Vänsterns avsaknad?

Vad är det för fel på vänstern? Gång på gång snubblar man över anklagelser och uttalanden om Sverigedemokraterna som har lika mycket sanningshalt som Socialdemokraterna har råg i ryggen. T.ex; SSU:aren ”Milischia” usla inlägg i ”Folkbladet” är ett roligt exempel. Han skriver att Sverigedemokraterna

…representerar samma värderingar som Hitler gjorde på sin tid. Att vårt värde sitter i vår ”ras” och att vi bör behandlas därefter.

Jo visst, och jorden är platt. Vänstern drar sig inte för att hitta på lite vad som passar dem, anklaga någon annan för att mena eller säga det de själva fantiserade ihop och sedan säga åt folk att ta ställning mot händelsen som då aldrig hänt.

Men man ska ju inte förvirra vänstern med fakta. Det vill de inte veta av och det är kanske ingen hemlighet. Men vad jag tycker är mest intressant är hur han kommer fram till sina påståenden. Är han ej läskunnig? Har han hallicunationer där texten tar form enligt hans eget sinne? Saknar han helt förståelse för det svenska språket? Eller hoppas han bara att folk som läser hans lögner ska svälja dem utan någon rimlig eftertanke?

Vänstern försöker panikartat att tysta en legitim kritik mot deras havererade invandringspolitik och de inser att den enda verkliga kraft i Sverige som kan göra något åt detta är Sverigedemokraterna.

Annonser

7 Responses to Vänsterns avsaknad?

 1. Magnus A skriver:

  Tjoho! Spamma får man inte, men jag gjorde i alla fall ett räkneexperiment i excel beträffande invandring och skrev en bloggpost (min kanske sunkigaste hittills?) om det. Beräkningen är nog relativt bra (*), men bloggposten tar inte upp alla detaljer kring den. inte förrän om cirka 50-60 år kommer etniska svenskar att understiga 50 procent av befolkningen, t ex. Det är ingen katastrof än, alltså. Men med en tanklös och alltför kravlös politik kan det natiurligtvis gå illa redan om mindre än 50 år.

  (**) en av flera nackdelar är en något låg uppäsning för en kontinuerlig funktion. En allvarligarre är nog ett för högt tal på antal barn muslimer föder. (Men invandrares föredelsetal torde inte vara överdrivet med tanke på till SCB:s statistik för födelsetal i storstädernas förorter samt i dessa städer i övrigt, som jag såg först efter att jag hade postat bloggposten. Invandringsnivån torde även den kunna vara lite för hög i kalkylen. I synnerhet om Sverige börjar ställa högre krav och/eller något skärpa invandringsreglerna.

 2. Ted Ekeroth skriver:

  Hej,
  vet inte vad det hade med posten ovan att göra men visst…

 3. Ge aldrig upp skriver:

  Fyfan vad larvigt.

  Tro det eller ej, men detta är bara bra för er SD:are: När vänsteridioter kommer ut ur garderoben (som idioter, dårå…) genom att gå så långt som att likställa 2000-talets SD i Sverige med 1920-talets NSDAP i Tyskland, då kommer folk att kolla upp vad ni verkligen vill, folk kommer att bli nyfikna och folk kommer att få en lite mer balanserad bild över läget… eller? Ni borde kanske vara glada?

  Förresten; Grundades SD verkligen ”av bland andra aktivister från den nazistiska sekten Nordiska Rikspartiet”?

 4. Erik Almqvist skriver:

  Jag vet inte vilka alla som grundade sd var, men jag vet att några av dem (de var rätt många) förut hade varit med i BSS. Dock hade de lämnat BSS pga missnöje med extremister och subkulturella ungdomar.

  F ö finns bara en av grundarna med i sd idag och den personen har aldrig varit med i någon annan politisk rörelse. Dessutom lämnade han sd tillfälligt under de tidiga åren på 90-talet, pga problemen med subkulturella ungdomar som sökte sig till partitet.

  Tveksamma personer finns det inom alla partier, men inom sd har de haft alltför stort inflytande om man går 15 år tillbaka i tiden. Det är dock viktigt att komma ihåg att dagens parti är något helt annat. Det är inte mer än 1-2% av dagens medlemmar som varit med i sd innan 1995.

 5. Jorma skriver:

  Å andra sidan hette det väl inte Sverigedemokraterna utan Sverigepartiet.

 6. Ted Ekeroth skriver:

  ”Ge aldrig upp”:
  Jo, de där vänstergrupperingarna gör nog allt bort sig. Säkert en del som köper deras propaganda men i det långa loppet visar det bara på arrogans och en panikartar reflex som de verkar ha.

  Alla som inte tycker som (s) eller (v) gällande invandringspolitik är rasister, nazister, massmördare och säkert en hel del annat. Taktiken är i vanlig ordning att skrämma folk…

  Jag har aldrig hört något om Nordiska Rikspartiet eller deras inblandning. SD har inget med nazister eller annat pack att göra. Hade det varit så hade jag varit långt borta från partiet…

 7. […] Bloggen öppnade förra måndagen med att vi publicerade vårt manifest. Sedan rivstartade den redaktionella biten med artiklar som Josef K:s Svenskan är inget språk, det är en förolämpning, Robert Boströms En bra fråga om svensk mentalitet och islam samt min egen En rationell global politik. Den förbannde gjorde sin debut på tisdagen med – Är du dum i huvet?, Josef talade klarsynt om familjen i Mot en ny familjepolitik och till helgen debuterade en ny redaktionsmedlem – Ted Ekeroth – med artikeln Vänsterns avsaknad. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: