Den oerhörda skandalen fortsätter!

Gästskribent: Hans-Olof Andersson

På GT/Expressens hemsida kan vi idag läsa om en ny attack från de som medierna älskar att kalla ”aktivister”:

”En domare i migrationsdomstolen har utsatts för en attack i sitt hem. En organisation som vill protestera mot domstolens beslut har hällt ut röd färg, sprejat hot på huset och lämnat en yxa i dörren”

Den vänsterextrema organisation som säger sig ligga bakom attacken berättar själva på sin hemsida vad de gjort och vad som är syften med aktionen.

”Vi hoppas att ovan nämnda domare på migrationsdomstolen därför tar sig en rejäl funderare över de irakier som får beslut om att sändas tillbaka”.

GT/Expressen berättar vidare att de sökt domaren, men att han inte vill kommentera det hela. De har däremot talat med domarens överordnade, Ingvar Paulsson, som säger: ”Jag ser det som väldigt allvarligt. När en domare i svensk domstol får sitt hem vandaliserat på det här sättet är det naturligtvis väldigt allvarligt”.

Läsaren lämnas alltså undrande vad det är för organisation som gjort det här. Går man då in på SVT:s hemsida får man svaret, de vågar faktiskt skriva det rakt ut: Det är AFA, det ökända ”Anti-fascistisk aktion”. Där står också att bakgrunden är beslutet att asylsökande måste visa en personlig hotbild för att få stanna. En personlig hotbild? Är inte det exakt vad AFA har utsatt domaren för genom sitt attentat? Var menar AFA att han ska söka asyl då? Hur knasiga är ni egentligen?

Visst har Ingvar Paulsson på länsrätten rätt i att det är allvarligt när en domare i svensk domstol får sitt hem vandaliserat. Det är möjligt att polisen faktiskt kommer att gripa någon för det här attentatet, men jag undrar: När ska lagen börja gälla lika för alla? När ska polisen göra sitt jobb och gripa hela AFA, (de vet vilka AFA är, det har poliser klart och tydligt berättat för oss sverigedemokrater) förhöra alla, och i deras bostäder och tillhåll säkert kunna hitta bevis för otaliga brott, och sedan överlämna dem till rättsväsendet för dom? Denna terror drabbar hela samhället. Bland politiker är det inte bara vi sverigedemokrater som har utsatts ett otal gånger, utan många andra politiker, speciellt borgerliga, angrips också.

Att denna terror får pågå år efter år är en skandal av fullständigt oerhörda proportioner. Denna terror är, som alla säkert förstår, inte möjlig utan att personer i det svenska maktsystemet har sett mellan fingrarna och låtit det fortsätta. Det förstår ni nog alla, vi talar inte direkt om några Joachim Posener här när det gäller kapacitet att undvika rättvisan.

Vem är nästa offer? Kanske ni på tidningar som vågar skriva om AFA? Eller de som inte skrver om AFA? Förstår ni inte att terror slår blint, drabbar alla? Är det någon ansvarig, Beatrice Ask, eller någon hög polischef, som vågar säga något nu? Eller upplever ni det också, som de flesta medier, som tryggast att vara tysta och inte göra något?

~ ~ ~

På sin hemsida skryter AFA om attacken mot migrationsdomaren
och har även publicerat personuppgifter om domaren.
Publiceringen av personuppgifter har rapporterats till Polisen.

Annonser

16 Responses to Den oerhörda skandalen fortsätter!

 1. Christel skriver:

  Ja något är definitivt allvarligt felaktigt när en organisation som AFA som skryter med våld mot alla de inte gillar tillåts härja i stort sett fritt.Att deras websida tillåts är ett lika stort mysterium.

 2. Sven-Olof skriver:

  När ska media inse sanningen? Tja förmodligen har de fullständig koll på läget, men det är ju trots allt deras egna små teltingar som kastar sten och skrämmer pensionärer på Sd-möten.
  -Det är de demokratiföraktande vänsterextremisterna i AFA och Syndikalisterna som är det stora hotet mot demokratin. Det är väl helt enkelt så att den media vi har i Sverige är så politiskt korrumperad, och genom ideologi direkt lierad med dessa terroristorganisationer. De varken vill, kan eller vågar berätta sanningen. Det är bara en tidsfråga innan det inom dessa organisationer nån vettvillig individ, eller grupp av individer går över gränsen och tar efter förebilderna i de palestinska områdena. Så länge Expo och Gringo får sätta dagordningen, kommer dessa gruppers dåd att idealiseras. ……………………………………Det är helt enkelt dags för ett alternativ. Vi måste kunna presentera dagsfärska intressanta men framför allt sanna nyheter för det Svenska folket. Det måste vara en prioriterad fråga för partiet att kraftigt öka närvaron på nätet. Helst med en dalig nättidning. Sånt kostar pengar, självklart. Men finansieringsbiten måste lösas. Nu! För så här kan vi inte ha det längre..

  Mvh Sven-Olof

 3. MA skriver:

  Ja, skribenten på GT som inte skrev ut att det var AFA (men säkert med största iver, om SD:are som mot renhållningsparagraf kastar glasspinne på en vägren, skulle ange partibeteckning och epitetet ”SD, razistiska miljömarodörer!”) kan mycket väl själv vara en gammal vänsterslyngel som fegar. SÄPO tas nog in i detta fall, och antar att det är lämpligt med hårdhandskar nu (även om V och MP samt vänster-akademiker säkert hellre gullar med AFA).

  Förresten: Vilken är/var kopplingarna mellan AFA och Expo? Jag googlade men fick en träffröra med typ NSF-, ND- och bgf-länkar (knappast helt bias-fritt; överdrifter och demagogik lär finnas där) och jag orkade inte leta upp de bästa säkraste källorna. (Var det inte någon koppling i skriften som Helene Lööw bidrog till nyligen?) Alltså finns/fanns det en koppling och hur ser/såg den — nyktert och objektivt framställt — ut? Gärna kortfattat och ev. länkar.

 4. z999 skriver:

  Tack för att ni la ut närradiosändningen, även om det dröjde och den i lördags ligger fortfarande inte ute.

  Eftersom den senaste inte ligger ute så kommer jag att fortsätta att vara antirasist.
  Jag förstår inte hur sverigedemokraterna kan attackera homosexuella så som ni gör. Vad har dom gjort för fel? Det enda dom vill är ju att ha rätten att fritt tafsa på heterosexuella som heter Glenn Hysen.

  …det ska egentligen vara en massa utropstecken och stora bokstäver lite huller om buller för att ge det där rätta rabiata antirasiststuket.

 5. z999 skriver:

  MA:
  ”(Var det inte någon koppling i skriften som Helene Lööw bidrog till nyligen?) Alltså finns/fanns det en koppling och hur ser/såg den — nyktert och objektivt framställt — ut? Gärna kortfattat och ev. länkar.”

  Det är boken ”Brunt” du tänker på kanske?

  Ett helt kapitel har författats av AFA dokumentation. Okommenterat, i stort sett. Det står något vagt i förordet om att för att få viss information har man valt att gå till aktivistmiljön eftersom det är där den finns. Mattias Gardell och Helene Lööw är de mest kända bakom boken och dne hyllas av expo (vad annars?).

 6. MA skriver:

  z999: Fy farao! Då håller de om varandra, vänsterakademikerna och den utomparlamentariska våldsvänstern. AFA är ju öppet (men ofta anonyma) samhällsomstörtande, och våldsamma i all sin verksamhet. Så vad sa den nye Expo-nissen — han som slibbigt förtalade SD med påhitt om att Söder relativiserat förintelsen och att Karlsson jämfört SD med judarna (Richard slätt hette han visst) — om boken Brunt tro?

  Dags att sätta ner foten mot dessa som relativiserar politiskt våld. Tänk om några intellektuella ickesocialister (inte ickeintellektuelle Ulf Nilsson, men statsvetare och kändisar med stort förtroendekapital) i den svenska debatten vågar ta avstånd från Expo, och t ex alltid relativiserande (på bokmässan i fjol grovt förolämpande Ayaan Hirsi Ali) Mattias Gardell samt den i media allmänna vänsterslagsidan och rädslan att inte fördöma muslimska dåd.

  När Ekot eller andra rapporterar om gisslan som skjuts en efter en i Afghanistan, då låter de bara (i munter ton?) formella och tar aldrig upp det som en allvarlig fråga eller som terrorism. Men när någon gjort en muhammedbild, då sk*ter de nästan på sig. Och i Mellanösternfrågan är Hamas alltid gullgris och Israel satan, helst med skev rapportering och lögner (att Israel startar ett ondskefullt anfall när de bara svarar för att slå ut vapen efter lång tid av beskjutningar t ex).

  Fy f–n. Media känns i mångt och mycket som en röd härdsmälta. (Och vad hjälper det att vara sur som en citron?)

 7. Tore skriver:

  z, det är fortfarande fullmåne över Sverige…

  Tänk när fd SDare, kf i Nyköping/Norrköping erhöll en yxa i dörren, skrev PK maffian inte ett skit!…

  Och Thoralf Alfsson, kf i Kalmar trakasseras i sin boning, med klotter och sönderslagna fönster, säger PK maffian inte ett skit!…

  När SD kommer till makten, skall skiten rensas ut, eller hur ni otrogna…

 8. Björn skriver:

  Hej alla!

  Afa i sig är ungefär lika samhällsomstörtande som snattare. Självklart kan ligister vara farliga för enskilda medborgare men där stannar det.

  Det som är oerhört allvarligt och oförlåtligt är när PK-media förtiger och förringar våldsverkare. Det är på redaktionerna som de verkligt ansvariga befinner sig.

  Får du vattenskada i ditt hus blir du väl inte förbannad på vattenmolekylerna utan på puckot som inte stängde kranen efter sig…

 9. z999 skriver:

  Björn:
  ”Afa i sig är ungefär lika samhällsomstörtande som snattare. Självklart kan ligister vara farliga för enskilda medborgare men där stannar det.”

  Undrar om den där domaren skulle hålla med om det? Men politiskt våld fungerar i samhället och är därför skadligare än all annan brottslighet.

  ”Det som är oerhört allvarligt och oförlåtligt är när PK-media förtiger och förringar våldsverkare. Det är på redaktionerna som de verkligt ansvariga befinner sig.”

  Det beror ganska mycket på att riksdagspolitikerna sätter nomerna för hur man får bete sig. Om man uttnyttjar svagheter i demokratin för att främja sig själv så visar man att man tycker att principen ”ändamålet helgar medlen” är viktigare än alla demokratiska principer. Ett sätt är att vägra debattera frågor där man vet att det finns en stor opinion som inte ligger i samklang med riksdagen. AFA är en självklar produkt av politikernas allmänna beteende.

 10. Björn skriver:

  z999

  Jag förringar verkligen inte våldsattacker mot människor men jag tycker mig se en klar skillnad mellan orsak och verkan. Hot och våld oavsett om det är sporadiskt eller organiserat drabbar alltid den enskilde lika hårt och det ska våldsverkarna ställas till svars för på samma sätt som tjuvar, mördare eller vad det vara månde.

  De som gjuter grunden för våld och instabilitet genom att smyghetsa, förtiga eller koreografera sanningen är de verkliga förövarna och det är dem diskussionen ska fokusera på.
  Med en fungerande nyhetsrapportering har en organisation som AFA svårt att existera.

  … FRÅGOR …

  Är det rimligt att försöka ställa DN´s ansvarige utgivare Thorbjörn Larsson till svars för illdåd
  begångna av förvirrade/ligister?

  Eller ska vi istället lägga allt krut på arbetet med att få till stånd en nyhetsrapportering i Sverige?

 11. Traditionalist skriver:

  Detta är, precis som artikelrubriken antyder, en oerhörd skandal!

 12. rim skriver:

  En liten notering.Jag läste för första gången ”vänsterextremister” i en tidning.

 13. AFA borde stämplas som terroristorganisation och behandlas därefter.
  Någon som vet om förövarna (de som angrep domaren) gripits?

 14. Möllis skriver:

  Att AFA utgår med att ta till våld bevisar bara vilka ruttna argument de har.

 15. Christel skriver:

  Jag läste just om att AFA hade anmält sin medverkan i prideparaden och även deltagit.
  Till synes utan protester från gaylobbyn.Bland företag som bidragit till det här ekonomiskt
  var reaktionen den rakt motsatta.

 16. Om Gaylobbyn hade med AFA i sin parad (har du belägg för detta så visa gärna), så visade de att de accepterar grupper som använder våld och terror som huvudsaklig arbetsmetod. Det är ju ytterst märkligt med tanke på de problem som diskuteras kring våldet mot homosexuella.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: