Kravaller i Hovsjö

Ytterligare kravaller i Hovsjö med stenkastning mot poliser under gårdagen. Jag tycker vi ska tacka socialdemokraterna, folkpartiet och övriga mångkultursförespråkare för att vi blir allt mer kulturberikade.

Uppdatering: Hör ”ungdomarna” säga att de ska bränna polisstationen i Hovsjö och att de inte ”accepterar” polisens närvaro.

Annonser

24 Responses to Kravaller i Hovsjö

 1. skånepåg skriver:

  Rosengård och Hovsjö. Var blir nästa upplopp?

 2. Roland skriver:

  Sverigedemokraterna ligger som ett barn tryggt i en vagga. Och för varje dag som går så växer det sig lite större.

  ingenting någon kan göra något åt. även om tidningar kämpar med en gardering om att ”nu lögar sig alla främlingsfientliga i händelsen” så är det bara en sak som återstår.

  Folk har fått nog!

 3. Frasse skriver:

  Ordet ”ungdomsgäng” har fått en ny innebörd! Denna gången hörde jag ”invandrargäng” inne i skallen utan att jag tänkte på det! Fortsättningsvis får media använda sig av ”svenskt ungdomsgäng” den gången det gäller svenskar!

 4. T.L. skriver:

  Håller med dig, Frasse. Det är ju löjligt att media inte vågar ge en mer detaljerad beskrivelse om vilka det är som verkligen gör det. Svårt att skriva ”ett invandrargäng” eller ”ett ungdomsgäng med utländsk bakgrund”.
  Jag förstår inte varför dom försöker att undanhålla fakta och inte vill släppa fram sanningen. Eller är hela mediaformatet och regeringen, samt alla andra stadsverksamheter så som skolor o.s.v. helt korupta!? Vad har dom att vinna på det!? Varför denna besatthet om att dra ner hela Sverige i avgrunden och rasera hela vårat samhälle som vi har kämpat och slitit så hårt i alla dessa århundraden för att bygga upp!?
  Man blir ju helt fylld av skräck när man ser allt som händer i dag i vårat samhälle, samtidigt som när regeringen m.m. ignonerar helt och hållet vad som händer och är totalt oförmögna till att återupprätta ordning och att ta itu med dom problem som hotar vårat land och våran frihet. Vad är dom rädda för igentligen!?

 5. z999 skriver:

  T.L:
  ”Vad är dom rädda för igentligen!?”

  Jag som är nybliven antirasist har självklart svaret på det. Dom är helt enkelt rädda för det främmande har jag lärt mig. Det känns antagligen främmande för dom att plötsligt skriva sanningen om vad som händer efter åratal av förljugenhet. Sen anser alla antirasister, och där ingår riksmedian, att invandrare är något främmande också, det är därifrån ordet främlingsfientlig kommer. Som antirasist har jag också lärt mig att invandrare är ungefär lika lättstötta som påtänd knarkare och kan känna sig kränkta om man ens antyder någon obekväm sanning.

  Jag anser att missbruksfamiljerna har mycket att lära ut till oss svenskar. Dom klarar av att leva på livslögner år efter år. En stor del av tricket är att aldrig ta några debatter med folk utanför familjen

 6. Fröken Sverige skriver:

  Usch, jag orkar snart inte mer. Tar på mig burkan och köper läget…

  Har varit utan internet i en vecka cirka och nu när man läser allt som hänt sista tiden, så finns det underlag till en bok om det mångkulturella exprimentet. Efter EN VECKA!

  Och ute i småhålorna i landet, så är folk helt ovetande om verkligheten. För media och ”de etablerade politikerna” ser till att gömma den så gott de kan….bland annat i ord som ”ungdomsgäng”.

  Ständiga attacker mot POLISEN! Det är sannerligen inget ”svenskt” beteende…det är krig!

  Suck, pust, stön…

  /FS

 7. Sd måste satsa stenhårt på Södertälje i nästa val. Vi fick ju 2 kommunala mandat i 2006 års val, men kunde inte tillsätta dem vilket nästan gör mig förbannad. Potentialen måste vara enorm i Södertälje, som kan vara porten till framgång i Stockholmsområdet, vilket i sin tur är porten till framgång i Sverige.

  Massor av Södertäljebor proteströstade på det hopplösa Nd 2006. Ingen skugga vilar på väljarna, men de är värda ett bättre alternativ. 2010 hoppas vi på ett starkt Sd Södertälje. Räkna med ”skånska” resultat i kommunvalet, om korten kan spelas rätt i Södertälje. Det hänger både på Sd som parti och på Södertäljeborna själva… för lokalavdelningar kräver som bekant ett lokalt engagemang – som partiet måste göra allt för att understödja!

 8. Erik skriver:

  Håller med Patrik, satsa hårt på tälje i nästa val!

 9. Blade skriver:

  Ja, vad som ligger bakom. T.L.”Varför denna besatthet om att dra ner hela Sverige i avgrunden och rasera hela vårat samhälle” . Det som vänder det mesta upp och ner. Det har väl med psykologi att göra, jovisst har det det. Med med annat också, som kanske kan upphöjas til något slags filosofi.

 10. Björn skriver:

  ”Vad har dom att vinna?”

  I vanliga fall när man inte förstår ett samband eller någons agerande kan man följa pengarna för att ta reda på vem som kan tänkas tjäna på det.

  Vad gör politikerna med vårt folkhem? I Sveriges fall leder det ingenstans. Ingen har något att vinna. Därför har jag tre teorier

  a)
  I ett välmående land där folk är lyckliga är politiken ganska trist och alldaglig. Genom att ”spica upp” saker och ting hamnar man som politiker i händelsernas centrum.

  b)
  Halva Rosenbad sover väl med Marx och Engels under kudden varför begreppet ”Den lönsamme tjuven” kanske kan vara ledstjärnan i svensk politik.

  c)
  Har med utomjordingar att göra…

  Tokigt?
  Kom med en bättre då!

 11. pokus skriver:

  Jag håller med Patrik,sd Ängelholm. Det kommer nog att finnas ett stort intresse för sd i Södertälje så som situationen ser ut där.Hoppas att det kan komma igång en lokalavdelning. Att rösta på nd är ju at kasta bort sin röst. Det kanske var ett desperat försök till rop på hjälp. Sd behövs i Södertälje.

 12. Sven-Olof skriver:

  Ni har helt rätt i att Stockholmregionen är nyckeln till Sd:s framtida framgångar. I skåne torde det vara svårt att uppnå så värst mycket bättre resultat, till valet 2010.
  Från Partiledningen, men även från lokala distrikt och föreningar, behövs kanske lite självrannaskan? Varför har framgången uteblivit i Stockholmsregionen? Och vad gör vi åt det?

  Ett storstockholm som till stora delar delar skåneregionens problem med massinvandring och utanförskap. Segregerade etniska enklaver, massarbetslöshet och hög kriminalitet.
  med ”Skånesiffror” i valet 2006, även i Sockholmsregionen, hade vi redan suttit i riksdagen.

  Det ska erkännas. Det är lätt att sitta uppe i Östersund och kritisera. Vi har långt ifrån samma problembild här uppe, som ni där nere dras med. Här uppe drivs den Sverigedemokratiske väljaren av andra motiv, än i skåne. Men, trots allt.

  När Jämtland/Härjedalen i mitten på mars kallade samman medlemarna till det konstutionerande årsmötet, för att bilda ett nytt distrikt. ja då kom de. Hälften av Sverigedemokraternas medlemmar i länet, vissa med nästan 30 mils bilväg , enkel resa, slöt upp.

  Om det går i lilla Östersund, kan jag för allt i världen inte förstå varför det inte skulle gå i Södertälje, eller Stockholm.

  Mvh Sven-Olof

 13. z999 skriver:

  Jag bor i Stockholm och funderar på vad som skulle kunna få folk här att rösta på SD. Jag tror på ett engagemang i någon av stadsdelarna, alltså att man inte börjar med att lägga fokus på hela stockholmsregionen. En hemsida som är lokalt för Stockholm skulle vara bra där man verkligen talar om för folk vad som händer lokalt i deras närområde.

 14. robsten skriver:

  Det börjar pratas om att starta lite lokalavdelningar där SD är svagt i STHLM, skulle vara kul att få veta var du bor Z, du kan väl maila mig på den adress jag har på min blogg om du har lust att tala om det.
  SD har väl en lokalhemsida, men det skrivs alldeles för lite på den, annars är den snygg och välskött;-)

 15. Johanna skriver:

  Utan framgångar i Stockholmsområdet kommer SD inte in i riksdagen. Till och börja med bör det finnas en valstuga på Sergels Torg. Alla andra partier inklusive FI och Junilistan hade valstugor där.

  Jag tror att det är betydlig lättare att övertyga de lite yngre att rösta på SD än de som är säg 35 och uppåt. En stor majoritet av de som är 35-40+ bor i områden där de sällan stöter på baksidorna av det mångkulturella samhället på hemmaplan.

  SD måste vara aktiva och berarbeta skolorna i Stockholmsområdet. De som är födda 1992 och senare som kommer att kunna rösta i nästa riksdagsval. Alltså är främst niorna och gymnasieungdomarna som ska berarbetas från och med nu och fram till 2010.

  I Skåne och Blekinge är SD etablerat men det är det inte i Stockholm.

 16. Tore skriver:

  Med tanke på alla mord och annat djävulstyg i Stockholmsregionen, vill nog de flesta sym-
  patisterna till SD vara anonyma. Men, men, det kan finnas enstaka ”tuffa människor” som
  inte räds AFA och co…och kan försvara SD färger, men då måste ledningen agera med värv-
  ande. De måste vara beredda på sådant som händer Thoralf Alfson, SD företrädare i Kalmar.
  Eller varför inte få en ”yxa” satt i sin dörr, som har hänt på den östra sidan av Sverige, med
  en avgång som resultat. Och en samling nollor (poliser) som inte ens klarar av (vill) att utreda,
  fälla och bura in dessa ”busar”, utan vill ta dessa ”ärenden på lång sikt”. Jag undrar egent-
  ligen, hur det står till med ”modigheten och kompetensen”, bland dessa, våra beskyddare…

 17. Johanna skriver:

  Off the topic.

  Vem är extrem?

  SD blir ibland anklagade för att vara extrema. Allt är dock relativt och beror på vad man jämför med.

  Om man jämför den flyktingpolitik som våra nordiska grannländer och de flesta andra EU-länder bedriver så framstår SD:s flyktingpolitik som normal. Det är de sju riksdagspartierna i Sverige som är onormala eller tom extrema. Efter framgångarna för FrP i Norge 2005 och DF i Danmark samma år har FrP och DF sett till att anpassa flyktingpolitiken till Finland istället för Sverige.

  SD bör i sin kommunikation lyfta fram jämförelser våra nordiska grannländer och då framförallt Finland. I de debatter Jimme Åkesson har deltagit i under senare tid på TV har han aldrig tagit upp detta.

  http://www.mfo.nu/2007/05/04/lagesanalys-fran-utlanningsverket-i-finland/

 18. z999 skriver:

  Robsten:
  ”Det börjar pratas om att starta lite lokalavdelningar där SD är svagt i STHLM, skulle vara kul att få veta var du bor Z, du kan väl maila mig på den adress jag har på min blogg om du har lust att tala om det.”

  OK. Jag kan ju säga att jag bor ganska nära Arnold Boström. Fast jag är tveksam till att jag skulle kunna vara rätt person att driva en lokalavdelning (för jag har aldrig gjort det förut).

  ”SD har väl en lokalhemsida, men det skrivs alldeles för lite på den, annars är den snygg och välskött;-)”

  Självklart! 🙂
  Men synd att det inte skrivs så mycket på den eftersom det borde finnas hur mycket material som helst. Det är extremt mycket lokalnyheter där media mörkar på sedvanligt sätt.

 19. Robsten skriver:

  Synd att du inte bodde lite längre söderut. det är ju inte fråga om att leda en lokalavdelning, om man inte vill. Man hjälps åt att sparka i gång den, alla krafter behövs.
  Det behövs någon som skriver också, det är ju ingen blogg där man kan skriva lite hur som helst utan en oficiell sida så lite knepigare är det väl, vi får se, kanske någon i redaktionen här kan ta på sig lite författarskap med tiden, vi får se.

 20. Tore skriver:

  Det där med lögner…som SD attackeras för dagligen. När dessa lögner blir talrika, och ingen bemöter dessa, blir dessa lögner ”sanning”. Precis som missbrukarna, när de ljugit en längre
  tid, blir alltid lögnen en sanning…En liten parentes till all synd vi råkar ut för.
  Sossarna med Mona ”Muslim” valsar och ljuger på SD ofta…jag undrar det där med vem de lärt sig det av…”ljug när du kan dra fördel av det”…hm…och ljug ofta, så blir det sanning.

 21. Tore skriver:

  ”Det lågintensiva kriget” skriver Kurt Lundgren på sin blogg. Besök den, och konstatera
  fakta…om Högsby och jämnförbara förorter med invandrarpublik. Ännu ett tecken på, att
  polis och ansvariga politiker, ej sköter om det ”fredliga Sverige”…

 22. Tore skriver:

  Jag menade Hovsjö…givetvis!

 23. T.L. skriver:

  Vad en i Hovsjö säger om Hovsjö”Om man inte vill att det ska hända bråk, borde man skaffa fler aktiviteter”.
  Så hon påstår att om man inte är aktiverad så begår man brott och vandiliserar… Hmmm… Jo, kanske det, om man är hjärndöd och inte är riktigt som man ska uppe i huvudet.
  Alltid skuldsätter dom staten och så vidare för alla dessa vandaler (invandrare) för deras synder. Är dom omförmögna att kunna ha kontroll över sig själva eller!? Att dom måste ha nån som förser dom med saker och håller dom aktiva (annars så misshandlar dom nån till döds), att dom måste säga ”här, jag startar upp ett fotbollslag, gå med i det” eller ”här, jag öppnar en boxningsklubb för dig, börja i den. så behöver du inte sysselsätta dig med att slå sönder polisbilar”.
  Alltid dessa bortförklaringar… ”jag är uppväxt i förorten”, ”det finns inte tillräckligt med saker att göra där vi bor” o.s.v. o.s.v.
  Är det svårt att ta upp en bok och att börja läsa den, titta på en film, spela fotboll, gå ut och cykla, gå på bio, samla på frimärken, gå ut och njut ute i naturen, gå och bada, åk skidor, åk skridskor, spela TV-spel, titta på TV m.m. m.m. m.m. m.m.
  Det finns massor att göra, ovadsett om man bor i Alby eller Zinkensdamm – det handlar helt enkelt hur man är skapt uppe i huvudet (det finns inga ursäkter, samtliga har ansvar för sina egna handlingar, ingen/inget annan/annat).
  Att skylla ifrån sig på samhället för att man är hjärndöd och helt befriad från all moral, samt sunt förnuft är patetiskt och oacceptabelt och det för mig bevisar bara ytterliggare hur sinnesrubbade dessa utomstående är.
  Men det som ändå är mest patetiskt, är att regering med flera ständigt backar för dessa grupper och ger vika för dom, i stället för att slå till med hårdhanskarna och visar vart skåpet ska stå – att sådant beteende är oacceptabelt och att det är något som vi inte kommer att tolera.
  Jag säger: in med specialstyrkan och preja ner varenda en motsättare till lag och ordning, sen skicka ut dom här ifrån (då har dom inget här att göra längre, om dom inte respekterar hur vi bedriver vårat samhälle).

 24. Björn skriver:

  ”Hela Uppland stod i lågor”

  Våra politiker har målat in sig i ett hörn. De körde en fuling genom att totalt strunta i vad folk tycker och bara hux flux ge sig på att försöka inleda multikulti. Man hoppades kanske att allt skulle lösa sig av sig självt.

  Kritik och negativa fakta mot detta projekt undertrycks och manipuleras systematiskt, media stödjer tilltaget då folket är dumma och inkompetenta nog att inte vara tacksamma för denna underbara upplysning.

  Ingen skugga över Hovsjö, de vet inte bättre. Däremot ska politiker och andra ansvariga ställas till svars för sina illgärningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: