Svenska journalister hjärntvättas

Muslimer hyllar Hitler Gudmundson skriver på ledarplats i DN om att olika svenska institut valde att genomföra en ”utbildning” för svenska journalister i kölvattnet av Muhammed-karikatyrerna. De åkte till Libanon i en vecka, betalad av Journalistfonden.

Föga förvånande berättar Gudmundson om indoktrineringen som följde – allt var USA eller Israels fel. Såklart.

Den första föreläsningen hölls av legendariske korrespondenten Robert Fisk, som menade att regionens alla problem beror på USA:s utrikespolitik. Sista dagen fick vi lyssna på lika ryktbare Mellanösternreportern David Hirst, som konstaterade att allt var Israels fel.

Gudmundson bestämde sig för att vandra runt i en stad som heter Byblos och han råkar där springa in i en bokhandel:

Det var naturligtvis omöjligt att låta bli att undersöka vad som låg i skyltfönstret. Och mitt ibland allsköns islamistisk terroristpropaganda med automatvapen och maskerade män på omslagen låg vad jag tror är en viktig pusselbit för den som vill begripa regionens problem. Den arabiska översättningen av Mein Kampf.

Jag gick in i butiken för att titta närmare. Lyckligtvis kunde expediten tala hjälplig engelska. Jag frågade henne om hon sålde mycket av Mein Kampf [sic!].

–Of course. Number one!

Nummer ett. Första plats.


”Jaha”, säger vänstern, ”det bevisar ju ingenting. Det är ju bara ett litet undantag.”

Under veckan kunde jag med egna ögon se att jihadbokhandeln inte var något undantag. Var och varannan boklåda skyltade med Mein Kampf. Och lika ofta låg det antisemitiska falsariet Sions Vises Protokoll i fönstret, enkelt igenkänt på omslagsbilden med den judiska ormen som ringlar sig runt kartan över arabvärlden.

Dåvarande Mufti Haj Amin al-Husseini med nazisternaJudehatet är vida spritt i arabvärlden och detta faktum har jag känt till en ganska lång tid. Det är dock ytterst okänt för de allra flesta vilket också kan förklara hur de allra flesta gör helt felaktiga analyser om den pågående konflikten mellan arabvärlden/den muslimska världen och mot judar och Israel. Palestinian Media Watch, Memri och Memri-TV är ett par platser där man kan läsa och höra om hur judehetsen genomsyrar den muslimska världen.
Bilden till vänster visar dåvarande Grand Mufti Haj Amin al-Husseini, religiös ledare, som inspekterar nazisternas trupper med en Hitler-hälsning. Bilden nedan visar ett möte med al-Husseini och Adolf Hitler.

Hitler och Haj Amin al-Husseini

Hizbollah och Hamas nazi-hälsningar
.
Hamas och Hizbollah gör nazihälsningar
.

Annonser

16 Responses to Svenska journalister hjärntvättas

 1. Jorma skriver:

  Härligt att se att det är fler som reagerar på detta!! PK-maskinen borde kanske inrikta sej mer på detta gröna nazi-problem som dom vurmar för, istället för att lägga ner all sin kraft på att sätta ettiketter och påhittade nazi-stämplar på Sd.

  http://jormas-sd-blogg.blogspot.com/2007/03/grn-nazismen-brer-ut-sig-ver-eu-i.html

  http://jormas-sd-blogg.blogspot.com/2007/03/dom-nya-grna-socialdemokraterna-och.html

 2. Ted Ekeroth skriver:

  Jo, det är ett allvarligt problem detta med att man struntar i den verkligt mäktiga anti-judiska kraft som islam går i täten för. Ibland kommer det något litet i nån ledare i tidningarna, men journalisterna som rapporterar dagligen tar aldrig upp detta i sina artiklar. Jag tror inte jag sett det en enda gång…

 3. Jorma skriver:

  Ted och alla andra kolla denna: http://jormas-sd-blogg.blogspot.com/2007/03/islam-hjrntvttar-sina-barn.html

  Helt sjukt, snacka om grön nazist propaganda!

 4. Hans-Olof Andersson skriver:

  Kusligt, men det finns en viktig sak att tillägga, som visar att vi i väst måste lägga ännu mer kraft på att förstå vad som händer. Jag hörde radioreportaget om detta, och Gudmundsson hade även fått veta vilken bok som var tvåa på säljtoppen: Det var en bok av, eller om (minns ej vilket) Che Guevara! Vad som skulle vara verkligt intressant att veta är om det var samma som köpte Mein kampf som köpte boken av/om Che Guevara.

 5. Ted Ekeroth skriver:

  Det finns mycket material om islams utbildning i hat som måste tas fram i ljuset.

  Jag ska ta fram sådant material och presentera vad som pågår i det arabiska områdena i Israel. Det framgår med all tydlighet hur hela deras samhälle genomsyras av antisemitism och en brutal våldsideologi.

 6. Fröken Sverige skriver:

  Ja, detta är föga förvånande. Jag är mest förvånad över att så lite folk fattar det. Det är ju knappast något nytt fenomen vi pratar om. Islam och nazism har gått hand i hand länge. De är oskiljaktiga.

  Och islamisters och islamistkramares diskussioner innehåller alltid Godwins lag (http://sv.wikipedia.org/wiki/Godwins_lag) och detta köper ”vanligt folk” dessvärre med hull och hår.

  I Rosengård är polisen ute och plockar ner flaggor med svastikan på. Detta borde också allmänheten ha koll på.

  I Malmö och på andra orter marscherade folk med plakat med Davidsstjärnan och hakkors på, som om det var helt naturligt. Och när folk ifrågasatte detta svarade islamisterna: ”Jo, det är för att Israels attack mot Libanon påminner om det Hitler gjorde mot judarna”

  Taqiyya kallas det sättet att ljuga. Helt tillåtet inom islam.

  Och detta köper folk! Får man verkligen vara så okunnig 2007!? Det är skrämmande…

  /FS

 7. Erik skriver:

  Skrämmande, men jag är inte ett dugg förvånad. Man märker ju hela tiden när man följer svensk media vilket hat det finns mot Israel. Israel har gjort vissa saker fel och de ska kritik för det, men den fullkomliga partiskheten för palestinerna är inte vacker….

 8. Moster Agda skriver:

  Min son är mycket intresserad av historia. I en av de böcker som berörde 2:a världskriget och som jag läste för något år sedan, framgick att Hitler satte upp och utvärderade mindre förband med muslimer.

  Det lär visst inte ha fungerat så bra. Har tyvärr inte den aktuella boken tillgänglig, annars så hade jag haft mer att komma med.

 9. Vivian Köpenhamn skriver:

  Kan man föreställa sig, att även dagens nazister samarbetar med islamisterna?

 10. Kurtan skriver:

  Hjärntvättade ?

  Kanske, men jag tror snarare att flertalet är rent ut sagt fega. Många har inte ryggrad nog att utföra sitt yrke som är att rapportera händelser av intresse utan personliga vinklingar. De vet att går de över linjen så får dom problem. Flertalet av s.k. journalister borde skaffa sig ett annat jobb eftersom de tydligen inte kan förmedla sanningen utan att putsa på fakta för att vara ”etablisemanget” till freds . De tillsammans med nuvarande makthavare är Sveriges dödgrävare. Undrar om detta faktum bekymrar dem!. En dag kommer de att få stå till svars för sitt vurmande för makthavarna och deras mångkultur idioti. Om de är smarta så skulle de nu ta sitt yrke lite mer på allvar istället för att fega ur som majoriteten av journalister gör…

  MVH

 11. Jorma skriver:

  Vivian…svar Ja.

 12. Robban skriver:

  Detta ar ju sensationellt. Mr. Fisk, islamofaschister och Mein kampf, vilken salig blandning, det ar ett historiskt avlojande hur allt ar ihop kopplat, jag har aldrig hort talas om denna direkta koppling forut. Ar det kanske, for att media inte skulle vaga knysta om en sadan pinsamhet Forvanande att det har skrivit om detta i DN.

 13. Håkan Liljeberg skriver:

  Här kommer en fascinerande artikel på en dansk-svensk blogg. Det danska ordet ”höjrövethed” borde motsvara det svenska ordet uppblåsthet. Ett passande tillmäle tycker författaren på en del politiskt korrekta svenska journalister.

  http://dansk-svensk.blogspot.com/2007/03/er-hjrvethed-medfdt-eller-er-det-et.html

  Håll till godo!

  Mvh

  Håkan Liljeberg

 14. Vivian Köpenhamn skriver:

  Jorma… Det kan jag inte riktigt få till att stämma. Vad så med den tydliga alliancen mellan muslimerna och AFA, som hör hemma på avgrundsvänstern och ständigt är i krig med Nazisterna?
  Så är det här i Danmark, i alla fall.

 15. rawando skriver:

  största idioterna vafan dom heilar till sin ledare och före första vafan kolla vad heil betyder före första

 16. Erika skriver:

  Men hallå – skäms ni inte! Om det här hade varit för 10 år sedan hade ni hyllat alla som framförde judarnas skuld till all ondska. Oavsett om de nu råkade vara muslimer. Tack vet jag gamla tider då Nationalism stod för svenskhet och inte för judelydnad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: