Islamister tog över skola i Köpenhamn

088419884701lzzzzzzz.jpgMed demokratiska medel agerar islamisterna för att ta över institutioner för att införa sitt synsätt och sina regler. Så skedde det i en skola i Köpenhamn när islamisterna fick majoritet i en dansk förskola (DN). Genast införde de sin förvridna människosyn i det dagliga arbetet i skolan – inga traditionella danska värderingar tilläts. Flickor fick inte dansa eller rita, inte heller skulle flickor och pojkar få leka med varandra. Barnen beordrades att klippa sönder tomtemössor som fann så de var kristna symboler och således inte acceptabla för muslimer.

Förskolan drivs av sex ortodoxa muslimer.

Ovanstående beriktning och härliga mångfald påminner mig om det Mark A Gabriel beskriver i sin bok, “Islam and terrorism“. Islam är en oerhört imperialistisk, expansiv och aggressiv religion där en rättroende muslim lärs ut i hat och våldsamheter. Gabriel (som hette något helt annat då han bodde i Egypten), en fd högt respekterad muslim som studerade vid Al-Azhar-universitet i Cairo, går igenom vad han fick lära sig att en muslim skulle göra och tycka och hur samhället i den arabiska världen såg för icke-muslimer. Själv blev han utsatt för mordförsök av sin egen familj då de upptäckte att han började kritisera islam. Han flydde och hamnade, som så många andra, i USA.

Boken rekommenderas varmt!

Annonser

One Response to Islamister tog över skola i Köpenhamn

 1. Kurtan skriver:

  Det förundrar mig att det hittills ingen har lämnat någon kommentar angående detta ?! Kan det bero månne på att det är för hemskt för att kunna kommentera ?. Detta mina vänner är endast ett litet smakprov på vad som kommer att hända över hela Europa i samtliga instutioner om massinvandringen av islam inte stoppas totalt.

  Hur kommer det sig att de ”styrande” i Europa inte ser detta, eller ser de detta, men att detta är resultatet av deras tidigare överenskommelse för att kortsiktigt försäkra sig med olja från den muslimska delen av världen ?

  Som ni kanske inte vet har EU efter oljekrisen 1973 avtalat med de oljeproducerande länderna att i utbyte mot säkrade leveranser av olja, åtagit sig att generöst motta muslimska immigranter utan krav på assimilering och dessa immigranter (inte flyktingar) kan mer eller mindre fritt introducera islam i Europa.

  Detta mina vänner har de ansvariga i EU kommit överens om, och eftersom vi har blivit lurade in i EU så ser det ut som det gör idag i Sverige och övriga EU länder…. Politikerna i Europa har sålt ut våra fosterland för olja, detta är ett faktum…

  Vad har våra ansvariga s.k. politiker gjort i Sverige, jo istället för att minska oljeberoendet så lägger de ner kärnkraftverk som är den enda reella ersättaren till olja i dagsläget. Detta kallar jag ”hål i huvudet”. Nu vill de ytterligare ge bort självbestämmandet (det lilla som finns kvar) till parasiterna (icke folkvalda) i Bryssel.

  Vi måste alla tänkande, klarsynta, osjälviska, fosterlandsälskande SD sympatisörer, som inte har blivit hjärntvättade av PK median och floskel politiker, göra allt för att få tillräckligt inflytande i Sverige så att vi kan snarast möjligt vända EU medlemskapet och detta vansinnes fördrag ryggen innan det är för sent.

  Islams hantlangare har ju som ni vet som mål att lägga hela världen under islams styre, detta är inte mina ord, de säger det ju helt öppet, ta detta på allvar!!!. De väntar bara på att de har blivit tillräckligt många och starka för att kunna ta över med hjälp av vårt eget demokratisystem i Europa, detta tidpunkt är inte långt borta. Då är det för sent mina vänner. Agera nu !!!

  MVH

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: