Pride 2007: Alex Schulman

Ni får ursäkta mitt ordval, men DRA ÅT HELVETE, jag har hittat Sveriges första ”kändis” som inte hyllar Pride över skyarna, Alex Schulman. Denna B-kändis av gigantiska mått har sällan något vettigt att säga, och det känns lite snopet att det krävs en person som Schulman att säga det alla egentligen tycker men ingen vågar säga! Läs hans blogginlägg här

Annonser

6 Responses to Pride 2007: Alex Schulman

 1. Kvalle i Mossatresk skriver:

  Det krävs just en som A.S.

  I sagan behövdes det ett rättframt barn för att säga det ingen ville se: Kejsaren är naken!

  Och det tål att sägas igen: H.C. Andersen var ett tidlöst geni!!

 2. John skriver:

  Snälla sluta med denna fixering vid Pride-festivalen. Det är en marginell händelse som inte har någon som helst betydelse för andra än reportrarna på Aftonblaskan och deltagarna själva. Fråga en ”vardaglig” homosexuell person som t ex Dick Erixon vad han tycker om den. Nej just det, inget han känner samhörighet med, och får garanterat medhåll av landets alla andra homosexuella som lever vanliga svenssonliv. Hoppas man slipper se mer fixering vid homosexualitet här på SD-blogg, det är knappast ett friskhetstecken att vara mer eller mindre besatt av den frågan.

 3. Robert Boström skriver:

  John,

  Jag tycker själv det tar emot och blir lätt tjatigt, men det behövs en motvikt till medias skamlösa rapporterande om hur sunt och positivt Pride är. Den enda som skriver om Pride här på bloggen är jag, och såvidare det inte händer något extraordinärt så kommer min rapportering kring Pride inte bli mer omfattande än så här.

  Att en översexualiserad parad i dekadens får så stort utrymme och så många positiva röster i etablerad media måste attackeras och motarbetas.

 4. robsten skriver:

  Ja jag kan ju också tycka att man kanske bör ransonera reportagen om Pride, inget skulle göra deltagarna så besvikna som om inga skrev om dem. Men vissa aspekter av festivalen är nästan omöjliga att förbi gå tystnad. Den aspekt som retar mig är att våra kända rikspolitiker tävlar om att gå med de värsta lädebögarna och komma med i bild. Det är egentligen fullkomligt ofattbart, de måste fullständigt ha missat vad vanliga väljare tycker och tänker, kan någon lösa den gåtan så.

 5. Christel skriver:

  Saken är den att flertalet politiker är livrädda för att stöta sig med Gaylobbyn.Det är nästan politiskt självmord att inte vara PK i denna fråga.Gaylobbyn brukar alltid hänga ut politiker
  som haft fräckheten att inte uttala sig till deras favör.I samband med Pride har man även
  hängt ut alla företag som haft fräckheten att inte köpa reklamplats.

  De agerar precis som terrorister med den skillnaden att sprängattentaten är utbytta mot ett
  indirekt hot dem som inte samtycker.Vår allmänt korkade media är inte sena att gå gaylobbyns ärenden.

 6. Valiant skriver:

  Det är inte så mycket att göra åt Pride, kan ju bli så att det blir ert eget barn det handlar om i framtiden. Visst vill många där provocera, men det är väl så man tänjer gränser. Har faktiskt en vän där, hade nog också hängt på om jag varit homosexuell. Nu är jag inte det och ser det hela lite smaklöst, men det är säkert jäkla kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: