Sahlin: “Vi kommer inte undan att lagstifta”

Sahlin meddelade att kommunerna ska tvingas ta emot flyktingar genom lagstiftning:

Vi kommer inte undan att lagstifta. Om flyktingpolitiken är nationell så kommer ingen kommun undan att ta emot flyktingar.

Annonser

7 Responses to Sahlin: “Vi kommer inte undan att lagstifta”

 1. Jorma skriver:

  Om hon kommer bli statsminister en dag så är det slut på ett tryggt Sverige!
  Snart tvingas varje Svensk bära en ”davidsstjärna” i form utav svensk flagga på bröstet.

 2. Yes.!! and NO!”!! Förlåten dem, för de visste icke vad de gjorde! Detta är naturligtvis skandal!! Men samtidigt är det nog sista spiken i den socialdemokratiska kistan, om de skulle försöka genomföra något sådant. Hoppas nu att borgarna inte kommer med något sådant galet förslag. Tror inte Fredrik R vågar det, då de flesta kommuner som inte tar emot några ekonomiska lycksökare, är välbärgade, moderatstyrda kommuner.

  MVh Sven-Olof

 3. Umebon skriver:

  Hon har redan gjort bort sig Mona muslim. Hon kommer aldrig bli statsminister eftersom Sd med stor sannolikhet gör entré i riksdagen om 3,5 år.

 4. Håkan Liljeberg skriver:

  Socialdemokraternas kontrollbehov har alltid varit starkt. Det är kanske delvis en rest av det gamla bondesamhället, där man var rädd för vad folk, präst och fjärdingsman skullle tycka. Men mestadels är det ett sätt för SAP att behålla makten. Styr man debatten så kan man också styra hur folk tänker. Man har ursäktat det med att man måste kontrollera så att det blir lika för alla så att ”solidariteten” bibehålls. Men det är lite väl magstarkt att köra över kommuner som vägrar ta emot flyktingar. Att kommuner vägrar, är ju för att Sverige redan per capita tagit emot mest flyktingar i hela Europa. Tills 1997 då man tog bort anhöriginvandring utom just för barn, föräldrar och hustru osv. Flyktingreglerna har ändå varit för slappa och generösa tills nu i flera decennier. Nu när folk äntligen vägrar ställa upp längre så kör man över dem. Tragiskt att vänsterns kriminella slapphet i så fall kommer att drabba kristna och muslimska minoriteter i Irak..!

 5. Måns skriver:

  Mona muslim är naturligtvis en skandal hela hon. Jag är benägen att hålla med de sverigedemokratiska röster som nu höjs för att Mona muslims tilltag om tvångsflyktingmottagande direkt genererar röster till sd.
  Det bör verkligen, i rimlighetens namn, vara ytterst få väljare som tilltalas av lagstiftning som går ut på att förstöra de fristäder som vissa kommuner fortfarande utgör och omvandla dessa till fler Malmö eller Landskrona.

  Mona talar även om att ta debatten, det är kanske som vanligt bara tomma ord, men även om hon fortsätter i samma anda att tala OM sd och inte med oss så kommer det ändå leda till en långsam men taktfast ökning för sd. Varför? Jo, därför att människor som man lyckas övertala till att gå in på sidor som denna och läsa om hur sverigedemokraternas politik är på riktigt blir förbannade. Ja, de blir inte bara förbannade, de blir ofta även trogna sd-väljare. Det blir de därför att sådana som Mona stått och ljugit, manipulerat och pratat strunt, strunt som sedan vidareförmedlats genom pk-media. Sverigdemokraternas potential är enorm därför att åsikterna i mångt och mycket är folkets.

  Vad händer då om Mona VERKLIGEN tar debatten? Stödet för sd kommer att öka lavinartat när sanningen sprids och Monas multikulti kommer av de svenska väljarna förpassas till ideologiernas skräphög.

 6. Tore skriver:

  Så har en icke tänkande kvinna kommit till makten. Mona ”Muslim”, är en handlingsmänniska. En kraftfull sådan. Det sa Göran Persson i den berömda ”historien om hans politiska liv”, del 1. Egentligen säger vi normala, att dessa personer handlar först, och tänker sen…Det var kanske det GP menade…alltså likt en liten ”naze-Adolf”… GP var ju också en ”handlingens man”, säger hans pressälsklingar i PK-korrekturen. Själv säger jag diktator och en envåldshärskare, likt gamla (center) bönder, med tanke på all övning han genomförde de senaste 10 – 12 åren.

 7. Krister Andersson skriver:

  Jag fruktar för stackars gamla Sverige, Reinfeldt och co är borta om 3 år jag har sett hans och hans gelikars tal i Riksdagen och ingen av dem fattar någonting. Problemet då om 3 år då blir Mona muslim statsminister och då… Det mest troliga är att den gamla hädelseparagrafen kommer att återupplivas så det blir förbjudet att kritisera religion (läs islam) efter det vem vet? Dock är så mycket klart att det kommer att bli värre, kom ihåg vår förre invandrarminister vad han sa i radio ”vi måste vara släpphänta mot dem (muslimerna) så de är hyggliga mot oss när vi är i minoritet observera ordvalet inte om utan när! Man får känslan att sossarna har planerat detta länge Jag har vetat i rätt många år att Svenska politiker i gemen hatar Svenskar men något så blatant so detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: