Medias förklaringsmodeller

Det är alltid lika skrattretande att läsa mediers korkade förklaringar på varför någon kan tänka sig rösta på Sd. De väljer ut intervjupersoner som säger vad media vill höra, framför idiotiska  förklaringsmodeller som ”Troligen en protest mot vuxenvärlden” och avslutar snyggt med hur hemskt det är; ”Det är verkligen en skrämmande utveckling”.

Vi får hela paktetet serverat; vad som hände, varför det hände och hur dåligt det är att det hände.

I sanna multikulti anda försöker man lägga lika mycket skuld på svenskarna genom följande formulering:

– På stan går vi tillsammans med kompisar. Vi har svenska kompisar också så vi blir aldrig utsatta för något, säger Ivan.

Kontentan är alltså invandrarna inte ”råkar ut för något” eftersom de är skyddade av sina svenska kompisar. Det är alltså svenska gäng som är faran på Halmstads gator lika mycket som invandrargäng. Snacka om att förvrida verkligheten.

Man omyndigförklarar nionarnas stöd för Sd genom att säga:

Men många av ungdomarna verkar inte helt inse vad partiets politik innebär.

och

– När vi fyllt 18 och får rösta kommer många att vara mer medvetna.

För inte kan väl en tänkande varelse egentligen gilla Sd:s politik, eller hur? Allt som det mångkulturella samhället bär med sig är ju bra! Fattar väl vem som helst.

Roligt dock att Sd toppar undersökningen om elevernas preferenser med 18%!

Annonser

6 Responses to Medias förklaringsmodeller

 1. Kurtan skriver:

  Skrämmande !

  Det är verkligen bedrövligt med medias rapportering. Här har Göbbles och Stalin mycket att lära. Det värsta är att resultatet endast blir kommer att låta Sverige hamna djupare i avgrunden innan sanninge bryter igenom på allvar.

  Den stora frågan är hur kan vi på ett effektivt sätt avslöja denna falska propaganda för den stora allmänheten…. Vi måste hitta ett sätt för att rädda Sverige från dessa multikulti Sverigeförstörande dårar. Gnugga geniknölarna och för fram alternativ till Jimmie.

  MVH

 2. Umebon skriver:

  Jag tror att en massiv kampanj från medlemmarna att få ut SD-Kuriren på fler bibliotek och punktinsatser att dela ut till fler privatpersoner kommer att ge effekt. Upplagan bör ökas på sikt till åtminstone 50 000. Det kan vara värt pengarna.

 3. Glädjande att Sd-stödet bland Hallands unga är så otroligt starkt, men en bismak förstås i att det bottnar i de mångkulturella problem som vi helst hade varit förutan, men som nu finns och som måste hanteras.

  Mest skrämmande tycker jag är att journalisterna helt verkar sakna törst efter de verkliga bakomliggande orsakerna. Det handlar bara om att prångla ut samma gamla bortförklaringar som setts 1000-tals gånger förut.

  Var finns den naturliga undersökande nyfikenhet som bör prägla journalister? Var finns överhuvudtaget deras yrkesstolthet när det i princip bara plagierar sånt som skrivits tidigare av andra?

  Sveriges ungdomar är massivt trötta på mångkulturens problem, som många av dem lever i centrum av dagligen. Det är huvudorsaken till att de väljer Sd, eftersom vi är det enda parti som vågar prata öppet om de problem de ser i sin vardag. Inte behöver man väl vara någon Einstein för att begripa detta, eller?

 4. Anders skriver:

  Ja, det är bedrövligt att journalister jämnt måste nämna SD i sådana sammanhang att det är partiet som är en del av problemet.

  Exempel: http://www.kvp.se/nyheter/1.719435

  I artikeln ”Vi behöver alla nya skåningar” skriver Jenny Nirfalk, chefredaktör på Expressen följande i inledningen: ”Trots larmrapporter om utanförskap, kriminalitet och ett växande Sverigedemokraterna vill jag hävda att situationen för Malmös invandrare aldrig varit bättre.”

  Hon nämner alltså ”ett växande sverigedemokraterna” som en del av problemet.
  Jag skulle då säga tvärtom att problemet inte är att sverigedemokraterna växer utan att inflyttningspolitiken är helt planlös, milt uttryckt. Men ska jag uttrycka mig mer ärligt så skulle jag vilja påstå att dagens svenska inflyttningspolitik är helt galen. Sverige gräver sin egen grav med en sådan politik, anser jag.

 5. Anders skriver:

  Rättelse: Jenny Nirfalk är chefredaktör på gratistidningen City.

 6. Anders skriver:

  ”3 Patrik, Sd Ängelholm
  Var finns den naturliga undersökande nyfikenhet som bör prägla journalister? Var finns överhuvudtaget deras yrkesstolthet när det i princip bara plagierar sånt som skrivits tidigare av andra?”

  Patrik, kan det vara som så att till synes en stor del av journalistkåren helt enkelt inte vill undersöka problemen som dagens inflyttningspolitik och mångkulturism för med sig?

  Om vi nu tar exempel med islam och att muslimer växer till antalet allt mer. Det kan man särskillt se i Malmö. Det dröjer inte länge förrän de är minst hälften eller mer till antalet.

  Tidningarna måste vara på god fot med islam och muslimer eftersom det betyder en ny stor målgrupp för dem. Tidningarna hoppas på nya prenumeranter och mer försäljning av lösnummer till, just precis, muslimer. De måste därför skriva allt gott om islam och muslimer.

  Detsamma är det med Sveriges Television och övriga svenska TV-kanaler. Deras nyhetsrapportering där islam och muslimer är inblandade är till synes neutrala men är egentligen en illusion som bara ska få folk att tro att de är neutrala. Men i själva verket handlar det om att media inte berättar hela sanningen.

  De talar inte om för folket vilken fruktansvärd vidskepelse islam i själva verket är. De berättar inte att muslimska män får ha upp till fyra fruar. Det betyder att en muslimsk kvinna värderas ner till en fjärdel jämfört med den muslimske mannen. En muslimk man får däremot ha hur många älskarinnor som helst. Giftasåldern är nio år för muslimska kvinnor. De flesta svenskar skulle betrakta detta som pedofoli. Men tar svensk media upp detta?

  Svensk massmedia berättar inte vilka hänsynslösa metoder muslimer använder sig av i mellanöstern. De berättar till exempel inte att man i islamska länder använder barn som sköldar eller kvinnor och barn som självmordsbombare. De berättar inte heller att barn har tvingats gå igenom minfält.

  Men svensk massmedia berättar gärna sådana saker som ska göra svenska folket usafientliga. Även israelfientliga.

  Det finns även en tredje aktör, nämligen företag som ser muslimer som en ny målgrupp som man kan tjäna stora pengar på. Det finns åtskilliga miljarder dollar i islamska oljeländer som bara väntar på att användas. Detta vill svenska företag också ha en del av.
  Det handlar om pengar som vanligt alltså. Men om Sverige skulle förändras till det sämre det bryr de sig inte om alls.

  Det politiska etablissemanget är en fjärde aktör. Fast här är det röster från muslimer som de hoppas på. Fast vad händer om muslimerna i Sverige blir väldigt många? Vill de rösta på svenska partier då? Jag tror inte det. De kommer att bilda ett eget parti, ett islamskt sådant.

  Enligt koranen så får inte andra partier tillåtas utom islamska. Det kommer tillslut att innebära att alla svenska partier som inte är islamska kommer att förbjudas av muslimer i Sverige. När de blir tillräckligt många. Jag tror inte de behöver vara majoritet för att kunna påverka i den riktningen.

  Du vet säkert det, många andra Sverigedemokrater vet det säkert också. Men vet alla det?

  Alltså, trots att vi egentligen ska ha en informativ och helt opartisk massmedial upplysning i Sverige, genom radio, tv och tidningarna samt en fri och öppen debatt för alla, så kan man konstatera att vi inte har detta i praktiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: