Inte bara bråk – SD på väg framåt

Via SD-Kuriren rapporterar Sverigedemokraterna i Bjuv att de blivit väl mottagna av de andra partierna och nu har bra relationer med dem.

Därmed vill jag påvisa att det faktiskt finns de kommuner som accepterar de demokratiska spelreglerna, och yttermera verkar för att sann demokrati skall råda.

Sverigedemokraterna i Bjuv anser att man också ska lyfta fram de positiva sakerna och inte ha en allt för negativ syn på det svenska politiska klimatet. Vi ska också akta oss för att bara framför kritik istället för att komma med förslag till förändring:

Vi måste börja framföra alla de positiva delar av den politik som vi driver. Att verka politiskt skall inte bara vara intressant, det skall vara både socialt och roligt, annars finns det stor risk att vi förlorar kontinuiteten och återväxten inom partiet.

Naturligtvis har de rätt. Sverigedemokraterna blir större för varje dag som går och många av oss har en stark känsla av att Sverige sakta börjar röra sig i den riktning som vi vill.

[tags]sverigedemokraterna,sd-kuriren[/tags]

Annonser

2 Responses to Inte bara bråk – SD på väg framåt

  1. Magsnus skriver:

    Väldigt roligt att läsa!

    Jag tror att det här visar vägen för framtiden. När SD blir respektfullt bemötta så bör man inte vara bitter eller långsint. Och jag tror att dom andra partierna kommer att bli mer respektfulla, dels såklart i takt med att SD växer, men också när dom både har fattat att SD faktiskt inte är nazistiskt och kommit över chocken att få in ett nytt parti på den politiska arenan som konkurrerar om rösterna.

  2. Frasse skriver:

    Vill även påpeka att även våra två mandat i Skövde har blivit mycket väl bemötta. Dock har vi inte lagt några egna motioner än, men det är på gång inför nästa KF!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: