Försvinn, Facket…

Det blir inget långt inlägg men det måste sägas:

Facket borde anmälas för hot, trakasserier, utpressning och allt annat man kan komma på för den extremt vidriga behandling av Sofia Appelgren och hennes företag ”Wild’n Fresh”.

Blockaden mot Wild’n FreshDessa extrem-socialister struntade blankt i att Sofia hade bättre avtal än deras ”kollektivavtal”. Det är gamla nyheter, jag vet, men Centrum För Rättvisa har skrivit ett par rader om situationen för Sofias anställda. Sammanfattning: ”lokalt avtal bättre”.

Precis som vanligt är vänsternkartellen inte det minsta intresserade av verkligheten, av vad som faktiskt sker eller hur det faktiskt ser ut. Nej nej, de är bara intresserade av maktfullkomlighet.

I detta fallet brydde de sig alltså inte om att Sofias anställda hade bättre avtal än deras kollektivavtal, det var en princip att alla ska gå med dem, eller gå under. Om inte det är maffiametoder så finns det inga maffiametoder.

Anledningen att jag skriver detta nu är att Sofia väljer att sälja sin rörelse; fackets fientliga verksamhet var för jobbigt. Man förstår henne såklart, men man hade ju velat se facket slita sitt hår i förtvivlan över att det finns vettigt folk som vågar stå upp mot dem. Jag undrar hur fackförbundet känner sig nu när de drev ut en företagsam tjej? Hoppas de mår illa.

Om jag någonsin kommer i en situation då jag har ”möjligheten” att skriva på något form av avtal med facket kommer jag aldrig att göra det. De kan ta sitt kollektiv och försvinna så blir småföretagare glada och nöjda.

Annonser

5 Responses to Försvinn, Facket…

 1. Den förbannade skriver:

  Facket som företeelse har gjort mycket bra för de svagaste i samhället på den tiden då folk var utbytbara. Idag innebär de flesta nyanställingar skyhöga kostnader för utbildning och startsträcka, så det lönar sig inte att behandla folk illa och anställa nytt när man är missnöjd.

  Dessutom är dagens fackförbund så vidrigt antidemokratiska så de förföljer och utesluter människor med avvikande åsikter.

  Facket – fuck it!

 2. Ronny Halmstad skriver:

  Facket i Sverige är många gånger fega och politiskt korrekta när det gäller att gå emot etablissimanget, transport är ju ett extra tragiskt exempel, men historiskt skulle jag nog vilja påstå att facket har haft en stor del i att skapa det svenska folkhemmet. Om nu stackars ägarinnan hade ett bättre avtal än kollektivavtaltet verkar det ju mer än lovligt tjurskalligt att av ren princip vägra skriva på kollektivavtalet så det vet jag inte om jag köper. Hursomhaver, om nu sverigedemokraterna vill locka till sig väljare från socialdemkraterna nu när Mona Muslim verkar ta över, så tror jag inte att en sväng riktning höger när det gäller den ekonomiska politiken. Nej, lägg den ekonomiska politiken på en mittennivå och locka väljare från båda blocken annars riskerar sd att på sikt splittras i en höger- vänster falang.

 3. Ted Ekeroth skriver:

  Visst, facket har haft betydelse förr i tiden. I dagsläget är de vilsna och beter sig som förvirrade småbarn som letar efter bråk. Detta är ju inte det enda exemplet.

  Ang. ”tjurskallighet”: Det är ju knappast tjurskalligt att hon väljer att inte skriva på ett avtal. Vi har avtalsfrihet i det här landet. Ditt resonemanget är galet – ska hon skriva på bara för att inte vara ”tjurskallig”, eller?

  Nej, det är tvärtom – facket ska hålla sig borta när de inser att det inte finns några problem och det är facket som är ”tjurskalliga” för att de fick ett ”nej tack”.

  Ang ”locka väljare från socialdemokraterna”: SD kommer ju inte anpassa sig för att locka väljare; det handlar inte om att vrida och vända på det man står för bara för att ”locka väljare” Det är det sossarna sysslar med. Vi sysslar med att framföra våra ideér, värderingar och synsätt och det är genom det vi ska ”locka” väljare, eller som jag ser det – hitta våra väljare.

 4. […] berättade tidigare över hur maffian/facken behandlat Sofia Appelgren och hennes företag “Wild’n Fresh”. Efter […]

 5. […] även Försvinn Facket… och Det positiva i fackets horribla behandling av Wild […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: