretis@expressen.se:

  Angående din artikel ”Kan ha haft politiskt motiv” som jag upplever vara oerhört färgad, förvrängd och upprörande. Vad som har hänt är ett angrepp mot demokratin, vilket du förringar och vänder på så att det ska verka som om Sverigedemokraterna själva har arrangerat händelsen. Fruktansvärt huvudlöst, ansvarslöst och skrämmande. Om Martin Kinnunen hade varit Socialdemokrat, Miljöpartist eller Vänsterpartist då hade du säkerligen ”ställt upp för demokratin”. Faktumet att överskriften är ”Kan ha haft politiskt motiv” och att din fråga ”Finns det några tidigare exempel på fingerade attacker, för att söka sympatier?” står i fetstil till skillnad från den övriga texten förklarar dina sympatier fullkomligt. Angreppet är fascistisk och sannolikt utfört av AFA, en vänsterorganisation, det vet alla med någorlunda intresse för inrikespolitik. Att försvara deras handlingar eller dem genom att insinuera annat är att skada demokratin. Nog borde du kunna känna igen deras handlingssätt med vad vi har sett från diverse fascistiska kommunist och socialist regeringar världen runt historiskt. Glöm inte att nazisterna var socialister.

  Min fråga till dig som journalist lyder: Var du antinationalist socialist fascist när du bestämde dig för att bli journalist, blev du indoktrinerad under din utbildning, eller blev du indoktrinerad efter anställningen vid expressen?

  Min uppmaning till dig är att lära dig grunderna i en demokrati, bygg upp ett kunskapskapital i historia och inrikespolitik innan du tar på dig vidare journalistiska uppgifter. Du skämmer ut journalistkåren, vilket säger en hel del.

  MVH MJ

 31. Johan skriver:

  Jag håller med tidigare inlägg om att det viktiga är att media inte beskriver detta som att det är två grupper av extremister som gör upp ungefär som när två kriminella gäng eller fotbollshuliganer drabbar samman.

  Det är därför viktigt att SD:s kritik riktas mot regeringen och polisen. SD kommer aldrig att själva kunna stoppa AFA. Regeringen och polisen kan – om de vill.

 32. Andreas skriver:

  Minns ni inte Göteborgskravallerna? En stor del av rödgardisterna som greps då var barn till journalister, politiker (bl a Mats Hults unge) och andra makthavare. Media kommer inte rapportera mer om det här än de måste.

  Skit i media, använd nätet. Media kommer alltid vara emot er, ljuga, maniplulera och förtala. Spridningen av budskapet måste ske underifrån, mellan människor direkt istället för att försöka använda etablissemangets maktstrukturer. Här handlar det snarare om att börja på ny kula än att försöka laga det som är trasigt…

  Andreas
  ”Arm yourself because no-one else here will save you”
  (Chris Cornell, You Know My Name)

 33. Joakim Lindrot skriver:

  ”Frågan måste ställas.” säger Wayne i ett mejlsvar.

  Absolut inte, den frågan är inte nödvändig i det här sammanhanget. Jag förstår inte varför han valde att ställa den frågan nu, det betyder ju att det var en av de första sakerna han tänkte på när han fick höra att sverigedemokrat blivit attackerad. Idiot.

 34. Jag fick samma svar från Wayne, men jag kommer inte att ge mig. Han skulle aldrig uttrycka sig på samma sätt om det gällt någon annan grupp eller individ. Återkommer i ämnet om jag får fler svar. Tror inte det dock, ty till och maneter brukar ha mer ryggrad än expressenjournalister.

 35. Medlem skriver:

  Till dig, vår vän, och till din sambo och vår vän, Martin: Vi är många som känner med dig och Martin i denna stund.
  Tider ska komma när människorna i detta landet förstår hur deras val hänger i hop med det eskalerande våldet som vi tvingas leva med.
  Jag vill passa på att påminna de ytterst ansvariga för denna utveckling, nämligen Mona, Fredrik och föredettingen Goran med detta citat:

  ”Du skall inte tåla så inderligt väl den orätt som inte drabbar dig själv!”

  Citatet är fritt översatt från den i Norge mycket kända diktaren Arnulf Överlands dikt ”Du må ikke sove!” från 1935, läs hela dikten!:

  http://kristian.barek.no/dmis.php3

  Konstigt hur en dikt från 1935 kan var lika skrämmande aktuell i dag som den gången.

 36. Nisse skriver:

  Jag skrev också till lille Wayne och beklagade att han inte var journalist när Anna Lindh mördades, för då hade han kunnat ställa frågan till polisen om fingerade mord för att väcka sympati var vanliga. Man kunde ju misstänka att det var SAP:s sätt att vinna Euro-valet, eller hur?
  Har dock inte fått svar … än. 😀

  Notera att också Gudmundson, som inte är direkt positiv till er, noterar lille Waynes obehagliga fråga.

 37. Robert Boström skriver:

  http://www.socialism.nu/index.php?page=forum&section=thread&id=17175&view=19 gör sig signaturen Salemo lustig över det inträffade attentatet och vill ha Kinnunens hemadresser så han kan ”vissa dom vad terror är” (felstavningen på visa är direktcitat och skvallrar om Salemos nivå)

 38. Robert Boström skriver:

  Socialism.nu fortsätter att bevisa att de tillhör intelligensreserven

  ”hur fan kan det vara fel att attackera en aktiv rasists sambo, det är ju inte precis så att hon inte visste om hans uppdrag i sd…
  accepterar man rasism/nazism så är man en lika dålig människa som dem o kommer arkubuseras direkt efter alliansen dagen efter revolutionen! så då kan man ju lika gärna spöa henne lite nu!”

  http://www.socialism.nu/index.php?page=forum&section=thread&id=17175&view=19

 39. Johan skriver:

  Det är inte precis första gången folkvalda politiker utsätts för hot eller skadegörelse. Det behöver inte nödvändigtvis finnas en koppling till AFA eller liknande grupperingar. Och oavsett vilket: om man utgår från att en hel del av er här vill se särskilda, hårdare, straff mot folkvalda SD-politiker, varför inte för alla slags hotelser mot våra folkvalda utan att den politiska hemtvisten skall spela någon roll?

  Personligen är jag av den åsikten att politiker, oavsett vilket trappsteg på karriärstegen de landar på, är lika mycket värda som oss ”vanliga” civila. Då borde straffvärdet rimligtvis vara detsamma som när vi blir hotade.

  I övrigt lika mycket trams, spekulationer och osanningar som vanligt. Den här bloggen är lite sorglig, faktiskt.

  Läs gärna mitt inlägg i ämnet: ”Demokratin använder våld”.
  http://slutstadium.wordpress.com/2007/08/09/demokratin-anvander-vald/

 40. Joakim Lindrot skriver:

  Första riksdagsledamoten att ta avstånd från attacken: Johan Linander (c). Länk till hans blogg i hittar ni på mitt namn.

  Skriv gärna i en kommentar att ni tycker det är bra att han tar avstånd från det som hänt.

 41. Adulruna skriver:

  Jag är chockad och förfärad… 😦

 42. z999 skriver:

  Joakim Lindrot:
  ”Skriv gärna i en kommentar att ni tycker det är bra att han tar avstånd från det som hänt.”

  Det hade kanske varit mer övertygande om företrädare för centern inte hade marscherat tillsammans med afa i gay pride.

 43. z999 skriver:

  Angående expressen”journalisten” så betalar ju riksdagspartierna presstöd till expressen och har väl rätt att kräva en viss underdånighet tillbaka.

 44. Fenrisulv skriver:

  Inlägg #40, skrivet av ”Johan”, en sjuttonårig anarkofascist och syndikalist (herregud, 17 år, hur mycket fattar man då?) visar på ett övertydligt sätt hur illa det är ställt med grundläggande demokratiska värderingar hos många av dagens unga. Att med mer eller mindre halvkvädna visor och annat osammanhängade, kvasi-intellektuellt pubertetsdravel uttrycka sitt gillande över en fascistorganisations användande av politiskt våld visar ju klart och tydligt att dessa stenkastande och våldsförhärligande rödsvarta löss omedelbart måste skakas ur den svenska fanan istället för att omhuldas och pekuniärt understödjas av politiker på vänsterkanten.

  Det är ju bara att läsa på pojkens blog så ser man direkt vad detta är för typ av människa:
  ”Hjärtefrågor: Feminism, antirasism, skolpolitik och engagemang i antiglobaliseringsrörelsen.” Aktiv i Förenade Klasskamrater, där man som skattebetalare och demokrat kan läsa sådana upplyftande artiklar som: ”Din guide i arbets- och bidragsträsket” och ”Läxor kan dra åt helvete!” Betyg också, för den delen, det nämns explicit i texten. Att det är redigt synd om riket Sverige just nu råder det väl inget tvivel om, och framtiden ser definitivt inte ljusare ut när man läser det som denna knappt könsmogne mentalpatient in spe vräker ur sig.

 45. Johan skriver:

  ”alvkvädna visor och annat osammanhängade, kvasi-intellektuellt pubertetsdravel uttrycka sitt gillande över en fascistorganisations”

  Maken till ordbajs har jag inte sett på ett bra tag. Var det så svårt att bemöta sakinnehållet i mitt inlägget att du var tvungen att göra en personlig research, låna svåra ord från uppslagsverket och pratar om ålder?

  Börja med att läs lite i min blogg, kommentera sak och håll dig till sak, också fortsättningsvis.
  Vi måste förstå att våld redan är legitimerat i dagens samhälle. Demokratier har alltid skyddat sina heliga marker med våld, mot inre och yttre fiender. Sverige stöder en diktatur genom vattenfall. Vi tillverkar vapen i Bofors för att sedan skicka dem till krigförande länder, till exempelvis USA. Snart skall vi också gå med i NATO.

 46. Paranoiker skriver:

  ”A well regulated Militia being necessary to the security of a free State, the right of the people to keep and bear Arms shall not be infringed.”

  Den dagen Sd blir vapenliberalt är den dagen jag går med!

 47. Emil skriver:

  Vissa av er vet säkert att jag inte håller med SD på många punkter men jag måste ändå säga att detta är FÖR JÄVLIGT!!!!!!!

  Jag tror på demokrati och det ska funka så får inte sådana här saker hända!

  Jag hoppas verkligen att Martin och hans flickvän kommer att återhämta sig.

 48. Håkan Liljeberg skriver:

  Liza Marklund debatterar i dagens Expressen och Citytidningen mot hur de grövaste mord mot kvinnor bara värderas till tio år eller mindre i fängelse. Hon är trött på hur kvinnor bara kränks och mördas medan domstolarna verkar se allt mer huvudlöst förmildrande på det hela. Jag menar att hon och andra politiskt korrekta journalister, har del i skulden. Det som var PK för ett år sedan är plötsligt fel. Jag har ett förkortat inlägg av nedanstående på 16:e augusti 18.15. Se mer på:
  http://www.city.se

  Ingen har rätt att mörda eller kränka en kvinna, sverigedemokrat eller ej .
  Självklart skall en person som dödar en kvinna med 26 knivhugg dömas för mord på livstid. Problemet är att domstolarna blir allt fegare och mer politiskt korrekta. Om man skall ta fallet med en tretton-årig flicka i Skövde som blev nersupen och sexuellt utnyttjad av muslimska flyktingar. Ställd inför 20-30 hotfullt stirrande “kusiner” och kompisar till de anklagade så valde domstolen att frikänna dem. Kanske menade man att hon ett barn medvetet valt att “förföra” männen? Skam på er fega Skövde tingsrätt! För något år sedan skrev Marklund en artikel om “rasism” i Australien. Några muslimer hade våldtagit en kvinna. De lokala omkringboende reagerade genom att bränna ner muslimska butiker och misshandla araber på gatan. Det är uppfriskande att folk reagerar, för det är NORMALT att bli arg när någon utsätts för en kränkning, även om det är bättre att inte ta till våld. Men Liza tyckte, politiskt korrekt(och upprörd), att det var fel i det HÄR fallet av dem, “rasisterna”.

  Nu igår blev en kvinna som är ihop med en sverigedemokrat överfallen i sitt hem och bakbunden. Varför är vissa kränkningar och mord fel, samtidigt som en journalist på Expressen, Wayne Serinitis, försöker antyda att övergreppet på SD-kvinnan “var fingerat” Vad är det för feg politisk dubbelmoral? “Är rättstaten och den fria demokratin officiellt borta?” Det här skall skickas vidare till Wayne och chefredaktören!

  Skärp er journalister och sluta med dubbelmoralen. Folk har inte olika värde, beroende på partifärg eller den etniska tillhörigheten på deras illgärningsmän!

 49. z999 skriver:

  Emil:
  ”Vissa av er vet säkert att jag inte håller med SD på många punkter men jag måste ändå säga att detta är FÖR JÄVLIGT!!!!!!!

  Jag tror på demokrati och det ska funka så får inte sådana här saker hända!

  Jag hoppas verkligen att Martin och hans flickvän kommer att återhämta sig.”

  Tack Emil.
  Och att du både tror på och respekterar demokrati kan ingen tvivla på som vill framstå som trovärdig.

 50. Mikael Wallgren skriver:

  Ser att flera citerat från socialism.nu . Varje journalist med en gnutta ärlighet och seriositet borde: 1) besöka den sidan 2) dra rimliga slutsatser därav. Det är uppenbart att det föreligger en hotbild.

  Sverigedemokraterna är ett obehagligt, nyliberalt, sionistiskt och främlingsfientligt parti. Det innebär INTE att dylika metoder är rätt. Anarkister har sällan en förmåga att se längre än sin testosteron för dem. Jag beklagar det inträffade, inte bara av taktiska skäl (som att sådant här gynnar er som parti) utan för att det är moraliskt förkastligt och att ingen som engagerar sig politiskt ska behöva råka ut för något sådant.

  Nu är jag inte riksdagsledamot, utan bara en vanlig landstingspolitiker uppe i norr, men jag har skrivit om det på min blogg. Detsamma har även min partikamrat(v) kommunpolitikern i Uppsala, Ilona Sz Waldau: http://ilonaw.blogg.se/1187251455_vld_mot_sverigedemokr.html.

  Tur att det inte blev värre för de utsatta.

 51. Erik skriver:

  Detta är rent åt helvete!!! Det är svårt att hitta ord för att kunna beskriva hur avskyvärt AFA har betett sig!

  För den som inte förstått det tidigare framgår det nu helt klart: AFA är ingenting annat en ren terroristoganisation! Deras förebilder är troligen muslimska terroristorganisationer som Al-Queda, Hamas, PIJ, PLF och PFLP. Den sistnämnda är ju en MarxistLeninistisk terroristgrupp så det är väl den dom ligger närmast rent ideologiskt. För islamisterna är drivfjädern för terrorismen sexuella orgier med 72 oskulder i nästa liv. För AFA:s del handlar det väl om att bekämpa Israel och USA för att kunna införa det marxistiska paradiset på jorden.

  Förövarna har gjorts sig skyldiga till ett brott som rimligen borde kunna ge fleråriga fängelsestraff. Att syftet dessutom är undergräva hela det demokratiska systemet gör det ju extra allvarligt. Tre vuxna män som beter sig så här mot en stackar försvarlös tjej! Det hela är alldeles avskyvärt! Men polisen och Säpo verkar ju ha gott hopp om att kunna gripa dom skyldiga.

  Dessutom har dom ju utsatt sitt offer för livsfara genom att blockera andningsvägarna. Om tjejen hade råkat få en uppstötning, varit förkyld eller haft astma hade hon lätt kunnat kvävas när munnen blockerades med tejp. Det var ju inte så många år sedan som man kunde läsa om en bunden flicka med förtejpad mun som kvävde när hon kräktes. Den gången handlade det om oförstånd i samband med sexuella lekar. Det har hänt flera liknande fall i historien.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: