Mångkulturens rätta ansikte

DN hade en intressant artikel den 4 juni som jag då inte hann tipsa om. Det är Lisbeth Lindeborg som skriver om mångkulturen:

Vi vet genom erfarenheter från de europeiska länderna att det mångkulturella konceptet inte fungerar. Mångkultur ger upphov till segregerade samhällen och kommer att leda till apartheid som i Sydafrika.

Senare läser jag i NPNS månadsblad. Där beklagar Amara att så många vänsterintellektuella inte kommit till medvetande om kulturrelativismens inhumana följder. Och hon analyserar orsaken till det förtryck som unga kvinnor i religiöst präglade samhällen utsätts för: ”I Guds namn beslöjar, dödar, bränner och stenar man.”

Intressant liten artikel…

Annonser

4 Responses to Mångkulturens rätta ansikte

 1. Robin Andersson, SD Örebro skriver:

  Nån mer än jag som förvånas över att DN iöht publicerade denna artikel, den lär väl inte direkt gå hand i hand med PK:s perfekta världsbild. Fast det är klart, den handlade ju trots allt inte om den svenska mångkulturen, och då kanske det är okej.

 2. Björn skriver:

  LL anser/inser att resultatet av vad de bildade kallar ”kulturrelativismens etc.” inte är utan nackdelar och beklagar sig över att inte fler inom eliten underförstått vänstern inser det och agerar därefter.

  Det faktum att multikulti(muk) aldrig fungerat någonstans någonsin (tar tacksamt emot exempel på motsatsen!) är en plump detalj som endast vulgära SD:are ägnar sig åt. LL är mer sofistikerad än så.

  Själv tror jag inte på muk som konstruktion men anser att ett ännu större problem är att muk historiskt och i Sverige införts med våld och eller mot folks vilja vilket skapar turbulens, kaos och elände.

  Alltså:
  En liten högljudd skara vill införa ett system i Sverige som antagligen är dåligt men vad som är mycket värre är att de agerar mot folks vilja och därför ägnar sig åt maktmissbruk och övergrepp.

  LL verkar tro att muk kan finjusteras för att parera konsekvenserna av vad som i själva verket är resultatet av maktmissbruk och övergrepp.

 3. Tore skriver:

  Inte utan att DN kan påverkas, om man är klarsynt, och prenumerant. Även skojeriet i Kosovo
  bör nu uppmärksammas av ovetande, av skattemedel bortdribblade, ärliga svenska medborgare, som hädanefter ej kan utropa ”OJ, oj, Det visste jag inte”!…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: